Twee keer een gratis sample aangevraagd, dat was geen enkel probleem. Snelle levering van de uiteindelijke bestelling. Ik had me er als particulier wel op verkeken dat de prijs uiteindelijk hoger lag... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer goede service, goede/snelle levering. Ik had zelf per ongeluk enveloppen met de verkeerde afmeting besteld, gebeld en met spoed is er een nieuwe order verwerkt en geleverd! De vorige order werd o... Zobacz więcej
Overzichtelijke en goede keuzes in verschillende maten en kleuren enveloppen. In 1,2, 3 stappen liggen de kwalitatief mooie enveloppen keurig op tijd bezorgt in de brievenbus. Maatwerk in 3 stapp... Zobacz więcej
Al enkele jaren bestel ik bij 123 envelop. Altijd ook als het lastminute moet word er goed en correct én snel geleverd. Kwaliteit en prijsverhouding is ook goed. Erg fijne leverancier.
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
123envelop.com is dé B2B leverancier van enveloppen en verzendverpakkingen. Wij leveren witte en gekleurde enveloppen. Zowel papieren als plastic enveloppen. We hebben onze eigen productielijn voor enveloppen in Lelystad en zijn de eigenaars van merknamen als de Snazzybag, SnazzyBubbel enveloppen en de Silkbag enveloppen.
Dane kontaktowe
Kamerlingh Onneslaan 6, 8218 MA, Lelystad, Holandia
- 0320-277 941
- info@123envelop.com
- 123envelop.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Snelle en correcte levering!
Ruime keus en snelle levering. Heel overzichtelijk en gemakkelijk!
Goede en directe service.
Prima service, duidelijke website en snelle levering.
Snel, accuraat en geen gedoe
Gewoon bestellen, betalen en dan wordt het opgestuurd. Zonder gedoe
prima geregeld!
Prettig werken met 123envelop.
Duidelijke website, snelle levering!
Levering ging mis. Maar het is goed opgelost.
Mijn eigen fout door niet de goede maat te bestellen is prima opgelost na contact met Sander. De levering van de goede enveloppen liep mis maar is door 123envelope perfect herstelt.
Goede prijzen, jammer dat account login ontbreekt
Prijzen zijn scherp en de kwaliteit is goed, levering zou sneller kunnen en het ontbreken van account login mis ik wel. Iedere keer weer je gegevens invoeren zou niet nodig moeten zijn?!
Tevreden.
Nadat ik mijn bestelling plaatste, werd de bestelling bevestigd en binnen een paar dagen was het al binnen. Super.
Mooie enveloppen
De enveloppen arriveerden snel na bestellen. Helaas was de DHL site wat onbetrouwbaar qua inschatten van de levering. Enveloppen zien er goed uit.
prima en snelle service!
123envelop biedt grote keuze, snelle service, kans voor monsteraanvraag en goede prijs-kwaliteitsverhouding!
Oplichters!
Zojuist een zeer slechte ervaring opgedaan. Behalve een te hoge prijs en een late levering, moesten we gewoon even 10% meer afnemen omdat dit in de voorwaarden staan. En niet ons vooraf hierover op de hoogte astellen, maar achteraf. Wekelijks doen wij drukwerk bestellingen bij alle soorten drukkerijen, maar dit hebben wij nog nooit meegemaakt. Het gaat gewoon om enveloppen nota bene! 123 envelop zijn oplichters! Hier doen we nooit meer zaken mee. Ze wilden ook nog 35 euro voor een werktekening berekenen (alleen een logo) terwijl ze alles aangeleverd hadden gekregen.

Odpowiedź od 123envelop
Perfect geleverd
Zonder problemen en voor een zeer gunstige prijs geleverd.
Alles netjes afgehandeld.
De enkele keren dat ik wat besteld heb, verliepen allemaal zonder problemen. Dus alleen maar positief.
goede envelopen
hebben jullie ook verzend dozen van klein naar groot wij zij nog op zoek naar kleine verzend doosjes maar jullie hebben je beste gedaan leuk dat wij via internet jullie hebben gevonden dat wij jullie hebben onmoet mvg mevrouw&meneer bader
Heel goed
Enveloppen waren snel in huis, netjes verpakt ook. Volgende keer weer.
Snelle service
Enveloppen besteld en ik kon ze direct dezelfde dag ophalen. Ook eerdere bestellingen waren prima voor elkaar
Goede service, snelle communicatie. Nog geen antwoord op al mijn vragen.
Ik had per ongeluk eerst de verkeerde maat enveloppen besteld, maar al vrij snel is dat opgelost.
De verzendkosten voor het retouren van de verkeerde maat betaalde ik zelf, maar dat is prima.
De goede enveloppen zijn binnen een week daarna aangekomen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.