Ik ben ontzettend tevreden over 123broedmachine! De verzending is altijd razendsnel en de broedeieren worden zeer goed en veilig verpakt geleverd. Wat hen echt onderscheidt, is het persoonli... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
pakket is netjes en vrij snel geleverd zonder beschadiging. Ook de 2 bijgevoegde eitjes waren nog intact. De broedmachine ziet er degelijk en mooie afgewerkt uit en was groter dan ik verwacht had. de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We kochten onze broedmachine bij 123 broedmachine.nl omdat, naast de goede reviews, hun persoonlijk verhaal op de website ons erg aantrok. Onze broedmachine kwam erg snel aan. Ook het telefonische c... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De broedmachine is echt super goed! Ik heb er 2 gratis eieren bij gekregen, maar helaas is er een ei tijdens de reis gebroken. Verder vind ik het helemaal toppie👌
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
123broedmachine is ontstaan uit pure passie voor het broeden van kuikens – een hobby die uitgroeide tot een vertrouwd adres voor iedereen die met zorg en plezier dieren grootbrengt. Wat klein begon, groeide stap voor stap uit tot een complete speciaalzaak waar kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop staan. We denken met je mee, of je nu een beginnende liefhebber bent die zijn eerste broedmachine aanschaft, of een ervaren kweker die op zoek is naar de juiste accessoires. Naast broedmachines vind je bij ons alles wat daarbij hoort: warmtematten, warmteplaten, lampen, hygrometers en nog veel meer handige producten die het verschil maken tussen proberen en écht slagen. Bij 123broedmachine draait het niet alleen om verkopen, maar om meedenken, adviseren en delen van kennis. Want een geslaagde uitkomst begint bij de juiste start – en daar helpen we met plezier bij.
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Goeie producten voor een hele goede…
Goeie producten voor een hele goede prijs en ook super goede service! Ik zou hier zeker weer bestellen!

Odpowiedź od 123broedmachine.nl
Goede kwaliteit van de artikelen en…
Goede kwaliteit van de artikelen en behulpzame mensen!
Ik zal hier zeker vaker bestellen!

Precies wat ik zocht
Precies wat ik zocht, goed verzorgd en werkt top! 👍

Doen wat ze zeggen
Doen wat ze zeggen. Betrouwbaar snelle levering helemaal top. Een aanrader

Erg tevreden!
Snelle levering!
Apparaat ziet er stevig en degelijk uit.
Nu hopen dat alle eieren uitkomen.
Ik heb er alle vertrouwen in.

Odpowiedź od 123broedmachine.nl
Super netjes verpakt snel verzonden en…
Super netjes verpakt snel verzonden en fijn artiekel

Supersnel verzonden
Supersnel verzonden, en nog belangrijker een hele fijne broedmachine! Aanrader!

Top service
Snelle levering, netjes verpakt, heel blij mee altijd, service is top

Eenvoudig maar doeltreffend
Eenvoudig maar doeltreffend
Warmtelamp voor slaapplek poes.
Verpakking bleek voldoende maar beetje bubbeltjesplastic en standaardlampdoosje in envelop had makkelijk mis kunnen gaan

Eenden,Kwartel gebroed🪶
Enorm fijne ervaring!! heb van 123broedmachine.nl een borotto lumia 16 mogen uitlenen had geen broedmachine vrij om dat moment omdat ik eenden eitjes wou uitbroeden heb ik de gebruiksvriendelijke borotto lumia 16 mogen gebruiken daarbij heb ik 7 gelukkige eendjes uit de 11 eieren gekregen daarnaast kreeg ik ook nog de kans om kwartel eitjes uit te broeden dat met de borotto lumia 16 werd gedaan met een capaciteit van 64 kwartel eieren had ik 60 kwartels uit het maximale inhoud van 64 gebroed ze zijn nu allemaal gelukkig en ondertussen leggen mijn kwarteltjes al🦆🐦

Odpowiedź od 123broedmachine.nl
Broedmachine besteld voor 12 eitjes met…
Broedmachine besteld voor 12 eitjes met 2 gratis eenden ieren. We hebben nu twee al behoorlijk grote kuikens rondlopen.Super lief maar maken duiken in iederplasje water dat ze tegenkomen hierdoor zijn ze niet zo wit meer. Wel echt heeeel lief en dank julliewel

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.