0900-jurist Recenzje 133

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Voor snel en keurig advies moet je hier zijn! Ik ben oprecht positief verrast door Mareille, zij beschikt over een goed luisterend oor, geeft (snel) advies op maat & denkt altijd een stapje ver... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We zijn heel erg goed geholpen met een vervelende kwestie met een klant. Er is meteen een dossier van aangemaakt, dus mocht er alsnog een vervelende situatie ontstaan, kunnen we meteen weer contact... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meerdere keren gebeld over een situatie rondom werk. Ik kreeg een lieve vrouw aan de lijn die juridisch advies gaf en ook met empathie naar mij luisterde. Zij had gelijk dingen uitgezocht en mij begel... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi prawne
  2. Adwokat
  3. Biuro spraw prawnych
  4. Biuro pomocy prawnej
  5. Usługi asystentów prawnych
  6. Biuro obrońcy z urzędu

Napisane przez firmę

0900-jurist biedt een juridische totaaloplossing op het gebied van ondernemingsrecht, privacyrecht, contractenrecht, gerechtelijke procedures en aansprakelijkheid. Zo kunnen ondernemers hun juridische zaken direct en goed regelen. Via 0900-8090 krijgen ondernemers rechtstreeks een senior bedrijfsjurist aan de lijn die direct juridische vragen uitzoekt en beantwoordt. Op 0900-jurist.nl kunnen ondernemers direct pre-paid juridische documenten bestellen. Van samenwerkingsovereenkomst tot leningsovereenkomst of sommatiebrief; alle documenten worden door een senior bedrijfsjurist op maat gemaakt voor een vaste scherpe prijs. Daarnaast kunnen ondernemers elders opgestelde juridische documenten laten nakijken door een senior bedrijfsjurist.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Uitstekende service

Wij zijn zeer goed en bekwaam beholpen. Er werd snel opgenomen en uitgebreid de tijd voor ons genomen. Wij hebben een goed, duidelijk en en bruikbaar advies gekregen met degelijke onderbouwing. Wij houden ons zeker aanbevolen.

10 lutego 2026
Opinia niezależna

Controle juridisch document

Ik had het verzoek om een juridisch stuk na te laten kijken en waar nodig aangepast te hebben. Het eerste telefonisch onderhoud gaf vertrouwen. Daarna zijn de aanpassingen kundig doorgevoerd (voor zover ik het als leek kan beoordelen). Tevens zijn de tarieven zeer schappelijk.

Mr. M. Tol zou ik omschrijven als kundig, snel in afhandeling, communicatief duidelijk en benaderbaar met groot uitleggend/adviserend vermogen.

6 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Een jurist aan de lijn die gewoon…

Een jurist aan de lijn die gewoon concrete bruikbare informatie geeft en de kennis niet probeert te verbergen achter aanvullende diensten die nog afgenomen moeten worden. Ik ben zeer goed en oprecht geholpen, voor herhaling vatbaar!

16 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Zeer deskundig en praktisch advies ontvangen

Ik had een contractuele vraag over een bepaling in een contract tussen opdrachtgever en ZZP'er. Tijdens mijn gesprek met 0900-jurist kreeg ik snel en helder juridisch advies. De jurist legde uit hoe dergelijke bepalingen gezien moet worden en hielp me om dit op een duidelijke manier terug te koppelen aan de opdrachtgever.

Het gesprek was professioneel, to the point en gaf me direct vertrouwen. Ik waardeer vooral dat er niet alleen naar de juridische kant werd gekeken, maar ook naar hoe ik dit praktisch kon verwoorden richting mijn opdrachtgever.

Ik kan 0900-jurist van harte aanbevelen aan andere zelfstandigen die met contractvragen zitten!

27 maja 2025

Goede ervaring

Ik had voor advies telefonisch contact opgenomen met dit kantoor. Ik werd vriendelijk en respectvol te woord gestaan door de jurist, die ruim de tijd nam om mijn situatie aandachtig aan te horen. Op basis van mijn uitleg ontving ik duidelijk en deskundig advies, waarmee ik direct verder kon. De professionele en zorgvuldige benadering heb ik als zeer prettig ervaren.

23 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

De hulp die geboden wordt is zeer…

De hulp die geboden wordt is zeer deskundig. Er wordt meegedacht en een oplossing geboden, ook eventuele vervolg stappen worden besproken. Ik heb een zeer prettige ervaring gehad met Mr. M Tol en kan 0900-Jurist een ieder aanbevelen.

14 listopada 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej