Ziinga Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Auktionsside hvor du betaler for at byde på Deres produkter. Det koster imellem 3,93 kr. og 6,99 kr. for at få lov til at overbyde med 8 øre. Hvergang der kommer et nyt bud forlænges auktionen med 2 m... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Der er flere små irritationsmomenter på denne auktionsside feks. er det ikke altid ens bud bliver registreret. Det er osse irriterende, at købsgrænsen af bud er så høj. Den skulle sættes ned til max 1... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hold jer langt væk fra ziinga Jeg er blevet trukket 296kr/mdr i 12 måneder, uden jeg vidste om det, fordi jeg købte for 69kr lodder. De siger det står i deres kontrakt, men jeg har aldrig læst d... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Fake and scamming website

I joined this false web and bided a coffee machine for $79.00 in 2012 and before I realised, my account was debited but never received the coffee machine. I tried talking to someone and send emails but to no reply. If I ever have the chance, I will sue them for theft.

30 maja 2020

Es una gran estafa

Es una gran estafa, no entiendo como les han permitido continuar robando a la gente, te roban directamente de tu tarjeta de credito con un registro semiencubierto a su plan premium que si te quieres dar de baja encima te hacen pagar 31 euros.
CUIDADO CON ESTA WEB, SON LADRONES CON PERMISO

14 marca 2018
Oceniono na 2 z 5

Fupp eller Fakta

Jeg har vundet budpakke 100 og jeg er meget utilfreds fordi den bliver ikke indsat på ens konto med den samme.Jeg har skrevet flere mail uden at få svar,på min förste mails.jeg har mistanke at De er klar over hvem der skal vinde men det er kun min mistanke.Og jeg kunne godt tænke mig at De vil hoppe mer end de 0.08 øre,men det er måske forretnig jo længere aukcionen varer så flere penge kommer I deres virksomhed.
Mvh.Captain007.

16 listopada 2012

Peligro

Si alguna vez habeis pensado en acudir a una web de subastas, esta no es la mejor opcion. Posee dos paginas de terminos y condiciones, una que puedes ver en la pantalla principal y otra cuando por ejemplo adquieres algo a traves de unas subastas gratuitas que ofrecen y que todo el mundo gana. Cuando vas a realizar el pago, resulta que tienen otros terminos y condiciones en los que al pagar lo que has ganado en la subasta, te obliga forzosamente a suscribirte con ellos durante 3 meses, con los siguientes costes.
Si te das de baja antes, te cobran una penalizacion, si los llamas al telefono de atencion al cliente que poseen en Madrid, no te atienden y si lo hacen, te hablan en ingles. Si hablas con ellos a traves del chat, te atienden en ingles y te remiten a sus terminos y condiciones...

Vamos, que si te apetece probarla, busca por internet su nombre acompañado de la palabra estafa y comprueba los resultados.

Un saludo!

1 maja 2012

Scammers.com!!!

I am furious with this company in nov LAST YEAR I was scammed by this company i too was told I had automatically signed to be a platinum member (BULLS**T) and had been charged £59.99 for the pleasure upon trying to cancel I wastold I would be charged £28.00 to cancel and the rest of the £59.99 would be refunded it is now April and I'm still waiting for my refund!!!! Scammers.com is what they should be called they need shutting down!!!!!

18 kwietnia 2012
Oceniono na 1 z 5

thieves royal mafia scam beware read reviews first beware

JAYSON IS NO ONE PAYING ATTENTION I HAVE SENT OVER 20 MESSAGES STATING MY CONCERN DOES ANYONE PAY ATTENTION ??????????????????????????

HERE IS ONE OF THE MESSAGES I HAVE SENT TO YOU IF YOU DON T UNDERSTAND ENGLISH I COULD WRITE IT IN ITALIAN WOULD THAT HELP???????

I Need help to shut ZIINGA.COM OR info@ziinga.com they are scamming millions of facebook users we bid on an item pay for it. Two days later we receive an email advising us we have 3months to cancel membership 41.00 usd. If we want the item we bid on we must do the following. The Ziinga.com support team is at your service 24 hours a day, 7 days a week. Because we have a one gift per household policy, you must confirm your identity by sending the following documents as proof: Scanned copy of Credit Card (front and back) Scanned copy of valid ID (passport or driver's license) They keep the money we bid and the cancellation fee . THIS IS MY CONCERN DO YOU UNDERSTAND I WANT MY MONEY BACK I REFUSE TO SCAN MY PASSPORT DRIVERS LICENSE OR PAY CANCELLATION FEES I WAS NOT AWARE OF. DO YOU UNDERSTAND????

9 stycznia 2012

Absolute RIP OFF

I bid for an ipod and won it. I had to register and pay for shipping but I was over the moon.........until they wanted id. They want a photocopy of your passport, a letter with your name and address on and a photo copy of debit card with the numbers crossed out except for the last 3 or 4 digits. Thats everything they need to steal you identity!!! So obviously I didnt do that and forgot about it until I checked my bank statement and ziinga have taken £59.99 out which made me go over my overdraft so I was charged from the bank £10 a day!!! When i spoke to the 'live chat advisor' she told me that i had signed up for a platinum account!! I didnt and there was nothing sayin i had. Theyve cancelled my mermbership but when ive looked on their website i am now gonna be charged £28 for cancelling!!! DO NOT SIGN UP!!!!

30 listopada 2011

Karakter 0

Denne siden er så nærme ren svindel som det går ann å bli! Det verste er at det fremstår som en lokal auksjon (alt ser norsk ut fra norge) til og med kundeservice telefon nummer er lokalt, men ringer du nummeret kommer du til en person som snakker dårlig engelsk og såm tydelig bare leser opp fra manuskript. Mitt råd er:ligg unna! Det ser billig/gratis ut, men de belaster kontoen din hver måned, selv etter du har forsøkt å si opp!

10 listopada 2011

Piratfimaet ziinga

Hold jer langt væk fra ziinga
De siger det står i deres kontrakt, men jeg har aldrig læst dette. Man er jo vandt til at installere alt muligt software, som har meterlange paragrafer der udelukkende har til hensigt at beskytte firmaet fra retsager.
Når et firma som ziinga derefter udnytter muligheden ved slet ikke at nævne at man skal betale fast hver måned, andet end hvis man læser paragraferne, virker det som bevidst snyd!
Som en anden i dette forrum har skrevet: 296kr/mdr er så lidt, at man ikke opdager man langsomt bliver udsuget af ziinga.

5 października 2011
Oceniono na 5 z 5

Inte bedrägeri

Ziinga är ingen hemsida som bedrar. När ni köper något t.ex. 10 bud som han där nere står det klart och tydligt att man får 7 dagars VIP medlemskap. När tiden är ute dras det löpande 296kr/månad om man inte säger upp det innan dess. Där gör ni felet. Ni accepterar kraven men har inte läst igenom. Det är inte så att man måste läsa igenom hela den långa texten som står utan de har några korta punkter där det står sammanfattat vad man köper.

De är alltså inte skyldiga att betala tillbaka eftersom de som gjort fel är ni inte dom. Jag är själv medlem, jag har läst igenom kraven och som sagt allt står klart och tydligt där.

Sen om det är rätt eller fel att de ska få köra löpande medlemskap efter de 7 gratis dagarna är det man kan diskutera. Däremot att de drar pengar utan att ni "accepterat" det är ingen diskutions fråga eftersom ni har accepterat att de ska få dra pengarna.

Jag har själv vunnit saker från hemsidan värd över 1500kr och betalat totalt 42 kronor. Gör man bara rätt så går det.

Vinner ni inget eller de drar pengar utan er tillåtelse är det för att NI har gjort fel och varit ouppmärksamma.

24 sierpnia 2011

Uacceptabelt

Det er svindel. Tidsuret bliver stående på 1 sek. alt for længe. Nemlig indtil der er et nyt bud, om ikke fra andre, så sikkert fra ejeren af siden.

11 sierpnia 2011

2072 - væk.

I September 2010 købte 10 bud for 1,52 kr. Jeg har hverken accepteret eller sagt god for nogen form for "Guldmedlemsskab" som de postulerer. Jeg er derfor blevert trukket 296 kr om måneden i syv måneder, fordi jeg desværre ikke har lagt mærke til at de blev trukket.
Jeg opfordrer alle til at lade den side være.

9 kwietnia 2011

meget dårligt tyveri

jeg spillet på en TEFAL frityer gryde til 1500kr og byd 422bud til 3,92kr pr styk og da jeg ikke havde flere bud tilbage ville jeg købe den for de sidste 600kr jeg mangled i at når kontant prisen, men det kunne jeg ikke da jeg havde købt 2 auktioner for 3uger siden og man kun kan købe 2 auktioner om mdr så jeg midste ca 1600kr på det. og det jeg har vundet kan man ikke få kvitering på.........................................nu har ziinga.dk for alvor taget røven på mig jeg byder for over 2.000kr i bud på en iphone som jeg troet var en ægte iphone men det ziinga.dk sendet mig var en billig kopi fra kina solgt i grækenland jeg gav over 2000kr i bud og 818 kr kontant for den iphone og det viser sig at det aldrig har set skygge af en iphone men er en bilig kopi pas på ziinga.dk de sælger kopier for at være orginale...hvis der står på jeres vare fra ZIINGA MADE IN CHINA KAN I NÆSTE VÆRE SIKKE PÅ DET ER EN KOPI

3 marca 2011
Oceniono na 2 z 5

Kontakt Umulig

Jeg bliver som andre Trukket 126,- fra min konto hver måned mod min vilje jeg har prøvet at skrive til de mail adr. der opgives samt ringe til det telefon nr. der ligeledes opgives for at stoppe dette, men alt bliver blokeret så nu ved jeg ikke hvad jeg skal, jeg kan heller ikke logge ind mere selvom de skrever at det kan benytes til og med d. 31.03.2011. Hvis en eller anden finder en løsning så giv venligst besked. pfrydendal@hotmail.com

3 marca 2011

Svindel og fup

Jeg er også en af dem som Ziinga har snydt eller også har jeg været for naiv. Efter at have budt bliver man tilbudt at købe nogle ekstra bud, hvilket jeg gjorde og troede at det dermed fra slut. Opdagede så at der automatisk blev trukket kr. 126 fra min konto, som jeg aldeles ikke havde bedt eller givet tilladelse til. Forsøger nu også gennem banken at få mine penge, men må sikkert også melde dem for tabt.
Har set at Ziinga pudsigt nok har lukket for tilgang af danske kunder den 20/9-2010 - hvorfor mon!
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA

2 marca 2011

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej