Disgusting Customer Service from a lot men who can’t keep their big trousers on when one doesn’t agree! I only have WiFi with Yousee as everything seemed to become a problem involving extra monies f... Zobacz więcej
De sendte regninger flere uger inden jeg skulle være kunde. De træk 466 kroner inden jeg blev kunde. Derfor opgav jeg et hvert køb hos YouSee. Jeg har bekræftelse på aflysninger af mine bestillinger.... Zobacz więcej
Kommer hjem fredag d. 4/6 og opdager at mit internet er nede. Jeg får så at vide ved kontakt til yousee, at driften forventes genoptaget senest kl. 20 samme aften. Dette skete ikke. Lørdag morgen kont... Zobacz więcej
you see kan direkte betragtes som bondefangere. tænk få regning på d 30 og så få vide den ene dag er en hel mrd og man har brugt 3 x den mængde data som man ellers bruger ved sit mobilaselskab. kundee... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Elendigheden I egen høje person-skule…
Elendigheden I egen høje person-skule forbydes at drive forretning i Danmark med den opførelse!!
Bliver sat i kø --hvorefter den bliver ved med at gentage:du er nummer 1 i køen-indtil den begynder at sige : du er nr 20 i køen!!
Det er når man vil sige noget op-vil Yousee ikke lade dig komme til orde-det rene plat og svindel endnu engang!!!😶
Disgusting Customer Service from a lot…
I only have WiFi with Yousee as everything seemed to become a problem involving extra monies for them.
Their customer Service is a sham with real rudeness and little assistance evident so I cannot recommend You See unless you want to part with your money and probably sanity!
De sendte regninger flere uger inden…
Jeg har fået 150 kroner retur, men stadig har YouSee uretmæssigt beholdt 316 kroner, som jeg absolut intet har fået for. Derfor ønsker jeg at advare andre mod YouSee.
Jeg mistede min mand den 20.3 26.
Jeg mistede min mand den 20.3 26.
To dage efter lukkede yousee for tv og internet. Jeg havde ikke hørt fra dem. Jeg ringede, om de ikke kunne flytte det i mit navn, så det kørte videre, min mand boede på plejehjem. De kunne de ikke, så jeg kunne få en nød router i 3 mdr. Det ønskede jeg ikke, men de sendte den alligevel, men jeg hentede den ikke. Samme dag skrev de til min afdøde mand, at hvis han ikke fik afleveret de effekter vi havde, fik han en bøde, det gør ondt. Jeg har fået afleveret hvad der var Yousees . I dag har jeg fået en opkrævning på noget jeg ikke har. Jeg har afmeldt alt, og snakket med 4 forskellige, skrevet mail, som jeg aldrig har fået svar på. Man kan ikke klage på service...der er ingen
YouSee butik eksisterer ikke i Rønne som hjemmesiden siger🤪🤪
Min mobil frøs i skærmen på ferien på Bornholm,gik ind og googlede hvor der var en YouSee butik det var der i Rønne .kørte 24 km til Rønne for folk kunne fortælle at YouSee ikke var mere i Rønne og det var lang tid siden de lukkede…det er nu punkt 1 der kan hjælpe😳se nu og få bare lidt styr på jeres ting YouSee og slet en hjemmeside som ikke er eksisterende i Rønne
Genstart din router hele tiden 😥🥵Det er så vildt at jeg endnu ikke har…
Det er så vildt at jeg endnu ikke har fået taget mig sammen til at skifte internetudbyder 😥 jeg ved ikke hvor mange gange i løbet af bare en udsendelse at der står Genstart den router 🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵
A lot of partly correct information and…
A lot of partly correct information and You See never responds to you questions.
Ending up in a bill of 2800 Danish Crowns .
Avoid that company and also their shops.
Driftsforstyrrelser …
Endnu engang er der problemer med driften denne gang 2 dage 😡 og når der ringes til dem bliver man mødt af enten en chat robot eller stillet i kø . Hvad jeg synes er helt vildt …. Som bruger af YouSee produkter er der ingen kompensation , altså penge tilbage . Jeg betaler for et produkt som jeg ikke modtager . Jeg kan ikke forstå det er lovligt ! Jeg vil på ingen måde anbefale andre You See
Helt elendigt YouSee play app
Helt elendigt, at login fejler gang på gang på YouSee play app - og så oveni op til dk semifinale. Det er en service som folk betaler for! Stram op, og skam jer YouSee. Til grin simpelthen. Passende kompensation efterspørger asap! Og få jeres app til at fungere …
HELT FÆRDIG MED DET FUSKER FIRMA
HELT FÆRDIG MED DET FUSKER FIRMA
For et år siden købte vi 3 mobiler 2 samsung Galaxy 3 flip og en iPhone 13 og nu her et år efter er kones gået i stykker i skærmen den bliver afleveret i YouSee butikken og 3 dage efter modtager vi en mail fra care1 med en regning på 3500kr og billeder af en mobiltelefon med et hav af skader vi kontakter dem men får besked på at vi skulle havde taget billeder af den inden indlevering vi går i YouSee butikken og 2 dage efter får vi besked på at vi kan hente den men kan Ikke få at vide hvem der har betalt for det 14 dage efter er det min mands mobil det er galt med og her tager vi jo billeder af den uden diverse skader inden vi aflevere den 3 dage efter modtager vi en mail fra care1 med billeder og en regning på 3500.kr af en mobiltelefon med et hav af skader hakker i skærmen men der er ingen der vil erkende hvem der har lavet skaderne vi har nu inden for 3 uger fået 5 forskellige løgne fra YouSee at de kikkede på sagen men intet skete før jeg begyndte at snakke om ekstra bladet så fik vi en mail fra en kundeambasadør der ikke fatter en bjælde nej jeg kan desværre ikke se billederne du har taget de er fra en anden vinkel sjovt nok kan 3 andre ved YouSee godt se dem så hun nægter at det er YouSees probleme skønt den er i deres varetægt nu efterfølgende skriver hun så i en mail da i er gået til forbrugerstyrelsen er der Ikke mere at snakke om men hallo du har selv bedt os gå til forbrugerstyrelsen det kvinde menneske ja undskyld sproget er jo helt blank men venter da mega spændt på hvad beviser hun har når vi kommer så langt jeg er helt færdig med at købe noget som helst ved dette fusker firma fy for føj da
ja nu omkring 2 år og 2 månder er der så kommet en afgørelse fra forbrugerombudsmanden hvor jeg langt om længe har fået ret i min påstand mod yousee god nok en mærkelig måde at behandle sine kunder på fy for føj.
D 15 august 24 flyttede vi til ny…
D 15 august 24 flyttede vi til ny adresse. I denne forbindelse skulle gammelt udstyr returneres. Dette sker ved indlevering i YouSee Butik . Alt burde være ok men nej . Jeg hører fra YouSee og får at vide at jeg skal levere det gamle udstyr tilbage. Jeg forklarer at det er sket og får at vide at jeg ikke vil høre mere fra dem om denne sag . Fint intil jeg i går d 3 februar 25 får en besked fra indkasso firma om at YouSee har sendt deres fordring til inkasso. Jeg ringer straks til YouSee som oplyser at jeg skal kontakte inkasso firmaet så de kan kontakte YouSee. På mit YouSee står der ingen udestående. Glem alt om YouSee og find en seriøs udbyder
Manglende kundeservice
Aldrig har jeg været så red og frustreret. Siden 19 feb, har jeg ikke kunnet hente mail på min pc. I lukkede den, da jeg åbenbart skulle til, at betale 60 kr pr måned. Det har jeg gjort, selvom det ikke er ok. Idag kan jeg stadig ikke modtage mail. Jeg har ringet, så mange gange. Intet sker. Hver gang er der oprettet en sag. Jeg bliver lovet, at i ringer mig op - men nej, det gør i ikke.
Jeg har selv kørt 210 km, for at mit internet og tv, skulle virke nogenlunde. Er det kundeservice ? Hvorfor skal jeg behandles på denne måde ?? Hvor står jeg, som kunde ? Vil i have, at jeg skal finde en ny udbyder ?? Det eneste der virker er, når i skal have betaling. I er til for mig og ikke omvendt
3 års kamp for at få det man betaler…
3 års kamp for at få det man betaler for, 1000/500, da det er blevet så godt det kan blive efter 12 teknikker besøg, de første 3 efterlod det i en klar tilstand af det ikke KUNNE virke, og resten kæmpede med kabler længere væk fra lejligheden, og i sidste ende, firmware på router som de havde ventet 2 år på, skifter væk til andet firma (som de sjovt nok ejer) og spare 900kr om året, pludseligt er der opsigelse på, har jeg aldrig godkendt eller set betingelser om, dengang jeg bestilte, support er næsevise og helt ligeglade, du er jo ikke kunde længere, BRUG NOGEN ANDRE!
Desværre kan man ikke give minus…
Desværre kan man ikke give minus stjerner.... Det VAR så godt, indtil netstrukturen blev ændret og smadret.... Aldrig har jeg haft så ustabilt netforbindelse som 2024!! Så snart jeg har fundet en my udbyder er jeg smuttet!! -Sørme nej om jeg vil betale så mange penge for noget der er så ringe.
Nu stiger grundpakke med 42 kr til…
Nu stiger grundpakke med 42 kr til næste år 2025,måske kan jeg live med 10 kr men ikke 42 kr .
Jeg opsiger min grundpakke!
Tak Yousee 👍
0 stjerne her fra!
fiber
I fredags skulle der komme en tekniker og installere fiber hos min svigermor der er 92 år. (Hun er meget afhængig af at have internet da hun bestiller madvarer på nettet i weekenden, så hun kan få leveret mandag.)
Jeg var kørt fra gilleleje og var i buresø ved slangerup kl 7.30. Teknikeren kom ved 14.30 tiden og installerede, og alt gik godt. Han sagde at vi nok ville være på nettet om et kvarter. Vi ventede 1 time men kunne ikke komme på internettet. Jeg ringede til en af de unge medarbejdere og fik at vide at de skulle åbne forbindelsen så ville vi være på.hvis vi ikke var på næste dag skulle jeg ringe og så ville de ordne det.
Fint, det kunne gå an for svigermor.
næste dag var nettet ikke kommet op og køre, jeg kører fra gilleleje til slangerup og tjekker. Ringer igen til Yousee og snakker igen med en ung medarbejder, som siger at han godt kan se at yousee ikke har åbnet forbindelsen, men at den skulle have været åbnet fredag??
Han kunne desværre ikke åbne forbindelsen, så vi måtte vente til mandag eller tirsdag.
Så svigermor kan ikke komme på nettet og bestille mad, eller streame tv, som er en vigtig ting for hende da hun ikke er mobil.
den unge medarbejder tilbyder at jeg kan køre til hillerød hente et mobilnet router. MEEN der er ikke mobildækning hvor svigermor bor, så der var ingen løsning.
! medarbejder siger at vi kan få løst problemerne, en anden siger at det kan vi ikke.
Er der overhovedet nogen i kunde service der ved hvad de gør?????
Løse problemer for kunderne kan de ikke.
Ydermere bestilte jeg bredbåndstelefoni, da de lukker fastnettelefonforbindelsen til januar, og fik at vide det ville blive sat igang med det samme. Da jeg taler med nr 2 medarbejder, får jeg at vide det IKKE er sat igang????
Mon de unge får at vide de bare skal tale kunderne efter munden og ikke reelt gøre noget for kunderne?
JA man kan jo have en mistanke
Jeg kan dårligt give YouSee en enkelt…
Jeg kan dårligt give YouSee en enkelt stjerne, det har de ikke fortjent. Vi er blevet lovet der kom nogen og installerede fiber, rigtig mange gange hvor vi måtte blive hjemme og vente på dem forgæves. Det har stået på i 1,5 år. I går kom der endelig en efter utallige timers ventetid i telefon og masser klager via mail. Men det er nu resulteret i at vi står uden internet OG fiber. Så ham der kom, sørgede for at vi nu er helt uden internet, tv mv. FLOT!
Kan ikke få forbindelse til samtlige DR…
Kan ikke få forbindelse til samtlige DR kanaler på min internet-radio. Problemet har stået på i flere måneder nu - trods gentagne henvendelser.
Priserne er generelt for høje i Yousee!
Har ikke haft forbindelse til net siden…
Har ikke haft forbindelse til net siden d. 11.3 og Yousee forventer først at kunne levere d.18.3 kl.12. Har haft kontakt og får en sludder for en sladder. Er tilmeldt meddelelser om fejl, men end ikke her har de reageret med en oplysning. Bare så træt af Yousee for net er nede i kortere perioder stort set hver dag
TOTAL FIDEL
TOTAL FIDEL. SVÆLDERE. SENDTE FAKE DOCS. FÅR MIG TIL AT OVERBREDE 15.000 USD SOM DOKUMENTGEBYR FOR AT CHASE BANK OG FORSVINDE INDEN FOR 24 TIMER. BRUGT NAVNE: BRIAN COHEN; NATHAN. INDGIVET KLAGE TIL 3369.eu