Vivara Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 2 z 5

Oceniono na 5 z 5

Rigtig fin kvalitet på det valgte foder. Det var nemt at danne sig et overblik over hvad de forskellige typer gør for havens fugle. Som feks lige nu, hvor de har unger. Foder kuglerne føltes mere fris... Zobacz więcej

1. Sklep z karmą dla zwierząt
  2. Sklep ogrodniczy
  3. Szkółka roślin

Napisane przez firmę

Vivara er navnet på særdeles miljøvenlige naturprodukter som fx. Fuglefoder, foderautomater, fuglehuse, foderhuse og redekasser. Ved udviklingen af vore produkter fokuserer vi især på, hvad de små havedyr som fx. fugle, pindsvin og egern har behov for. Alle vore produkter er omhyggeligt testede af forskellige grønne miljøorganisationer, så man kan være sikker på at købe produkter af høj standard. Gennem et nært samarbejde med diverse grønne organisationer forsøger vi at forbedre naturens og fuglenes levevilkår.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 348

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Rigtig gode produkter og hurtig…

Rigtig gode produkter og hurtig levering.

27 sierpnia 2026

Hej,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det glæder os, at du er tilfreds med både produkterne og den hurtige levering.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition
Godt udvalg i shoppen

20 sierpnia 2026

Hej,

Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores udvalg og den hurtige ekspedition.

Oceniono na 2 z 5

Har bestil for 14 dage siden

Har bestil for 14 dage siden, pakken stadig ikke modtaget. På tracking kan jeg se det er Post Nord der er sløve, men i forhold til Vivara's priser og kvalitet, burde I virkelig tilbyde forsendelse med en bedre service.

18 sierpnia 2026

Hej,

Det skal selvfølgelig ikke tage så lang tid, og vi forstår godt din frustration. Vi kan se, at du allerede har kontaktet vores kundeservice, og vi håber virkelig, at den nye forsendelse snart finder vej til dig og fuglene i haven.

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at alt klappede, som det skulle.

Oceniono na 5 z 5

Altid hurtig respons og varerne er…

Altid hurtig respons og varerne er leveret hurtigt og i god kondition!

17 sierpnia 2026

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du altid oplever hurtig respons, og at dine varer bliver leveret hurtigt og i god stand.

Oceniono na 5 z 5

Alt blev leveret til tiden med god…

Alt blev leveret til tiden med god information

17 sierpnia 2026

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at alt blev leveret til tiden, og at du var tilfreds med informationen undervejs.

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med leveringen lige til døren.

Oceniono na 5 z 5

Nem og hurtig bestilling og levering af…

Nem og hurtig bestilling og levering af fuglebad på fod. Fuglene i haven er max. begejstrede for deres nye bad. Lynhurtig samling og letvægt, som er nemt at flytte rundt på. At Vivara tænker på dyrene, er en ekstra skøn bonus. Jeg handler her igen.

14 sierpnia 2026

Hej,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du er så tilfreds med både bestilling, levering og fuglebadet, og at fuglene i haven er begejstrede for deres nye bad. Det glæder os også meget, at du værdsætter vores fokus på dyrene. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

alt var fint

7 sierpnia 2026

Hej,

Tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at alt var fint.

En god oplevelse

7 sierpnia 2026

Hej,

Tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse.

varen kom til tiden

varen kom til tiden, og det var som beskrevet

30 lipca 2026

Hej,

Tak for den fine anmeldelse. Det glæder os, at varen kom til tiden og levede op til dine forventninger.

De allerbedste fedtsøjler

De allerbedste fedtsøjler, som gør, at vi vist nærmest har hele egnens fugle samlet her på vores grund. Det er mange år siden, jeg droppede at købe i supermarkeder, hvor fuglekugler kan være så hårde, at jeg tænker, der er risiko for at knække næbet. Vores egern lærte hurtigt at åbne låget til nøddeboksen, den klaprer lystigt hver morgen, når der er serveret. Vi og ude-dyrene har været glade og tilfredse kunder i mange år.

6 sierpnia 2026
Opinia niezależna

Hej,

Hvor er det skønt at høre, at både fugle og egern nyder besøgene i haven hos jer. Det lyder som et livligt og hyggeligt sted fyldt med natur, og vi er glade for at have været en del af det gennem årene. Tak for din mangeårige støtte.

God frøblanding

Har købt Fuglefrø her i flere år - rigtig god frøblanding.

1 maja 2026

Hej,

Tak for de flotte ord og for at du har valgt vores fuglefrø gennem flere år. Det glæder os at høre, at frøblandingen er blevet en fast del af fuglenes måltider, og vi håber, du fortsat kan nyde det liv og den aktivitet, de bringer til haven.

Hej,

Hvor er det dejligt at høre. Det er altid skønt når havens fugle nyder maden og kommer tilbage for flere besøg.

Oceniono na 5 z 5

Jeg køber altid alt mit fuglefoder hos Vivara.

Jeg køber altid alt mit fuglefoder hos Vivara - gode produkter over hele linjen! Især ELSKER musvitter og blåmejser de halve kokosnøddeskaller med fedt, insekter og melorme.

20 lipca 2026

Hej,

Det lyder som om musvitterne og blåmejserne virkelig nyder de lækre kokosnøddeskaller, og det er altid en fornøjelse at se fuglene flakse til i haven.

Oceniono na 5 z 5

Glas med fedt som fuglene elsker.

Glas med fedt som fuglene elsker.

20 lipca 2026

Hej,

Hvor er det dejligt at høre! Det er altid hyggeligt at se fuglene flokkes om en favorit i haven og nyde et godt måltid.

Team Vivara

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej