Min telefon gik i stykker og blev sendt til reperation hos Vesterbro Telecom, men jeg hørte aldrig fra dem, og jeg har aldrig set min telefon igen. Mails og telefon... glemt det, for de ignorere... Zobacz więcej
Vesterbrotelecom
Zobacz, co mówią recenzenci
Bestilte 2 mobiltelefoner. På den ene var der dog kun engelsk tekst på. Ringede til dem og jeg kunne bare sende den retur og de ville betale for portoen. Arbejdede dog næsten lige ved siden af, så jeg... Zobacz więcej
Bestilte telefonen den ene dag og havde den to dage senere,ringede for at få hjælp,og fik en meget behagelig og hjælpsom person,men det viste sig det var mig som ikke havde læst ordentlig,men ha... Zobacz więcej
Jeg kan kun give Vesterbro Telecom den allerbedste anbefaling. En super proffessionel høflig behandling over tlf. og varen kom prompte. En udsøgt fornøjelse at handle hos dette firma og indehaver... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Vesterbrogade 111, 1620 , København V
- +45 3322 2517
- info@vesterbrotelecom.dk
- www.vesterbrotelecom.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Advarsel
Mails og telefon... glemt det, for de ignorerer dig, og du kommer ikke igennem.
Hurtig og god service
Jeg bestilte et nyt batteri og to dage senere havde jeg det.
Ingen vare modtaget
Jeg har bestilt et batteri hos Vesterbro Telecom. Det er betalt på forhånd, jf. deres betingelser, men aldrig fremsendt. Jeg har rykket dem på mail 3 gange uden at få andet svar end en autogeneret besked om at de har problemer med lungerne. De svarer ikke telefonen - så jeg tro aldrig at jeg bliver bonuskunde hos dem. Lad være med at betale på forhånd.
Den er nemt at betjende den.
Selve mobilen ser meget flot og nemt at betjene, tager god billeder. Ja, jeg er tilfreds!
Ekstrem hurtig levering.
Ingen har før leveret noget så hurtig, og jeg mener det.
Advarsel: Handel ikke her
Fik min telefon hurtigt, men den var med fejl. Skrev mail og sendte den retur (for egen regning, som der også står i betalingsbetingelserne).
Har ikke hørt fra butikken på noget tidspunkt, har ikke fået mine penge retur og man kan ikke skrive mails til dem (får autosvar) eller ringe dem op på noget tidspunkt af dagen.
Kort og godt: Handel ikke her, de er umulige at komme i kontakt med hvis/når noget går galt.
Ingen levering og ingen telefonkontakt
Bestilte 20/4-11 3 stk telefoner og modtog kort efter en bekræftigelse på at de ville blive afsendt inden for 2-3 dage. Vi har endnu ikke modtaget telefonerne og har derfor i de sidste 2 dage prøvet at kontakte Vesterbrotelecom både pr. telefon og pr. mail, men der er ingen som svarer.
Hurtig levering, alt ok
Købte originalt mobil batteri. Blev leveret få dage efter, ingen problemer.
Fin oplevelse
Købte min nokia, i weekenden og den kom om onsdagen, som var acceptabelt nok, fordi der var helligdag om mandagen. det eneste der manglede var en bruganvisning på dansk. og emballagen så allerede åbnet ud, ellers er der ikke noget at klage det hele var ellers i fin stand.
kunne dog godt bruge en dansk manual med en anden gang.
Hurtig og effektiv betjening
Jeg har ikke givet 5 stjerner, for jeg synes måske der burde være dansk betjeningsvejledning med telefonen.
Den kunne dog efterfølgende ganske hurtigt hentes på nettet.
Ikke dansk sprog i tlf.
Hurtig levering, men har fået en tlf. uden dansk sprog/menu. Det synes jeg ikke er ok, mener også der SKAL være dansk sprog i når den er købt i landet.
Det var jo bare perfekt!
Det har bare været dejligt at handle med vesterbrotelecom.dk. Det var dejligt nemt og der har slet ingen problemer været. Fra jeg bestilte min telefon og til jeg fik den, der gik der tre dage. så vente tiden var ikke særlig lang. Jeg er bare super tilfreds!
Hurtig service!
Jeg modtog den bestilte telefon indenfor den aftale tid, den virkede fint og kunne tages i brug straks efter en opladning. Jeg har haft den i to måneder nu og har ikke haft nogle problemer med den.
billig , hurtig, telefon ok.
skulle der ikke ha været en datakabel med til min 3720?
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.