Jeg haft virkelig dårlige oplevelser med smykkerne fra Vaiva. Men efter og have snakket med Lasse fra Vaiva , som hele tiden ydede den bedste service , vil jeg klart anbefale Vaiva . Denne gang har je... Zobacz więcej
VAIVA
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg har været fuldt ud tilfreds med min behandling af min odre, som jeg lavede via VAIVA 😊 Jeg modtog hurtigt min bestilling, efter jeg havde trykket "godkend" på deres hjemmeside og bruger tit min... Zobacz więcej
Jeg må sige hver gang jeg har handlet med vaiva har det været en god oplevelse og service. priserne er gode, leveringstiden er kort og altid venlig personale når man ringer ind ang spørgsmål. Det er o... Zobacz więcej
Jeg er utrolig tilfreds med mit seneste køb fra denne butik! Jeg bestilte nogle varer, herunder et par luftige sko, og jeg er især begejstret for dem. Prisen på kun 29 kr var virkelig en overraskel... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
VAIVA er et dansk smykkebrand. Bag os står Dansk Smykkeimport, som har solgt smykker til danskerne i over 20 år og haft mere end 500.000 kunder gennem butikken. Nogle af vores kollektioner designer vi selv, resten udvælger vi med samme krav: moderne, tidløse smykker, der kan holde til hverdagen og stadig passer til de særlige dage. Vi køber direkte hos vores producenter uden mellemled – derfor kan vi holde priserne nede uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi laver fejl som alle andre. Forskellen er, at vi retter dem hurtigt og uden diskussion. Alle anmeldelser bliver læst – også de kritiske. Det er dem, vi bliver bedre af.
Dane kontaktowe
Kertemindevej 1 - Hal 1, 9220, Aalborg Øst, Dania
- kundeservice@vaiva.dk
- www.vaiva.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg har mange gange sagt min medlemskab…
Jeg har mange gange sagt min medlemskab op nen de trækker stadigvæk 140 kr af min konto
Advarsel!! Servicemeddelse!!!
Advarsel!!
Handler du ved dem bliver du automatisk medlem ved dem. Og så trækker de 149 kr hver måned.
Det opdagede vi for sent. Det blev dyrt.
PAS PÅ 😈😈😈Da jeg har købt først gang…
PAS PÅ 😈😈😈Da jeg har købt først gang fra vaiva jeg bliver medlem med det samme, de trække 149 kr hver måned selvom jeg stoppede med den abonnement fra 4 måneder siden

Odpowiedź od VAIVA
MINuS stjerner til det fusker firma som…
MINuS stjerner til det fusker firma som tror at fordi man bestiller er man automatisk medlem hvilket jeg ik ku læse mig frem til
Føj for …..
totalt skuffet men 149 kr fattigere - min bare røv
Vi bestilte 9 forskellige ting i…
KIG nederst på vores anmeldelse!!!!!! Vi er blevet så snydt!!!!!
Vi bestilte fredag 8.decemer 2023 9 forskellige ting hos Vaiva, og har fået dem alle leveret ved døren imorges idag tirsdag den 12.december 2023
ALT vi bestilte har vi modtaget. Så perfekt.
Tak Vaiva.dk for så fin service.
Hilsen Gunnar & Jytte fra Idestrup
UF UF OG UF!!! Idag 15.12.2023
Efterfølgende har vi desværre konstateret at vi er blevet narret til abonnementer hos Vaiva!!!! 2 x 149 kr pr måned!!! Vi har måtte spærre vore bank kort og bestille nye bank kort!!!! Og gøre indsigelse mod abonnementer hos Vaiva!!! OG hvis det ikke hjælper, må vore banker gøre indsigelser for at få pengene retur!!
SÅ PAS PÅ - VAIVA SNYDER DIG TIL ET ABONNEMENT PÅ 149 KR PR MÅNED - HVIS DU KØBER NOGET SOM HELST HOS DEM!!!!!!!!!!!!
Umuligt at komme i kontakt med
Umuligt at komme i kontakt med ! Har hverken fået min ordre, fået penge tilbage eller hørt fra jer i flere uger. Jeg er desuden blevet blokeret på jeres Facebook side efter at have bedt om at få lukket mit abonnement som jeg ikke engang vidste jeg havde fået tegnet da jeg ikke har fået nogen ordrebekræftelse. Jeg kan grundet ovenstående heller ikke opsige det abonnement i har tegnet for mig! Ubeskrivelig dårlig service !
Jeg ville ønske jeg kunne give 0 stjerner
Jeg ville ønske jeg kunne give 0 stjerner, for det er godt nok et fup firma .
Jeg købte noget i sommers og har skrevet til dem flere gange at jeg aldrig har sagt ja til medlem skab, men de bliver ved med at hæve 129 om måneden på min konto.
Det er ren tyveri.
Så derfor denne anmeldelse af dette firma uden samvittighed og dybt ulovlige.
Jeg fraråder ALLE , ALDRIG brug dette firma, de stjæler fra dig. !!!!!!!!!!!
En meget skuffet borger i Danmark.
Jean Riget
Har endnu ikke modtaget mine varer
Har endnu ikke modtaget mine varer. Har haft korrespondance med dem på Facebook, de lover og lover og lover. Intet er der sket. Har skrevet en mail til dem, stadig inter sket.
Bestilte varerne for snart fire uger siden, skulle have været brugt til gave d. 20.november, så måtte ud og bruge FLERE penge på gave, som bestemt ikke var meningen.
Pengene blev trukket med det samme, men stadig ingen varer
Bestilte en rygsæk der var sat ned til…
Bestilte en rygsæk der var sat ned til 19kr pga ophør.
Hurtig levering men da tasken ankom,er det, det tyndeste pu læder,direkte billigt bras.
Er meget glad for at jeg ikke havde betalt fuld pris.
Kina varer
Kina varer, som lugter fælt! Også bliver man da også lige tvunget til at betale medlemsskab selv om man har afmeldt dette. Det er ren røveri. De tjener deres penge på deres medlemsskab, men der er jo ingen fordele! Hvis man vil have billige Kina varet, så kan man jo selv bestille det direkte fra div sider, med den slags.
Jeg fraråder alle til at handle der
Aldrig modtaget varerne.
Jeg bestilte en ordre d. 29/9-23. Jeg har dags dato stadigvæk hverken modtaget forsendelsesbekræftelse eller varer. Jeg har skrevet mails til kundeservice, men jeg får ikke noget svar. Jeg sidder tilbage med en følelse af at været blevet snydt. Øv.
Hvis jeg kunne ville jeg give 0…
Hvis jeg kunne ville jeg give 0 stjerner.
De trækker pengene med det samme.
Får besked fra DAO om at pakken er registreret men den kommer ikke videre.
Sender dem en mail hvor jeg skriver st jeg skulle ha brugt varen om lørdagen og dagen efter jeg sender en mail får jeg svar om at det nu er afsendt, til trods for at jeg skrev at jeg ikke har noget at bruge varerne til når jeg ikke havde dem efter de dage der stod da jeg bestilte
VIRKELIG DÅRLIGT FIRMA
HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM
IKKE PENGENE VÆRD
ENDELIG, efter 8 dage med totalt tavshed, kom mine varer.
De havde kun sendt en mail om at varene var pakket og blev sendt som i onsdags (d 1/11 - dagen efter bestillingen). Det var det hele!
Forøvrigt er armbåndet ikke læder som skrevet, men nylon. Tasken er plastic og kunstlæder. Det lugter af Kina varer eller Taiwan 😕 D 13/11 har de så valgt at blokerer mig på Facebook, da jeg advarede andre kunder om dette..
D 9/11….skrev firmaet så til mig, og undskyldte sig med travlhed. Men travlhed skal ikke være årsag til, at man ikke henvender sig til folk ang forsinkelse. Jeg bestiller ikke igen..dels er varene ikke normal prisen værd, dels er servicen i bund og man binder sig til abonnement på 150 kr mdr, hvis man ikke er opmærksom 🤷🏼♀️
Har bestilt fra VAIVA i over 10 år nu…
Har bestilt fra VAIVA i over 10 år nu og aldrig oplevet problemer første gang jeg bestilte var smykker til mit bryllup i 2012 hvor jeg var lidt skeptisk, men det ankom lynhurtigt og har bestilt så mange gange siden og har altid været tilfreds, denne gang er kassen så gået i stykker under fragten med dao og der er forsvundet nogle ting hvilket VAIVA ikke er skyld i, de sørger dog for jeg får tilsendt det manglende.
Folk brokker sig over lang leveringstid der står på deres hjemmeside at man kan forvente længere leveringstid hvilket er forståeligt med de billige priser på nogle ret gode varer.
Pas på i binder jer til et abonnement…
Pas på i binder jer til et abonnement deres telefonnummer eksister ikke de svare ikke på mail nogen får ikke deres vare
På trods af at jeg har opsagt…
På trods af at jeg har opsagt medlemskab har De alligevel trukket 69kr.
Synes folk ska holde sig langt væk fra denne hjemmeside de trækker bare penge på ens kort efter forgodtbefindende!!!
God kvalitet til billige penge.
God kvalitet til billige penge.
Hurtig levering
Ikke sidste gang jeg handler her
Ting er billigt til prisen med en ok…
Ting er billigt til prisen med en ok kvaliteten
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Levering var super hurtig, og produkterne var i perfekt stand og af god kvalitet. Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert handle her igen.
kvalitet og hurtig levering
Jeg fandt et super godt tilbud, og troede ikke det kunne passe. Men 2 dage efter kunne jeg afhente min pakke i pakkeshoppen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.