Kunne man give 0 stjerner eller ÷5 stjerner så var det hvad tv 3 fortjener!! Evindelige genudsendelser og reklamer så lange så man næsten har glemt hvilken genudsendelse man så !! Bolig programmer de... Zobacz więcej
3+ Nu flytter i igen F1 til fordel for et øjebliks modefænomen, denne gang ishockey. Hvorfor svigter i os faste seere der følger F1? Ishockeykampe har vel normalt 100 seere hvis i overhovedet vi... Zobacz więcej
Er alt personale fyret på TV3, siden der bruges kunstig intelligens til programsætningen? Et helt år med genudsendelser! Hvad sker der for jer? Den eneste udsendelse, der var værd at se i 2023, var Ro... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
tv3
Dania
- www.tv3.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Man ikke kan spole
Jeg forstår ikke man ikke kan spole, så Fr. Eks Luxus fælden, og senere ville jeg vise en nabo en sekvens, men kunne ikke spole på noget jeg ikke havde set, havde set det samme dag, og det var også en genudsendelse, hvis man ikke kan spole gider man ikke se det, har talt med mange som mener det samme 🤔😩
De skriver at de sender The Beekeeper
De skriver at de sender The Beekeeper, og så sender de en genudsendelse fra 2 dage før. 🖕😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Genudsendelse på genudsendelse på…
Genudsendelse på genudsendelse på genudsendelse,, 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬💰💴💳💰💴💳
Hvad sker der for jeres programmer
Hvad sker der for jeres programmer, på 3 +, musiken er højere end talen, man kan ikke høre hvad de siger, hvad med at skrue ned for musikken i programmerne, det er for dårlig at man skal betale for noget der er så elendigt
Vågn op
Tv3 som betalings kanal er simpelthen uværdigt, hvordan kan man tvinge sine betalende kunder til lange og mange reklamer, oven i købet uden mulighed for at spole over reklamer på yousee boks.
Jeres kolleger kan godt tillade det.
Dårlig stil
"DISRESPEKT" for Robenson
Sjældent har man da kunne grine så meget over Robinson.
Hele konceptet bæres af at deltagerne presses ud i det hysteriske, igennem manglen på føde og anden komfort, udmargenen dyster og konstant at blive spillet ud mod hinanden.
Særlig færdigheder dyrkes når de udsatte bliver gjort ekstra udsatte og sårbare.
Alt dette og mget mere, er netop det som Kjeldberg dyrker i sin sygelige skolegård.
Så se hvad der sker når presset bliver for stort og en deltager lader det gå ud over en tydeligvis dysfunktionel maskine, udsat for hårdt pres og af inferiøre matterialer.
Så bliver han bortvist med grunden "disrespekt for robinson". Disrespekt overfor et realityshow, var behager lille kjellebasse. Du er stadigt bare en afdanket fodbold gøj, der ser fungerer som en gameshowho, og ikke engang særligt godt, selv om rollen giver sig selv.
o tempora o mores
Robinson
Nu har jeg fulgt Robinson næsten fra start. Det vil jeg ikke mere.
Finalen 2025 var en træls oplevelse, og uværdig.
Anthon vandt, har vundet mange dyster og velfortjent, med ekstra mad, ved nogle af dem. Derfor var han i bedre form og havde en naturlig mandig fysisk styrke, som de to kvinder slet ikke er i besiddelse af.
Finalen var formentlig planlagt fra start, og ikke lavet mhp. hvem der stod i finalen, fair nok. Anthon burde have haft en senere start, for at udligne fysikken.
Hvordan kan man lave en finale, hvor fysikken er afgørende???
Hvis finalen havde været basseret på en blanding af fysik og intelligens, ville det nok have været mere ligeværdigt.
Selvfølgelig tabte kvinderne, selvom de forsøgte at kæmpe.
Mvh
Birthe Jakobsen
PROGRAM PRESENTERES-PROGRAM…
PROGRAM PRESENTERES-PROGRAM PRESENTERES-PROGRAM PRESENTERES-PROGRAM PRESENTERES-PROGRAM - PRESENTERES-PROGRAM PRESENTERES-PROGRAM PRESENTERES.... & GENUDSENDELSER, GENUDSENDELSER, GENUDSENDELSER, GENUDSENDELSER, GENUDSENDELSER, GENUDSENDELSER, GENUDSENDELSER, GENUDSENDELSER, GENUDSENDELSER... NU I FLERE ÅR, DANMARKS KEDELIGSTE KANAL 🥱💩🤮👎👎👎💩💩💩💩gudskelov jeg kan se RAI UNO & YOU TUBE👍💪og skal ikke betale for at se danske kanaler, ualmindeligt syg kedeligt 👎👎👎👎💩💩💩
Kommentatorlyd ved fodboldkampe dårlig:
Kommentatorlyd ved fodboldkampe dårlig:
Når man f.eks. ser superligakampe drukner kommentatorlyden helt i lyden fra stadion så man ikke kan høre hvad der bliver sagt.
Det må kunne balanceres bedre!?
Reklamer reklamer reklamer .
Reklamer reklamer reklamer .. fair nok .. jeg zapper væk … men sgu da ikke 4-5 reklamer af 15-20!min midt i en film … fravalg af 3,herfra !!!
Utilfredsstillende
Blå flimrende skærm, ville gerne have set Fodbold, men må nok droppe udbyder
bilmagasinet skriver sprint kval er på…
bilmagasinet skriver sprint kval er på tv3
det står ikke i pogrammerne.
få nu det texttv .
Alt for mange og lange reklamer
Alt for mange og lange reklamer. Man kan ik nyde en film. Og flere reklamer for gambling efter hinanden. Usmageligt. Se jeres anmeldelser og gøre noget ved det!!
Hvis jeg kunne ville jeg give 0…
Hvis jeg kunne ville jeg give 0 stjerner i kan ligeså godt lukke den kanal. I viser de samme film igen og igen, tror Harry potter køre for 30 gang bare i dette år sammen med en bunke andre film i har vist ligeså mange gange. Hvis i ikke gider vise andre film eller skrue lidt ned for jeres reklamer så luk dog ned.
Luksusfælden fylder folk med løgn
Luksusfælden fylder folk med løgn. Når de siger man ikke kan gifte sig til gælde. Har lige midste min kone og nu tager de af min arv . For et hus skylde i før vi blev gift.
3+ sender ikke F1 live, igen...
Hvorfor svigter i os faste seere der følger F1?
Ishockeykampe har vel normalt 100 seere hvis i overhovedet viser nogen kampe.
Hvorfor prioriterer i F1 så lavt at de ret mange der følger sæsonen, må leve med båndede løb igen og igen?
F1 er den eneste grund til at jeg gider betale for jeres lortekanaler, men nu køber jeg sgu et F1 abonnement i stedet.
Masterchef, frygtelig larm
Masterchef som flere andre.
Egentlig en god udsendelse, men den ødelægges totalt af den larmende musik.
Det virker som om, larmen er vigtigere end indholdet.
Det har ikke været så slemt i en periode, men har I fået nye og svagthørende praktikanter ved mixerpulten?
De dårligste fodbold kommentatore nogensinde...
Min anmeldelse er udelukkende for de fodbold kommentator der er. Aldrig i mit liv har jeg oplevet så dårlige kommentator. Jeg ved hvad der sker i fodboldspillernes liv takket vær dem, men aner ikke hvad der foregår på stadion, kampen.. De snakker om alt andet end hvad der sker på banen! En kommentator skal kommentere kampen!! Ikke være sladderblads journalist. Find jer et nyt job. Se Og Hør er måske mere egnet til jer. I kan diskutere efter kampen i studiet. I kan tage ved lærer af tyrkisk fodbold kommentatore. De giver følelsen af at være med på banen, på stadion. Man får den rus en fodbold kamp skal give! I, i giver total meget reality vibes med et drys af sladder.
Datoen for min oplevelse er ikke kun den dag. Men hverdag der er kamp.. Hver evig eneste dag der er kamp!
- er min anmeldelse endt et forkert sted, så vil jeg med glæde placere den det korrekte sted, så længe i hjælper med at guide mig på rette vej.
Kunne man give 0 stjerner eller ÷5…
Kunne man give 0 stjerner eller ÷5 stjerner så var det hvad tv 3 fortjener!!
Evindelige genudsendelser og reklamer så lange så man næsten har glemt hvilken genudsendelse man så !! Bolig programmer der er 10-15 år film vises 10+ gange og nu er med kniven for struben FRA 2005 sørme også dukket op ,prisen er ik faldet selvom det er genbrugs tv!! Piv dårligt