TREKOSTEN Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi besøgte Trekosten lør. 29 aug til aftensmad. 2 fik lækker oksekød med veltillavede pommes frites og den sidste fik en helstegt rødspætte med lækre kogte hvide kartofler med smørsovs. Desserten s... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Bliver mødt af en sød og smilende tjener ved indgangen, der tager super godt imod en. Fik valgmuligheder for de bedste siddepladser enten ude eller inde, Solen var på vej ned, så det blev indefra h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Første gang på Trekosten skuffede ikke! Vi blev mødt af en yderst venlig og erfaren tjener ved navn Villads, Store stykker smørrebrød som smagte dejligt. Vi kommer med glæde igen.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

83 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 31

Napisz recenzję

Vi besøgte Trekosten lør

Vi besøgte Trekosten lør. 29 aug til aftensmad.
Desserten sluttede af med Creme brulé som får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner herfra …endda sammen med middagene som blev serveret af en sød ung tjener
Tina & Ole Helsingør

29 sierpnia 2026

Dårlig oplevelse

Svært at få kontakt til personalet. Smørrebrød “ Sol over Trekosten” var nærmere“ solformørkelse over Trekosten” benene var ikke fjernet fra silden, ved henvendelse til personalet blev jeg oplyst at det var fordi silden kom fra røgeriet ( ja… hvor skulle en røget sild ellers komme fra). Havde skåret én bid af dette stykke smørrebrød og afleverede det til personalet. Et stykke med hønsesalat var belagt med blød bacon og brusk i hønsekøddet. Ved betaling blev jeg opkrævet for to stykker smørrebrød til trods for det ene var fuldstændigt uspiseligt. Før efter at påtale dette endnu engang fratræk personalet det ene stykke.
Øllen og udsigten fejlede ikke noget. Men det er ikke nok til jeg har lyst til at vende tilbage dertil👎

30 sierpnia 2026

Kære Cherie,

Tak for din ærlige anmeldelse. Det gør mig oprigtigt ked af at læse om jeres oplevelse hos os, for det er naturligvis ikke den kvalitet eller service, vi ønsker at levere.

En “Sol over Trekosten” skal selvfølgelig serveres ordentligt, og personalets forklaring om, at silden kom fra røgeriet, er hverken fyldestgørende eller særlig hjælpsom. Når du afleverer et næsten urørt stykke smørrebrød, fordi det ikke er spiseligt, burde det desuden være blevet håndteret med det samme – uden at du endnu en gang skulle gøre opmærksom på det ved betalingen.

Det er ligeledes ikke acceptabelt, at hønsesalaten blev serveret med blød bacon og brusk i kødet. Samlet set kan jeg godt forstå, at øllen og udsigten ikke var nok til at redde oplevelsen, og at du derfor ikke har lyst til at vende tilbage.

Jeg vil meget gerne have mulighed for at finde en ordentlig løsning og forhåbentlig genoprette lidt af den tillid, vi har mistet. Du må derfor meget gerne kontakte mig direkte på kasper@couloir.dk med datoen for jeres besøg og gerne en kopi af kvitteringen, så følger jeg personligt op på sagen.

Oceniono na 4 z 5

Ældresagskort

Fik dagens ret, nemlig wienerschnitzel, som var rigelig og velsmagende. Da vi skulle betale, kunne vi ikke bruge vores ældresagskort, hvilket burde være oplyst i forbindelse med bestillingen, hvor vi netop sagde, at vi ville gøre brug af dette (og det kunne vi godt en måned tidligere) - derfor kun fire stjerner.

26 sierpnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Super service, og mad til den helt store guldmedalje

Fik valgmuligheder for de bedste siddepladser enten ude eller inde, Solen var på vej ned, så det blev indefra hvilken jeg på ingen måder fortrød, da udsigten ved de store vinduer var super!
oveni det, var maden suveræn!
ikke sidste gang jeg kommer der. klar anbefaling herfra

25 sierpnia 2026

Skøn mad

Fik den bedste fisketallerken med tun, laks og rejer. Det bedste jeg har fået længe. Derefter brownie med is. Store portioner og god kvalitet. Sødt personale.

22 sierpnia 2026

Manglende betjening

Efter at have fået frostkortet hvor der sidder 8 personer i restauranten og der stadig ingen betjening kom efter 20 minutterhvor der var 2 tjenere og 3 kokke gik vi over i Café Strandhuset ved siden af der var stoppet med mennesker men fik maden 10 minutter efter , super betjening kan varmt anbefales

18 sierpnia 2026

Kære Carsten,

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive om jeres oplevelse. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt at læse, og jeg kan godt forstå jeres frustration, når I har siddet i restauranten i 20 minutter uden at blive mødt af en medarbejder.

Uanset hvor travlt der måtte være, skal man som gæst naturligvis føle sig set og velkommen, når man kommer ind hos os. Hvis der går så lang tid, uden at nogen får taget kontakt til jer, så har vi ikke været opmærksomme nok, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Jeg vil meget gerne høre lidt mere om, hvornår I besøgte os, så jeg kan undersøge, hvad der er sket den pågældende dag, og følge op med de medarbejdere, der var på arbejde. Det er vigtigt for mig, at vi ikke bare beklager oplevelsen, men også bruger tilbagemeldingen til at blive bedre.

Jeg håber derfor, at I vil sende mig en mail direkte på kasper@couloir.dk med dato og cirka tidspunkt for jeres besøg. Så tager jeg personligt fat i sagen, og så er jeg sikker på, at vi kan finde en god løsning.

Jeg håber også, at I vil give os muligheden for at vise jer, at vi kan gøre det langt bedre end den oplevelse, I havde denne gang. Vi vil meget gerne have chancen for at byde jer velkommen igen under nogle helt andre omstændigheder.

Tak for jeres feedback – også selvom den naturligvis ikke er rar for os at modtage. Den er vigtig, og jeg håber at høre fra jer.

Trekosten fortjener 5 stjerner

Trekosten fortjener 5 stjerner. Stor oplevelse, fantastisk service og venlighed og stor tak til kokken for virkelig flot lakseanretning. 🤩
Jeg anbefaler gerne at man tager til Nivå havn ⛵️⚓️

14 sierpnia 2026

Skøn venindeaften 🥂

Min veninde og jeg besøgte for første gang Trekosten i Nivå til Moule frites festival.
Sikke en skøn og dejlig aften med lækker velsmagende Moule frites og bobler og vin.
Personalet var fantastisk opmærksomme og imødekommende og konverserende.
Bestemt 5 stjerner til det dygtige personale og kokken som var med til at gøre det til en skøn skøn veninde aften.
Vi vil bestemt besøge jer igen og nyde nogle skønne og rolige timer med lækker middag, servicen i højsæde og ja, udsigten gør noget ved sjælen og roen .
Tak 🙏🏻 for en SKØN mandag aften.
Stor anbefaling herfra . 🇩🇰

1 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Betjeningen er nærmest ikke…

Betjeningen er nærmest ikke eksisterende.
Vi opgav at få noget at spise.
Bliv væk.
Skyd budbringeren og undlad at forholde dig til kritikken!
Det siger mere om dig end mig.

12 lipca 2026

Odpowiedź od TREKOSTEN

Hej Kim, jeg skyder skam ikke budbringeren - men håber folk kan se de gode ting os :) Og indbød dig faktisk til en dialog, men kan mærke du ikke ønsker det.

Ha en herlig søndag :)

Hej Kim,

Tak for din mail.

Jeg har fulgt op på dit besøg og kan se, at du besøgte os på årets varmeste dag. Desværre var vi bagud denne dag, og selvom vores medarbejdere gjorde deres absolut bedste for at levere en god oplevelse under meget travle forhold, var det tydeligvis ikke nok.

Som indehaver er ansvaret mit, og derfor vil jeg gerne beklage, at vi ikke levede op til dine forventninger.

Jeg er naturligvis ærgerlig over, at du fandt det nødvendigt at give os 1 stjerne. Med de mange anmeldelser, du har skrevet på Trustpilot, hvor en stor del er 1-stjernede, håber jeg dog, at andre gæster også vil danne deres eget indtryk af os ved et besøg.

Hvis du har lyst til en dialog om din oplevelse, er du meget velkommen til at kontakte mig direkte på Kasper@couloir.dk

Frokost

Skønt vejr dejligt bord med den fineste udsigt og ikke mindst maden lækker og veltillavet og rigelig
Sød og rar betjening. Vi kommer igen. Mvh Susie Christiansen

10 lipca 2026

Vi holdt fest 15 personer lørdag den 27/6-26

Vi holdt fest 15 personer lørdag den 27/6 - med velkomst drink på terrassen 👌maden en stor buffet var 100 % topklasse, betjeningen af en ung mand ved navn Villy, var super👍også i topklasse.
Vi kan varmt anbefale Trekosten.

27 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Efter at have fravalgt Trekosten i…

Efter at have fravalgt Trekosten i flere år grundet decideret dårlig service valgte vi i dag at spise frokost for at opleve såvel mad og i særdeleshed service efter der var kommet nye ejere/forpagtere. Begge dele var tip top. En udsøgt service og dejlig og rigelig mad. 5 * herfra

21 czerwca 2026
Oceniono na 4 z 5

Dejlig frokost for 5 ud af 6 gæster

Vi var 6 personer til frokost i lørdag og fik plads ved vinduerne og den fantastiske udsigt.
For de 5 af os var det en virkelig dejlig frokost, stjerneskud var virkelig flot og smørrebrød, pandestegt fisk og hønsesalat var veltillavet og smagte dejligt.
Det gav dog skår i glæden, da 6. Mand skulle spise en lille 1/2 hummer, super flot anrettet. Der fandtes ingen hummergaffel eller tang og forklaringen var, at det var en forholdsvis ny ret på menukortet. Så det var rigtig ærgerligt at skulle nøjes med en mundfuld hummer og brød. Jeg håber I allerede har modtaget min kritik, idet jeg bad om at det blev bragt videre da jeg betalte.
Dette afholder mig nu ikke for at give 4 stjerner for alt andet var i orden, men lad være med at bestille hummer.

5 czerwca 2026

Skøn oplevelse

Du finder ikke en bedre restaurant i miles omkreds.
Jeg havde en fantastisk oplevelse: service var i top, maden var i top, stemningen var i top. Kan ikke sætte en finger på oplevelsen, kommer klart igen

15 maja 2026
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej