NOT FOR KIDS UNDER 10 YEAERS OLD SOME BAD PICTURES WERIED ONES DONT LET YOUR KIDS ON TINYZONE OR YOU WILL REGRET IT
Zobacz, co mówią recenzenci
Meget dårlig kundeservice - ikke mindst ved returnering. Vær obs. på at de fx kun accepterer returneringer hvor man sørger for omdeling. Dvs. som min en udgift på 80 kr. Derudover skulle jeg betale fr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tinyzone har nogle rigtig gode priser på vores ynglings mærke til den lille. Desværre var nogle af varene udsolgt, men fik tilbudt nogle rigtig gode alternativer. Fik endda lidt ekstra med uden mer... Zobacz więcej
Tinyzone havde 40% på alt og tænkte det nok ville være forsinket levering, måske 5 dage i stedet for 2.. Det tog dog 10 dage uden de kunne oplyse forventet levering og så var der endda noget af ordren... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos tinyzone.dk forhandler vi et bredt udvalg af børnetøj og babytøj i kendte mærker som JOHA, Ticket to Heaven, CelaVi, Lego Wear, Minymo, Pippi m.f.
Dane kontaktowe
Høgevej 19, 6705, Esbjerg Ø
- info@tinyzone.dk
- www.tinyzone.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
NOT FOR KIDS UNDER 10 YEAERS OLD SOME…
The video keeps buffering till it stops
Use an add blocker
Use an add blocker, such as Opera. Once you have it on, it's like a dream.
F****** y**** and _your f*****ing silly…
F****** y**** and _your f*****ing silly ads mother fucke***s ,
It's good, but the pop ups & ads are...
It's all and all good, but I'm quite worried about the pop-ups and ads and everytime I click the ads, I get redirected to a site and I don't know if it's okay or was I hacked. Good site to stream movies though.
Sitting in the fence till its sorted what is error 404
It started off great then all of a sudden thousands of adds, and you cant save a programme even though its there yoy circle it nothing happens why has it changed in the last few days not happy l would of given it 5 but can't help if anyone's there it says error 404 badw get away
Its a good website for free movies
Its a good website for free movies, but random crap just keeps popping up in messages. Just don't click on any of them and don't download anything and you should be good. FYI its tinyzonetv.to not dk. idk why it says tinyzone.dk.
Porn keeps popping up!
I want to watch Mad Men again, but when I use this site, porn keeps popping up along with "Messages" from someone named Alexis who wants me to watch her video. I'm a straight female--I just want to watch Don Draper. I suspect this site is full of viruses.
Mega dårlig oplevelse
Har bestilt to varer, fik kun den ene og den var forkert. Har skrevet 3 e-mails og har prøvet at ringe til dem- ingen respons! Handler aldrig mere det :(

Odpowiedź od Tinyzone.dk
Svære at komme i kontakt med!
Hører intet fra dem ang. de varer vi har ønsket at sende retur for snart et stykke tid siden...

fejl i vare
Varene jeg havde bestilt havde fejl og mangler. Havde bestilt amme indlæg hvor æsken var ødelagt og indholdet var blandet af forskellige typer hvilket det ikke skulle Være. Bestille bogstaver til min datters dør og blev ikke informeret om manglende bogstaver og kan nu ikke bruge dem. Derudover stemte modtagels faktura ikke overens med pakkens indhold var virkelig ked af det. Kunne heller ikke komme i kontakt med kundeservice.

attraktive priser, gennemsnitlig kundeservice
Layout og søgemulighed på hjemmesiden, virkelig dårlig.
Når udsalg, yderst attraktive priser.
korrespondance med personale tinyzone meget uprofessionelt.
Alt i alt. gode priser, kvalitet tøj,

Odpowiedź od Tinyzone.dk
Fik ikke de bestilte vare
Fik mail om der var ophørsudsalg - fint, så ville jeg se om de evt havde nogle gummistøvler til mine drenge. Det havde de sørme og jeg bestiller to par og betalingen går igennem.
Pakken kommer, men der er kun et par gummistøvler i - det andet par jeg havde bestilt var sørme blevet udsolgt. Webshoppen burde være sån sat op at der ikke kan bestilles og betales (self er pengene kun trukket for det ene par) for varer som så viser sig ikke at være på lageret alligevel.
Ville gerne have haft besked om at den ene vare var blevet udsolgt i mellemtiden, så jeg kunne ha taget stilling til om jeg ønskede den anden vare eller ej.
Og ja, kunne godt ha returneret varen, men det ville jo være en udgift for mig, da jeg så skal betale fragten to gange for en vare jeg ikke har nytte af og det er jeg jo heller ikke interesseret i.

Odpowiedź od Tinyzone.dk
High quality and fast delivery!
Thanks a lot for high quality and fast delivery!
Fik aldrig varerne
Jeg fik aldrig de varer jeg havde bestilt. Eneste svar da jeg kontaktede dem var om jeg havde været på posthuset!?
Nemt og enkelt
Endnu handel er veloverstået hos Tinyzone.dk. Som altid gik det nemt og problemfrit. Denne gang havde jeg valgt nogle produkter i kategorien - du vælger størrelse - vi vælger farven. Jeg blev simpelthen så positivt overrasket. Det er i forvejen PIV billigt - men det var også SÅ flotte varer, farver og ikke mindst var det som alle andre varer hos Tinyzone.dk af fineste kvalitet. Tusind tak for det!
Jeg har siden læst i et nyhedsbrev at butikken ophører eller skifter ejer pr. 1/7. Jeg håber selvfølgelig at der kommer en ny ejer og at denne vil føre butikken videre i god ånd. Tak til de nuværende ejere for mange gode handler og ikke mindst den fine behandling vi fik da vi besøgte jer på lageret sidste sommer!

Dårlig service fra medarbeider
Dårlig forklaring rundt frakt til Norge og dårlig oppfølging etterpå.
Ikke styr på lagerbeholdningen
Jeg har nu flere gange oplevet at de varer jeg har bestilt har været udsolgt. Denne gang var pengene dog trukket for de udsolgte varer! Svaret fra tinyzone var flabet, men pengene blev dog overført hurtigt. Ærgerligt, da webshoppen ellers er super god og med gode priser.
Handler der ALDRIG igen
Et frygteligt firma. Pengene bliver hævet lang tid før varerne modtages. Telefonen bliver ikke taget når man ringer. Mail besvares ikke før man henviser til regler for køb og salg. Mailbesvarelsen er i en meget grim tone. Jeg kan absolut ikke anbefale firmaet på nogen positiv måde. Kan derfor ikke give en eneste stjerne.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.