Fantastisk kundeservice :-) Jeg har endnu ikke prøvet at købe fra siden. Men jeg havde et spørgsmål til et produkt som jeg nemt fik svar på. Hun var også god til at rådgive om produktet.
Tingogtang
Dette var min første oplevelse med Ting & Tang. Jeg bestilte over påske og modtog alligevel en hurtig og effektiv levering. Produktet som jeg bestilte lever op til alle forventninger og jeg vil helt s... Zobacz więcej
Bestilte varer hos Tingogtang efter en anbefaling fra en kollega, og varene kom hurtigt efter. Der manglede desværre en vare i forhold til ordren, men efter en mail til Tingogtang fik jeg omgående sva... Zobacz więcej
Jeg søgte efter en rejse-parfume dispenser, som jeg engang kunne købe hos Matas men som de ikke forhandler mere. Jeg fandt en side i England og fandt ud af at produktet hedder Travalo. Jeg fandt ud a... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Travalo er ny i Danmark. Med dette helt unikke produkt har du nu muligheden for at tage din parfume med dig overalt. På ganske få sekunder kan du fylde din parfume over i en flacon. I flaconen kan du have 4 ml svarende til ca 50 spray. Du pumper med et unikt og patenteret pumpesystem din parfume fra flasken over i din Travalo.
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk kundeservice :-)
Fantastisk kundeservice :-)
Jeg har endnu ikke prøvet at købe fra siden.
Men jeg havde et spørgsmål til et produkt som jeg nemt fik svar på.
Hun var også god til at rådgive om produktet.
Fantastisk webshop!
FANTASTISK - virkelig rar og kundevenlig support samt lynhurtig levering. Vil helt klart anvende denne webshop fremover og anbefale den til alle jeg kender. Fantastisk!
Skønne produkter og hurtig levering
Hurtigt og nemt.
Varen fremme inden for få dage
Varen fremme inden for få dage . Betaling hurtigt og nemt
Hurtig pakning og forsendelse men ved …
Hurtig pakning og forsendelse men ved at bruge Post Nord går der en uge.
Onsdag var pakken sendt fra jer og jeg modtager den først tirsdag ugen efter !!!
Rigtigt god butik med gode vare :-)
Fantastisk service
Bestilte varer en helligdag. Hverdagen efter om formiddagen fik jeg besked på, at de nu var klar til afsendelse. En sød hilsen fra en medarbejder samt et lille påskeæg oveni. Det er god service :-)
Alt perfekt
Både vare og levering lever fuld og til forventningerne.
Der kommer jeg til at handle igen.
Super service og hurtig levering.
Efter modtagelse af mine varer, havde jeg lyst til at skrive direkte til "Tingogtang", for at takke for den gode service og vejledning.
Fantastisk webshop
Super gode priser !
Hurtig betjening !
Og så fik jeg endda en personlig e-mail om mit produkt, hvordan det skulle bruges osv, da min vare blev sendt afsted .
Anbefales
Super service og pakken så hurtigt som Post
Danmark tillader det.
Lyn hurtig levering kan kun anbefales
Super nemt og lyn hurtig levering og gratis fragt på denne vare. Købt en travalo parafumerefill - super smart til sin ynglingsparafume i 100mls udgave til tasken eller når man skal ud og rejse. Kan kun anbefales.
Super god og hurtig.
Helt klart en butik jeg giver min aller bedste anbefaling.
Hurtig og sikker
Super produkter. Hurtig levering og rigtig gode priser.
Vil til enhver tid anbefale at handle hos Ting og Tang.
Absolut top
Super service, fed udvalg, hurtig levering & top kundeservice!
Jeg er meget glad og begejstret for den gode behandling hos Tingogtang! Meget positiv og venlig tone og rigtig god rådgivning. Man føler sig velkommen og taget af som kunde.