Thegoodstuffshop Recenzje

4,7

Fant det jeg skulle ha veldig raskt. Prisen var hyggelig og best av alt, servicen og informasjon var utmerket. Varene er mottatt og de kom super raskt rett i postkassen. Jeg komme til å sjekke webside... Zobacz więcej

Fin webshop, om end lidt bedaget udeende - men alt fungerer. Valgte at hente i butikken da jeg alligeel skulle forbi, men var ikke opmærksom på den begrænsede åbningstid, så jeg kunne lige så godt ha... Zobacz więcej

Man får god mavefornemmelse når man shopper rundt i alle de spændende ting og ikke mindst det imponerende knivprogram. Måtte simpelthen have den lille Puma Tec folde og bare glæden ved udpakning (... Zobacz więcej

1. Sklep hobbystyczny
  2. Sklep z przyborami kuchennymi
  3. Sklep z nożami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Specialbutik for den bevidste forbruger. Alt i knive - sakse - manicure - børster - barbergrej og lidt friluftsgrej. Alt til "gør det selv" knivmageren. God og ærlig service .. Ikke billigere ... Bare bedre ...

Doskonała

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

My wife & I got kicked out as soon as…

My wife & I got kicked out as soon as we walked in the door we are both in our 60'smuch older than the girl who was working therewith had no ID I'll never go there again the beachball clerk is chasing away the paying customers

1 października 2022

Kvalitet og spændende udvalg

Jeg har netop modtaget min fjerde Gransfors økse fra Thegoodstuffshop.
Alle gange har ekspeditionen via hjemmesiden været overskuelig og hurtig. Samtlige økser har været fejlfri og rigtig fine eksemplarer. Det er tydeligt at forretningen går ind for kvalitet. Samtidig er der et bredt varieret og spændende varesortiment.
Kan helt klart anbefales! A+++++

13 stycznia 2022

Kun positivitet herfra 🤩

Har nu handlet hos Per 4-5 gange, og det har været en fornøjelse hver eneste gang. Kompetent viden, gode produkter. Og ekspress ekspedering af ens ordre 🤩 fik lov til at sende en kniv klinge retur, selvom jeg købte den sidste år. Valgte derfor også at bruge de penge jeg fik retur, i butikken. En butik/hjemmeside af denne karakter, støtter jeg meget gerne.

10 stjerner herfra.

17 lutego 2021

Super god netbutik

Super god netbutik, med fine specielle ting. Jeg fik varerne allerede dagen efter jeg havde bestilt og viskestykkerne fra Solwang er endda endnu pænere i virkeligheden...

31 października 2020

Jeg købte et minut ur som svigtede

Jeg købte et minut ur som svigtede. Da jeg henvendte mig til Thegoodstuffshop fik jeg en suveræn behandling. De sendte mig omgående (og jeg mener omgående) et helt nyt ur.
Jeg kan varmt anbefale dette firma.

25 września 2020

Czy to Twoja firma?