www.The-Wall-Company.com Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Grunnet feil utfylling af vare deklerasjonen måtte jeg betale ekstra i mva. Dette fikk jeg ordnet med the-wall-company i efter kant. Dette kan gjøres på en annen måde ved at porto ikke blir oppg... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Der gik rigtig mange ting galt med min bestilling. De lavede et forkert layout, på trods af tydelige instrukser. Så sendte de min bestilling i et forkert mål. Det tog over en måned før jeg havde det r... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Fargen var litt misvisende på nettet i forhold til virkeligheten. Det stod ingen sted på nettsiden at tollavgifter kom i tillegg ved kjøp fra Norge, så ble veldig mye dyrere enn beregnet.

Informacje dotyczące firmy

1. Projektant wnętrz

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos The Wall Company elsker vi enkle, rene designs, og at skabe hyggelige, sjove og ikke mindst kreative rum i boligen. I den ånd blev firmaet født på en tur til Australien i 2007, hvor vi så wallstickers for første gang og blev straks forelsket i idéen om at design og producere wallstickers.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super !!

Jeg bestilte wallstickers hos The Wall-Company. Hurtig levering, god beskrivelse og varen var som forventet. Absolut et sted jeg vil benytte igen, hvis der skal mere pynt på væggen

3 sierpnia 2014

Hurtig levering, fedt produkt

Modtog det bestilte, 5 fede stickers til sønnikes værelse, dagen efter bestilling. God medfølgende vejledning samt værktøj til opsætning, og knægtens værelse er nu igen sejt! :)

Glad køber.

17 października 2012

Hjælpsom

Jeg kontaktede the wallcompany fordi jeg havde en ide til en wallsticker, de var meget hjælpsomme, søde og blev ved indtil den var som jeg ville have den skulle være.

10 września 2012

Dørpynten kom med posten

Og sikke det pynter. Vi fandt en super side, hvor de solgte lige det vi skulle bruge. Og da pakken kom, var der også en gave med - ekstra Wall-stikkers som nu pynter på skabet i badeværelset.

6 września 2012
Oceniono na 4 z 5

Hurtigt ikke helt præcist

Super hurtigt respons på bestillingen, der skete dog en lille smutte så produktet ikke var spejlvendt som bestilt, men vi fandt hurtigt en løsning på det....

Har handlet her før, og gør det gerne igen en anden gang

5 sierpnia 2012

perfekt!

Endnu engang super fin vare leveret hurtigt! mine varmeste anbefalinger! :)

17 lipca 2012
Oceniono na 5 z 5

Super fedt med et klistermærkeunivers

Jeg synes The Wall Company er yderst professionelle og leverer en høj service. Når man bestiller nogle klistermærker får man altid et ekstra klistermærke i et andet motiv med. De er rigtig søde til at hjælpe hvis man har spørgsmål til størrelser, farver mv.

11 lipca 2012

Perfekt handel

Det er nu anden gang, jeg handler hos The Wall Company, og jeg har været fuld tilfreds. Hurtig ekspedition, og begge gange har de medsendt en lille overraskelse. Jeg handler der helt sikkert også næste gang!

9 lipca 2012
Oceniono na 5 z 5

Kjempeflotte stickere og super rask levering, topp!

Jeg er kjempefornøyd med wall stickerne som jeg kjøpe på the Wall Company. De er utrolig fine og lett å få på veggen. Videre var jeg overrasket over den lysraske leveringen til Norge! Det var nok ikke siste gang jeg bestilte hos dere :-)

2 lipca 2012
Oceniono na 4 z 5

Fin service

Produktet var lige som vi havde forventet, og så var der lige et par ekstra stickers i. Det eneste minus var indpakningen. Paprøret var blevet vådt af regn, og wallstickersne var også blevet lidt våde. Ellers en god oplevelse.

28 czerwca 2012

TAK!

Jeg bestilte en wall-sticker hos The-Wall-Company og fik den leveret to dage efter bestilling! Desværre havde PostDanmark "krøllet" pakken temmelig meget så stickeren var ødelagt. Jeg skrev dette til The-Wall-Company en lørdag, fik svar samme dag om at en ny ville blive sendt til mig med det samme! Og den kom så på 3. hverdag herefter. Meget, meget fin service og godt produkt. Fin forklaring til hvordan stickeren skal håndteres også. Jeg vil helt klart anbefale The-Wall-Company og vender tilbage hvis og så fremt :-) Tak til jer!

7 czerwca 2012

Fantastisk

Rigtige fine wallstickers, hurtig levering: hel klar en sted jeg vil handle igen og anbefale til andre

18 kwietnia 2012

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej