Swedbank
Money I have sent just dissapeard , never arrived to the receiver’s bank, and customer service just keeps telling me they’ll get back to me but now it’s been 20 days and I have no idea where my 15000... Zobacz więcej
Har kontaktet dem via deres kundeservice den 30-10-12, med henblik på at etablere et kundeforhold, men har stadig ikke hørt fra dem. Har dog modtaget autosvar: " Tak for din mail. Vi vender tilbag... Zobacz więcej
Billigt og ukompliceret billån. Jeg benytter til daglig IDA Bank igennem min fagforening, hvilket normalt er yderst billigt. For fem år siden tegnede jeg et billån hos Swedbank, da banken tilbød lav... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Swedbanks danske afdeling blev etableret i 2005. Vi tilbyder produkter til private såvel som virksomheder, der har Swedbank i Sverige som deres primære pengeinstitut. Ydermere finansierer vi andelsbolig, helårsbolig og fritidshus i både Sverige og Danmark.
Kalvebod Brygge 45, 1560, København V, Dania
- +45 88 97 90 00
- privat@swedbank.dk
- www.swedbank.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Ingen bank man vill ha att göra med
Företaget vägrar att låta mig gör ett utlandsköp på en vara från Luxemburg. De lägger in sin personliga värdering i köpet och avvisar det. Jag förstår att de spetsar öronen när beloppet är närmare 300 tkr men tonen de hade i samband med besöket på deras kontor var under all kritik. Byter bank omgående!
Money I have sent just dissapeard
Money I have sent just dissapeard , never arrived to the receiver’s bank, and customer service just keeps telling me they’ll get back to me but now it’s been 20 days and I have no idea where my 15000 dkk went
Luna,swedbank hold jer væk
Jeg er kunde hos swedbank. Er blevet bedraget og alle mine penge er blevet overført til en konto i Luna bank, men Luna bank kan ikke spore og finde pengene. Efter oplevelsen tænker jeg at der sidder en bedrager i Luna bank, siden min bank får afvide at de ikke kan finde kontoen pengene er røget hen. Det er vildt mystisk at en bank ikke kan se eller spore kontoen hvor mine penge er blevet overført.
Hvordan havde som en bank handlet på sådan en, hvis det havde været en af jeres kunder der var blevet udsat for det. Og havde tømt hele sin konto.
Usikker bank,
Luna bank er en bank for kriminelle
De laver aldrig stikprøver eller ved hvem ejeren af kontoen ER…..
Det er nu 4 uge i træk hvor mine penge…
Det er nu 4 uge i træk hvor mine penge ikke indsættes på min konto som aftalt i kontrakten !
Swedbank informerer ikke herom og jeg står igen her tirsdag og mangler mine penge fra i torsdags, fredags , lørdag og søndag.
Jeg er meget utryg ved at have swedbank. Og tænker at NETS er mere sikkert
Business account not transferring card…
Business account not transferring card payments for 3 days. I got confirmation that there was trouble. They are working on it Tuesday, Wednesday Thursday, still no result. Usually very friendly and good service. Now this is annoying and trouble for business finances.
20 min som nummer 1
Problemer med at logge ind i netbank, så ringet til kundeservice for 20min siden. Sidder stadig i kø. Har været nummer 1 i 20min nu.
Kundecervise ikke eksiterende
Har mere travlt med at small-talke, og modtage kager, end at bekymre sig om at ekspedere kunder.
Siger først ja og ja og alt er godt…
Siger først ja og ja og alt er godt pludselig Sumner der afslag ind På lån. Svindlerbank
Pænt ringe
Pænt ringe, ville undersøge muligheden for at blive kunde.
Men telefondamen havde for travlt til at snakke eller vende tilbage.
i gang med boligkøb, 3,3 med udbetaling på 1 burde give lidt muligheder. det var der ikke tid til at tale om...
mega mærkeligt.
Tusind tak til denne bank
Tusind tak til denne bank!
Efter håbløs langsom kommunikation fra Danske Bank side af, så tog jeg den bedste beslutning i mit liv; jeg ringede til Swedbank i Danmark. Fik fat i en superrar kvinde, Karin, som faktisk havde tid til at hjælpe!
Bedste bank jeg har haft!
Jeg har haft swedbank i mere end 10 år nu, og er ualmindelig tilfreds med banken. Det startede med, at vi skulle købe en andelslejlighed på Frederiksberg og efter at have undersøgt markedet var Swedbank klart den mest attraktive bank at optage andelsboliglån i.
Efterfølgende har vi købt sommerhus, hvor vi også brugte Swedbank og fik en ualmindelig god rådgivning og lynhurtig ekspedition ifm optagelse af realkredit lån og banklån til sommerhus. Vores boligrådgiver hedder Martin Bendsten og jeg kan ikke anbefale ham nok - altid venlig og forstående og lynhurtig til at eksekverer på alt. Kæmpe ros til Swedbank og Martin!!
Fik lige min konto spærret efter at ha…
Fik lige min konto spærret efter at ha været dum nok at bruge min lønkonto til at modtage løn på!
Og når jeg så ringer så får jeg at vide at de ikke har nogen kundeservice!
Arrogance og ligegyldighed kendetegner…
Arrogance og ligegyldighed kendetegner den behandling man får i Swedbank på Kalvebod.
Som öresundspendlare så påstod man att…
Som öresundspendlare så påstod man att de var rätt bank för mig. Det visade sig vara fel. Service kan man inte stava till men arrogans har man massor av.
Swedbank är en enda stor besvikelse!
Sämre bank får man nog leta efter
Sämre bank får man nog leta efter. Som kund blir man arrogant bemött medan ledning sitter och skårar bonus baserad på penningtvätt i Baltikum. Nu nya repressalier från Bankinspektionen i Sverige, de borde skämmas!
Personlig, kyndig og konkurrencedygtig bank
Vi har været virkelig glade for Swedbank, og især de to rådgivere vi har været så heldige at have haft, igennem vores 12 år i banken. Vi får altid hurtig, personlig og kyndig vejledning og hjælp, når vi henvender os. Hvem skulle have troet at en bank uden fysiske filialer i landet ville være den mest personlige...og så gør det jo heller ikke noget at de er meget konkurrencedygtige på udlån. Tommel op og fuld plade på stjerner herfra!
Absolut Danmarks bedste bank
Absolut Danmarks bedste bank.
Renterne er ens for alle, og konkurrencedygtige.
Medarbejderne er dygtige og effektive.
I forbindelse med huskøb, salg af andel m.m. er alting også gået smidigt.
Kan varmt anbefale Martin som rådgiver!
God rådgivning og professionel service
Min kæreste og jeg har skiftet bank til Swebank i forbindelse med køb af bolig. Vi er blevet tildelt Martin som rådgiver, som har været utrolig tålmodighed og besvaret alle vores spørgsmål professionelt og med god rådgivning på området.
Vi er skiftet fra forholdvis Jyske bank og Nordea, hvor vi oplevede en upersonlig rådgivning.
Vi er glade for skifte og har kun følt os trygge i hele processen. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde og kan kun anbefale at skifte til dem.