Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
In 2007 am pornit la drum cu resurse putine si sperante mari. Am inceput cu produsele a 4 producatori, cca 60 produse disponibile la vanzare si acum va oferim aproape 400 produse de la aproape 30 producatori. Suntem intr-o continua expansiune si incercam permanent sa va oferim o gama cat mai variata de produse la preturi cat mai mici. Oferta noastra, completata de un personal specializat, amabil si orientat catre client, reprezinta cartea de vizita a societatii.
Dane kontaktowe
Bd. A. I. Cuza 303, Braila, Rumunia
- 0732636143
- www.suplimente-online.ro
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
profesional!!!
o singura experienta pana acum, si ce pot sa spun este ca, lucreaza profesional. foarte usor se lucreaza cu ei, raspund foarte repede si respecta cerintele clientului. Nota 10, felicitari suplimente-online.ro!
nota 9 din partea mea.
am dorit sa comand 3 produse dar in urma contactului telefonic avut cu unul din reprezentanti firmei se pare ca colaboratori lor pe stoc mai aveau doar doua din cele trei produse,desi dupa ce am verificat pe site acel produs era disponibil dar la un pret mai mare fata de cel afisat cu o zi inainte,domnul cu care am vorbit la telefon a fost politicos si nu am ce sa-i reprosez,singura mea dilema ramane acel produs care la telefon mi-sa spus ca nu mai exista pe stoc la furnizorul lor dar totusi pe site arata ca exista pe stoc dar la un pret cu 20 ron mai mare.
Toate cele bune.
very good products,
i've tried them and i feel very good,i was very tired before use them,after i finish them i'll buy some more...
Colaborare impecabila
Plecand de la consultanta acordata, pana la timpul de livrare si functiile de urmarire a comenzii (anunt prin email, anunt prin SMS), totul a decurs impecabil! 10+++
Gainerul Dymatize Super Mass Gainer este excelent !!!
in 3 saptamani am pus pe mine 3.5 kg
recomand cu incredere !!!
Bine
Nu am apreciat faptul ca pe unul dintre produsele comandate parte din ingrediente erau acoperite cu marker negru permanent pentru a nu fi vizibile.

GOOD!
totul a desurs minunat dar se pare ca preturile sunt putin exagerate ex la halo la dumnevoastra e 230 ron si am gasit cu 180 ron .Restul OK! . TInetio tot asa . Bafta!

Excelent
Mi-as dori un stoc mai mult decat suficient cu produse de la Now.

Odpowiedź od Suplimente Nutritive Online
Quality products at great prices.
I like the fact that this online store offers a wide range of products at discount prices. Most supplements come from popular brands such as Universal Nutrition, MuscleTech, TwinLab, etc. The store features promotional offers and deals on a regular basis.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.