StylepasteRecenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg må simpelthen dele min begejstring med jer. Jeg har ofte købt tøj, sko og smykker hos stylepaste.com, og er meget imponeret over deres gode udvalg og altid hurtig levering. Har altid opleve... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Efter at have fået svar på min klage, må jeg indrømme. at Stylepaste har en fantastisk medarbejder - David. Aldrig nogensinde har jeg oplevet så personlig hjælp og håndtering af en klage. Dette har kl... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z odzieżą damską

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Danish based store and online shop, fashion and designer clothes, Acne, Carven, Agger Flachs, Jacquemus, Moschino + many more. Fast worldwide shipping.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

52 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Useriøs kundeservice

Købte en vinterfrakke fra Lovechild, som viste sig at være af rigtig ringe kvalitet. Da jeg kontakter Stylepaste angående en reklamation, tilsendte de mig en returlabel på deres regning, hvilket jeg synes var god stil. Herefter gik der nogle dage, hvorefter firmaet kontakter mig og giver mig ret i utilfredsheden ift. kvaliteten på jakken og lover mig pengene tilbage. Efter denne samtale går der yderligere nogle dage, da firmaet så ringer og forklarer, at jeg ikke kan få pengene retur alligevel, men de skal i stedet have sendt jakken retur til Lovechild. Der går lang tid, inden jeg hører noget fra Stylepaste, hvorfor jeg selv kontakter firmaet for at høre til, hvad det er endt med. Svaret lyder på, at jeg får alle pengene retur, men der går ikke nogen penge ind på kontoen. Jeg kontakter firmaet igen, igen for at høre til, hvorfor jeg ingen transaktion ser - og yderligere en gang mere må der til, inden jeg endelig får pengene tilbagebetalt.
Alt, alt for dårlig samt useriøs service!

14 października 2018

Jeg købte to par jeans

Jeg købte to par jeans. Det ene par returnerede jeg idet pasformen ikke duede. Selve returnerings processen er tung og omstændig. Man skal sende mail om at man vil returnere mv. Den fik jeg til gengæld aldrig bekræftet. Blev ret utryg da jeg evd at de er ved at lukke og nervøs for om jeg ville få mine penge igen. Der var ingen returlabel. Valgte at returnere pr brev (min fejl, men altid gået godt ). Fik ikke pengene retur. Rykkede tre gange pr mail uden at få svar på om de havde modtaget min pakke (brev) retur. Ringede tilsidst og fik ret kølig men dog korrekt ekspedient i røret der oplyste om at de intet kunne gøre når jeg har valgt at sende pr brev (hvilket de jo har ret i).
Men sidder tilbage med tvivlen fordi processen har været så utryg og de manglende svar på mails: Ligger min pakke der alligevel et sted? Pengene har jeg vist desværre mistet. Postnord siger at de meget meget sjældent oplver at et brev bliver væk. Det er alt sammen meget meget underligt

11 października 2018

Skuffende oplevelse

Jeg har købt en dyr pelsjakke og modtog den i kun en plastikpose, som om det var en jakke til 300 kr... Måske havde jeg for høje forventninger, men det var i hvert fald en skuffende oplevelse.

Det er helt sikkert, at jeg fremover vil købe dyre varer, som jakken, over større hjemmesider, hvor jeg ved jeg får en god oplevelse, når jeg modtager pakken.

4 kwietnia 2018
Oceniono na 3 z 5

Manglende ordrebekræftelse ved bestilling

Jeg modtog aldrig en ordrebekræftelse, men pengene var reserveret med det samme. Utrygt. Og kontaktede dem, men de svarede aldrig pr mail, til sidst et opkald fra dem, men det er jo ord mod ord i tilfælde af at der bliver noget. Fik dog min vare, men servicen/deres system er for dårligt. Handler meget på nettet, og bedre sider findes.

4 sierpnia 2017
Oceniono na 1 z 5

Dyre og besværlige servicevilkår for kunden

Dårlige servicevilkår ved e-handel med bl.a. meget dyr og besværlig returforsendelse. Ingen fortrykt returlabel vedlægges og kunden skal selv betale returforsendelsen.

10 lipca 2017

Hej Christine,

Mange tak for din feedback og fordi du tog dig tid til at tale med os over telefonen.

Vi kontaktede Christine for at få udspecificeret overnævnte anmeldelse, med henblik på at optimere den service vi tilbyder vores kunder.
Der arbejds benhårdt på at optimere de processer som i, vores kunder, gennemgår. Derfor sætter vi pris på alt feedback, positive såvel som negative :-)

Oceniono na 3 z 5

Dyr returnering

Jeg har fået hurtig levering og fine varer. Det er dog ærgerligt, at Stylepaste ikke giver gratis returnering eller i det mindste mulighed for at bruge returlabel til 39kr. Jeg endte med at betale 100kr for at returnere et par støvler og en bluse, og det vil jeg ikke risikere at skulle igen. Derfor handler jeg nok et sted med billigere returneringsmulighed næste gang.

3 lipca 2017

Hej Louise,

Tak for din feedback :-)

Jeg har forståelse for hvad du skriver, og kan forsikre dig at dit input vil blive taget med i vores overvejelser om hvordan vi kan yde en endnu bedere service for jer, vores kunder.

Såfremt du har yderligere spørgsmål, kontakt mig venligst på david@stylepaste.com.

god service

Jeg har købt et par støvler på nettet. Ingen problemer i det. Hurtig levering. Fik en fin ekstra servicemail med gode råd om vedligehold og forbehandling.

18 czerwca 2017

Ingen sms

Jeg havde bestilt en ordre, der skulle afhentes i deres butik. De havde skrevet på ordrebekræftelsen, at jeg ville modtage en sms, når den kunne hentes, hvilket jeg aldrig gjorde. Det er egentlig ikke et stort problem, og jeg er glad for muligheden for at kunne hente i deres butik frem for at skulle have min ordre sendt.

16 czerwca 2017

Hej Mariann,
Jeg beklager at du ingen SMS modtog i forbindelse med afhentningen af din ordre. Dette er en kommunikationsfejl fra vores side af.
Dog er vi glade for at høre, at du er tilfreds med muligheden for at afhente din ordre i butikken :-)

Mvh. David - Stylepaste

Godt!

Hurtig forsendelse, lækre varer i god kvalitet- kan anbefales.

25 maja 2017

Cardigan

Jeg har lige købt en cardigan, og da jeg inden købet havde et spørgsmål, fik jeg en meget venlig betjening😊

21 maja 2017
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej