STROH MEDICO Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Informacje dotyczące firmy

1. Zdrowie i kosmetyka

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Kosttilskud og helseprodukter i høj kvalitet uden fordyrende mellemled leveret direkte til døren!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god og hurtig service.

Har handlet hos Stroh Medico gennem 4 år. Jeg er fast forbruger af Melatonin. Jeg får den til en rigtig god pris, der er altid god service og jeg modtager min bestilling hurtigt.
På et tidspunkt fik jeg en sovemaske med min bestilling. Jeg havde på daværende tidspunkt ledt længe efter en god sovemaske, og denne viste sig at være perfekt. Senere blev den desværre væk for mig, og jeg skrev til Stroh Medico i desperation. Efter ganske få dage modtog jeg to sovemasker uden beregning. Virkelig god service.

2 lutego 2026

At produkterne virker

Fantastiske produkter der virkelig virker. Min søvn er ubrudt og dyb med melantonin. Hvis jeg ikke får glukosomin så gør mine knæ ondt. Stroh er de billigste. Jeg har undersøgt markedet Varene kommer hurtigt og det er nemt at betale.

2 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Har handlet i en del år nu men får IKKE…

Har handlet i en del år nu men får IKKE mine varer denne gang!! Fra STROH MEDICO!!!

Jeg har ringet og ringet men Kaj, Chefen er ikke til træffe og de lægger beskeder til ham om han skal kontakte mig men AK der sker ikke noget.

De lægger beskeder om det haster og jeg har rykket mange gange men de beklager og siger bare jeg er velkommen til ringe igen i morgen….
Skal jeg så gøre det i måneder frem eller hvad??

Andre der har SÅ dårlige erfaringer med det (snart FUB) firma ?? Eller er de ved gå konkurs eller hvad sker der lige???

2 września 2021
Oceniono na 1 z 5

Har købt 2 tuber artro silica

Har købt 2 tuber artro silica, modtaget 25/8-2020. Sidste anv.dag 062019 står der på begge tuber - altså over 1 år for gammelt. Får at vide, at der har været fejl i deres anlæg, samt at artro silica ikke kan blive for gammelt!! Har ringet til dem 6-7 gange i Hørsholm, men hr. Strøh er aldrig at træffe og ringer ikke tilbage. Jeg vil have et ikke dato-overskredet produkt. Vh Ole Bach

11 września 2020
Oceniono na 2 z 5

Har ellers handlet gennem dem i lang…

Har ellers handlet gennem dem i lang tid og er ellers meget tilfreds med produkter mm.. men leveringstiden er blevet for lang efter det nye betalingssystem . Jeg har bestilt for 8 dage siden og endnu ikke modtaget . Det er for længe . Synes det gik bedre med girokortene

5 maja 2019
Oceniono na 2 z 5

dårlig oplevelse

dårlig oplevelse
jeg har handlet hos stroh medico igennem en del år da de havde kontor i hørsholm -----så jeg handlede igod tro igen og forudbetalte som de gerne vil have det nu -----jeg kunne nu bedre lide girokortet----men ak så snart pengene var overført --intet hørt --har sendt mails,men intet svar -----øv hvor er det vare ærgerligt

10 stycznia 2019
Oceniono na 4 z 5

Virker som det skal.

Leveringen var lidt længere end forventet, hvilket "Stro Medico" beklagede grundet server-problemer. Det kunne desuden være fint såfremt man kunne betale via hjemmesiden, og ikke via det medfølgende giro-kort. Ellers tilfreds.

7 maja 2016

Hurtigt og nemt.

Jeg bestilte mandag morgen og havde allerede min pakke tirsdag. Girokort vedlagt i pakken - samt en meget uddybende folder med beskrivelse af deres produkter. Alt helt i top og jeg vender helt sikkert tilbage en anden gang.

18 lipca 2013

Få men gode produkter

Her kan man købe en meget god kvalitet af kalkpiller.

Man kan få forskellige slags gigtprodukter som Glukosamin og MSM.

Man kan få Melatonin, som endnu i 2008 ikke kan fås normalt på apoteket, men det er et helt almindeligt anerkendt produkt i andre lande. Melatonin er et stof, som dannes i hjernen, og det styrer kroppens døgnrytme, med alderen nedsættes denne produkton, og man kan få problemer med ens døgnrytme, især hvis man er dement. Melatonin kan bruges til at få styr på denne døgnrytme uden at være afhængighedsskabende. Man kan også bruge det til, hvis man har skifteholdsarbejde. Også ved flyvning, hvor man passerer flere tidszoner, kan Melatonin bruges til at formindske jetlag, hvis man har problemer med dette.

Ved køb af mere end 500 kr. er portoen fri.

4 grudnia 2008

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej