Fantastisk golfbane
Stensballegaard golf ud til Horsens Fjord i den smukkeste natur og en fantastisk golfbane
Husk også Brasseriet servere en rigtig lækker golfburger.
Vil stærkt anbefale dem.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Husk også Brasseriet servere en rigtig lækker golfburger.
Vil stærkt anbefale dem.
Som medlem i Stensballegaard Golf bliver man ikke gjort opmærksom på, at ens medlemskab automatisk bliver fornyet. Man er nødsaget til at huske den lille linje i bunden af indmeldelsesblanketten, hvor der står, at man skriftligt skal udmelde sig inden 30. november. Hvis man glemmer dette, så er fælden klappet, og man er tvunget til at betale for en HEL sæson mere.
Selvom jeg forklarede, at jeg nu er studerende og på SU, og ikke engang bor i byen længere, var de ikke villige til at gøre nogen form for dispensation. Man skal åbentbart være "alvorligt syg" for at dette kan komme på tale. Med et gratis sundhedsvæsen i Danmark kan jeg ikke forstå hvorfor, at dette er den eneste mulighed der er, for at undgå at skulle betale fuldt medlemskab. Utrolig dårlig kundeservice.
Uheldigvis gælder markedføringsloven ikke for klubber, for Viasat er tidligere blevet dømt for at køre med de præcis de samme urimelige abonnementsbetingelser, som Stensballegaard Golf. (Denne afgørelse kan læses inde på Forbrugerombudsmandens hjemmeside, ved søgning efter "Viasat").
Så HUSK at melde jer ud inden 30. november hvis I ikke vil bindes for et helt år mere, som for mit vedkommede var 3400 kr. i "bøde" og penge lige ud af vinduet.
Vi havde besluttet os for at spille banen en flot dag i starten af november. Vi havde forhørt os på forhånd og booket Brakør/Guldbjerg sløjferne.
Da vi kom frem fortalte de at de have luftet greens på Brakør, så der ville være små huller i greens. De anbefalede at vi skiftede til Guldbjerg/Elbæk for at undgå dette. Super service.
Da vi kom ud til første tee på Guldbjerg, var der imidlertid kø pga. en herrematch. Flinke folk i en vogn tilbød os lidt at varme os på og de fandt ud af at det nok var bedre at vi startede på Elbæk og de kørte hurtigt over og holdt en 4-bold tilbage så vi kunne komme ud.
Alt i alt fik vi en rigtig god betjening og vi kommer helt sikkert igen.