Squashgearpro Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Mycket nöjd med min leverans från squashgearpro i Danmark!! Full belåtenhet när det gäller produkterna som var mycket prisvärda och kom mig tillhanda endast ett par dagar efter beställningen!! Kan... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg bestilte min vare mandag, og det kom onsdag, det sådan set okay leveringstid, og squashgearpro informerede venligt omkring leveringen, det giver tryghed, men generelt er gls bare lidt tunge at dan... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg har haft rigtig dårlig oplevelse mht. behandling af en garantisag. For det første i min mail-korrespondance med virksomheden, lytter virksomheden overhovedet ikke på, hvad det er jeg skriver til d... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Skrev først lidt frem og tilbage ang. køb af sko. var i tvivl om størrelsen, men med deres ombytningsservice var der ingen problemer, passede skoen ikke kunne jeg bare returnere uden omkostning... Zobacz więcej

1. Sklep sportowy

Napisane przez firmę

Salg af squash ketcher, bolde og sko. Head, Wilson, Dunlop, Prince.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

85 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Scam!

Scam!! Did not get a refund when I asked and no response. Nothing has been delivered and no one is responding.

19 lutego 2026
Logo Squashgearpro

Odpowiedź od Squashgearpro

Dear Jonas - We have been in the racket business under our CVR number for around 20 years, which clearly indicates that we dont make a living out of scamming anyone! I cannot find any order on our site with your name, so I am truly confused when or where that has been made?? We do not have any communication from you on this subject, so i would urge you to send any details to us if you believe that any mistake has been made ??!

Oceniono na 4 z 5

Returnering

Efter corona-relaterede problemer med at få returneret en ketcher via GLS, fik vi - SQUASHGEARpro og jeg - styr på returneringen, uden at det kostede mig ekstra forsendelsesomkostninger. Det skal roses;-)

17 lutego 2021
Oceniono na 1 z 5

Værste returoplevelse, jeg nogensinde har haft

Jeg har aldrig haft så elendig en returoplevelse, som den jeg har haft hos SquashGear Pro.

Efter at have købt to poloer, der viste sig at være for små, ønsker jeg at returne dem.

Jeg opretter en retursag og venter på bekræftelse. Der står nemlig eksplicit på hjemmesiden, at ingen varer skal sendes retur før bekræftelse fra butikken.

Bekræftelsen kommer aldrig.

Jeg hører derfor, hvad status er, og får at vide, at jeg bare kan sende varen retur.

Underligt, nu hvor de eksplicit skriver, at det kan jeg ikke.

Nå, jeg betaler selv for at sende varerne retur til den adresse, de opgiver.

Efter ca. 4 uger, hvor jeg - igen - intet har hørt, beder jeg om en status på min returnering.

Samme dag får jeg pakken retur, da de ikke kunne leveres på adressen.

Jeg får at vide, at jeg må sende pakken retur igen.

Det kostede 79 kr. første gang, og med en ordreværdi på 312 kr. begynder jeg at miste optimismen, da det efterhånden er en rigtig dårlig forretning for mig.

Det gør jeg opmærksom på og får nu et returlabel. Det er selvfølgelig glad for, så jeg bruger det til at sende varerne retur - igen.

Jeg glemmer alt om det og kommer i dag - slå to måneder senere - i tanke om, at jeg aldrig har fået svar eller penge tilbage.

Skrækkelig oplevelse, dybt useriøst og ufatteligt, at de har kunne drive seriøs forretning og have 4.6 stjerner her på TP.

Mit råd til dig:

Har du den mindste tvivl om de varer, du køber hos Squashgearpro, så hold dig langt væk!

----

Opdateret svar

Da jeg skulle returnere varer, stod der sort på hvidt i jeres kontrolpanel, at jeg skulle vente med at sende varer retur, indtil jeg havde modtaget en bekræftelse.

Det er det, jeg forholder mig til.

At I efterfølgende har valgt at fjerne formuleringen, er fint for de kunder, I måtte lokke i fælden. For mig var det - ligesom alt andet med jer - en knap så positiv oplevelse.

Trackingkoden på returlabel er YOQZBVNF.

Ifølge GLS blev den leveret den 9. marts 2020.

Men ligesom første returnering har I sikkert en undskyldning for, hvorfor I ikke har modtaget den.

25 kwietnia 2020
Logo Squashgearpro

Odpowiedź od Squashgearpro

Hej Jesper - tak for din anmeldelse, som vi naturligvis er kede af.

Heldigvis, som du skriver, har de fleste kunder igennem mange år haft gode oplevelser, men med det sagt, så er det naturligvis ingen garanti for at intet kan gå galt, for vi er ikke fejlfrie. Laver vi fejl, så retter vi dem!

En korrektion: vi skriver på vores hjemmeside, at kunderne blot kan returnere varerne til den givne adresse, så der er ikke noget at vente på hvis du vil returnere. Vi hænger os heller ikke i, om du returnerer efter 2 uger eller 3 uger, sålænge at returvaren er i nystand. Hvis du opretter en reklamations sag, så skal du ikke returnere noget inden vi har kvitteret.

Det ligger jo desværre uden for vores ansvarsområde, at du har betalt 79,- kr. for at returnere 2 t-shirts med PostNord, og vi har ingen indflydelse på den pris PostNord sætter. Vi bytter gerne varer omkostningsfrit, men der er i første omgang kundens ansvar at returnere varen, som er en tydelig betingelse i vores forretningsbetingelser.

Vi modtager kun pakker som leveres med omdeling, og ikke til postbokse eller andre steder, da vi ikke har personale som kan køre rundt efter tingene. Jeg har desværre ikke nogen forklaring på, hvorfor postNord ikke har leveret dine returvarer til os, og istedet for i en postbutik. Derfor modtager vi ikke dine returvarer.

Vi har valgt at sende dig en returlabel, og dermed afholde omkostningen siden leveringen med postnord er gået galt. Jeg skal bede dig sende det trackingnummer på den returlabel som GLS har sendt til dig, således at jeg kan se hvem der har kvitteret for pakken. Jeg kan ikke se at returvarer er registreret fra dig.

Opdateret - 27.04.20

Det er korrekt at vi har kvitteret for, og modtaget pakken d. 9 marts via den returlabel vi har sendt til dig.

Jeg har kigget efter den i dag, og vi har sammen med nogle øvrige varer, blot placeret på en hylde da den kom ind, hvor den har stået indtil i morges, hvilket jeg beklager.

Efter nedlukningen af Danmark d. 11 Marts, samt al indendørs og hal sport, har vi kun haft sporadisk aktivitet på kontoret, hvorfor intet er pakket ud eller gennemgået siden, og også vi har glemt alt om denne :(

Din kritik i denne henseende er berettiget, og jeg kan naturligvis kun beklage dette mange gange. Du bør nu have modtaget både kreditnota samt betalingskreditering for varerne. Dette er ligeledes sendt per e-mail.

Med Venlig Hilsen

Brian

SQUASHGEARpro

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej