Spilcompagniet Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Venlig behandling ved telefonisk(e) kontakter for faglige spørgsmål. Efter bestilling via hjemmesiden var der optimal hurtig håndtering af levering. Og det blev godt, nemt og rigtigt leveret til to fo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte to spil, men kun det ene kom i første omgang, grundet fejl på fjernlager. Kontaktede Spilcompagniet med det samme og det andet spil blev sendt hurtigst muligt, selvfølgelig uden beregning👍 R... Zobacz więcej

1. Sklep z zabawkami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi har et kæmpe udvalg i Brætspil, Puslespil og andre spil. Vi har altid de bedste priser og hurtig levering! Vi holder dig også up-to-date med spiludviklingen og vi anmelder alle de nye spil. Find brætspil, puslespil og havespil m.v.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

428 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Nej tak!

Jeg returnerede en vare kort før jul, fordi produktet var markedsført misvisende. Jeg har kontaktet virksomheden flere gange og fik to gange besked om, at mine penge ville blive tilbagebetalt inden for 2–5 hverdage. Det er aldrig sket.
Deres kundeservice er nærmest umulig at få fat på, svar kommer sporadisk – og når de endelig svarer, overholder de ikke deres egne løfter.
Utroværdigt firma, dårlig kommunikation og ingen respekt for kundens tid eller penge. Jeg kan absolut ikke anbefale at handle her.

23 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Tyveri og ekstrem dårlig kundeservice

Ekstrem dårlig kundeservice og tyveri. Hold dig væk.
Spilkompagniet reklamerede med en deluxe udgave af et brætspil men sendte i stedet den normale udgave. Da jeg kontakte dem vedr, problematikken blev jeg tilbudt at returnere varen. Varen blev sendt retur, men beløbet for varen blev ikke tilbagebetalt. Efterfølgende forsøg på at kontakte deres kundeservice er blevet mødt med tavshed.

22 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Mangler mine penge - men de svarer ikke!

Jeg bestilte et spil hos Spilcompagniet tilbage i slutningen af oktober. Spillet blev leveret og alt var fint. Grundet noget ferie nåede jeg ikke at hente spille ved pakkeshoppen, inden den blev returneret. Jeg forventede herefter at få tilbageført pengene igen for spillet. Der skete imidlertid ikke noget. Efter nogle uger tog jeg kontakt til Spilcompagniet første gang. De svarede dog ikke. Jeg prøvede igen, men hørte stadig ikke fra dem.

Jeg kontaktede dem for tredje gang for fem dage siden, men jeg får intet svar! Jeg ved simpelthen ikke, hvad der foregår. Det kunne være rart at høre fra dem og ikke mindst få mine penge retur.

1 grudnia 2025

God og hurtig fragt

God og hurtig fragt, pakken blev leveret hurtigt, og jeg fik god information under hele købsprocessen, dog synes jeg, at udvalget af spil ikke er så stort:)

16 września 2024

Bestilte spil som gave

Bestilte spil som gave, med hurtig levering. Desværre var der en fejl på produktet (en fejl fra producentens side).
Blev erstattet af Spilcompagniet med nyt produkt uden mangler, så alt endte godt!

26 lipca 2024
Oceniono na 4 z 5

Hurtig service og varen var perfekt.

Jeg købte spillet "Scythe" sent torsdag og fik det leveret med GLS til pakekshop lørdag formiddag. Det kan ikke gøres hurtigere, og varen var i perfekt stand. To ting afholder mig fra at give fem stjerner: Prisen var lidt højere end hos de billigste (men jeg havde et gavekort til Spilcompagniet). Og webbutikken udsender ikke automatisk kvittering for modtagelse af ordren, selv om det står på websiden, at man får besked med det samme. Jeg fik dog ordrebekræftelsen i arbejdstiden morgenen efter, og alt var, som det skulle være. Jeg handler der gerne igen.

4 lipca 2024

Bean bag

Købte beanbag spil som desværre ikke havde dimensioner på beskrivelsen på hjemmesiden. Spillet er nok mest til indendørs da poserne er meget lette ig svære at styre udendørs. Kvalitet er ellers OK

25 kwietnia 2024

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej