AV-Connection A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 4 z 5

Selvom systemet SparShop.dk godtnok viste en vare som lagerført, var der desværre adskillige ugers leveringstid, men SparShop.dk gjorde den ekstra indsats, så det efter 1,5 uge lykkedes at fremskaffe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

***** Stjerner :-) Har bestilt min ordre for et stykke tid siden KRP-500A pioneer + tilbehør, er blevet orienteret om ca. leveringstidspunkt, samt hele tiden opdateret om bestillingstidspunkter ho... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte over nettet en fladskærm, og bestilte i den forbindelse et vægbeslag. Sparshop ringede mig uopfordret op og foreslog et billigere vægbeslag, og foreslog også en billigere levering, der i mit... Zobacz więcej

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

95 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Pokkers at Sparshop lukker

Jeg har købt mange ting hos Sparshop gennem tiderne. Og når noget i et eller andet omfang gik galt, så sørgede Sparshop hver gang for, at tingene blev bragt på plads - til min fulde tilfredshed.

Vi mister en af Danmarks absolut bedste AV-forhandlere.

28 marca 2011
Oceniono na 1 z 5

Dårlig distribution af information

Mangel på direkte besked pr. mail. Bestilte en Boomblaster Design. til en gave
og mente den hellige grav var vel forvaret da jeg 6 dage efter logger mig ind på hjemmesiden for at tjekke leveringen... ser jeg at den er annulleret... Det er i og for sig ok men en direkte mail ville ha været på sin plads...

Bedre held næste gang :-(

14 marca 2011

Ingen slinger i valsen

Havde ingen problemer. God service, jeg blev ringet op da jeg havde skrevet forkert i bestillingen og de gennemskuede. Fik god hjælp til bestilling af højttaler kabler over telefon.
Skal nævnes at jeg ikke har prøvet at skulle returnere eller lave en reklamation hos forhandleren.

5 marca 2011

Fremragende service

Købte et 50" plasma fjernsyn som desværre viste sig at have et par skavanker. Fik lov at ombytte til et andet 50" uden problemer og havde det nye TV et par dage efter indlevering af det gamle. Helt klart en butik jeg vil handle hos igen og som jeg uden tøven vil anbefale til andre.

4 lutego 2011
Oceniono na 5 z 5

uden tvivl en oplevelse værd

Købte 1 stk. LG 50'' bedste service jeg har fået, og lynhurtig levering.. ved alt hvad man spør om.. kan mer end varmt anbefales.. jeg handler der igen.. helt sikkert :-)

14 grudnia 2010
Oceniono na 3 z 5

Der var fejl med den ene vare

Vi har bestilt en del meter 35mm - men den ene gang fik vi to stunper en på 50m og en på 30m som aftalt med jer - men den ene på 30m var en udgave på 50mm, vi hade ikke tid til ombytning for vores udførlse. Men sidest omgang var helt ok :-)

1 grudnia 2010

Super behandling lynhurtig levering

Købte Harmon Kardon minianlæg. Eneste ærgelse er at jeg ikke lagde mærke til at der kuner et sæt højtaler udgange, men udover det er det en befrielse at købe et superanlæg der ikke fylder og samtidig er pænt.......

10 listopada 2010
Oceniono na 4 z 5

god kundeservice men lidt rod i produkterne :)

Ville købe en "kodefri" bluray afspiller og bestilte derfor deres "kodefri" pioneer bp330. Fik så en mail om at de var kommet til at sende min model til en anden men at jeg kunne få en anden model. Fin service og pengene retur uden problemer.

22 października 2010
Oceniono na 5 z 5

Super service og rigtig god vejledning

Søgte efter et 50 tommer plasma TV, og i sin tid faldt valget på et TX-P50V10. Har aldrig fortrudt mit køb, og heller ikke selvom prisen faldt en del nogle måneder efter. Bedste TV jeg har ejet til dato.

Har ikke snakket byttemuligheder med Sparshop, men det kommer nok snart. V20 modellen er ret nice.

Leveret lige til døren og fik hjælp af Sparshop selv til at slæbe det op på 3. sal. Kan man forlange mere? :)

5 big ones herfra.

10 sierpnia 2010

Superservice

Bestilte en forstærker - leveringstid blev overholdt - og prisen super.
Telefonisk henvendelse blev behandlet kompetent og ærligt

23 kwietnia 2010
Oceniono na 5 z 5

Stærke priser og super god service.
Ville bestille DAB radio og var under tidspres. Manden hos Sparshop tilbød selv at køre til leveringsadressen, så gaven kunne overrækkes til fødselsdagsbarnet næste dag.
DET er god service!

20 kwietnia 2010

Super

Alt gik super, fin vare, hurtig lev. Meget flinke Mennesker.
Vil klart købe herfra igen.

4 kwietnia 2010
Oceniono na 5 z 5

super hurtig levering, god kundeservice..

Købte en forstærker hos spareshop.dk, den var ca 500 kr billigere ind hvad jeg ellers kunne finde på nettet. Det er lidt underligt spareshop.dk ikke er på hifipriser.dk. Jeg bestiller forstærkeren søndag aften, mandag morgen ringer kundeservicen fra spareshop.dk, for lige og høre om det ikke var en god ide og få den leveret på mit job. Fordi en del kunder benytte sig af denne mulighed. Tirsdag blev den leveret på min hjemme adresse, havde nemlig fri.

24 marca 2010

TV-stand

Jeg bestilte en TV-stand fredag ved middagstid, og fik den leveret mandag formiddag - flot - flot

4 grudnia 2009

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej