Sikkenemt

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Alt er gået som beskrevet af firmaet, og jeg er blevet godt orienteret undervejs i handlens ekspedition. Jeg havde hørt, at det nok var billigere at handle i udlandet, men når "Sikkenemt" ikke lægg... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

ja det er så sidste gang jeg køber hos sikkenemt.dk Opdate 14/7-2014 trukket 2 gange beløb på min konto via paypal... godt jeg ikke havde købt for 5000 :P snakket med paypal over te... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Hvis denne oplevelse fortsætter, så har jeg uden tvivl fundet det næste faste sted. Særlige krav og ønsker blev besvaret fyldestgørende og meget hurtigt over mail. Ingen nonsens, bare seri... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte et trådløst USB netkort hos sikkenemt. Fik hurtigt en bekræftelse og hurtige svar på min mail omkring afhentningen. Leveringstiden var som lovet. Helt igennem som forventet af en seriø... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep komputerowy
  2. Producent oprogramowania

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos Sikkenemt forhandler vi alt indenfor it, hardware og software. Hvis du har ris eller ros til os, eller har spørgsmål vedrørende produkter vi ikke har i vores sortiment, er du meget velkommen til og kontakte os på salg@sikkenemt.dk

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

2-3 dages levering...

ja det er så sidste gang jeg køber hos sikkenemt.dk

Opdate 14/7-2014
trukket 2 gange beløb på min konto via paypal...
godt jeg ikke havde købt for 5000 :P
snakket med paypal over telefonen (dejlig service der inde fra) og skulle lave en "tvist af sagen"

dejligt og have penge ude og stå :/

-------------------------------
levering betyder for mig at det skal være hos mig på 2-3 dage... butikken sender tingende på 3 dag og du får pakken nogle dage efter... anbefaler ikke den side til nogle

5 lipca 2014

Odpowiedź od Sikkenemt

Hej, da du bestilte dine varer, havde vi stående, at leveringstiden er 3 hverdage, varerne blev afsendt efter 3 hverdage, så du skulle have haft dem efter 4 hverdage, jeg kan se på track og trace, at der har været forsinkelse hos GLS, dette er jo ikke vores skyld.
PS: Jeg ved ikke hvor du har set at vi har 2-3 dages levering...
Update: Vi har ikke taget dine penge to gange, på vores paypal konto, står der kun en transaktion og som jeg skrev til dig, så må du have betalt med mastercard eller visa, hvor der kan sket, det der hedder en dobbeltreservation, dette har ikke noget med os og gøre, se evt: http://www.sikkenemt.dk/index.php/betaling.

Update: Tvisten er nu lukket hos paypal, da det var en sag imellem paypal og kunden og havde slet ikke noget og gøre med Sikkenemt.dk .

Super service

Købte to varer fra Sikkenemt.dk og da den ene blev lidt forsinket, blev der givet en rabat på 100 DKK, selvom det kun var en forsinkelse på 2 dage. WOW siger jeg bare.

15 czerwca 2014

Meget nemt.

Jeg købte en cpu hos sikkenemt og havde varen 2 dage efter. Intet et beklage sig over og jeg vil handle der igen.

11 czerwca 2014
Oceniono na 2 z 5

Sikkenemt burde ændre navn.

Har aldrig haft mere bøvl med en pakke, end den fra Sikkenemt.
Jeg fik aldrig en mail/SMS om at min pakke var ankommet. Kun at den var på vej.. Var oppe at tjekke alligevel, 1 uge efter at jeg havde fået mail om at den var blevet afsendt.. Men skulle jo bruge nogle numre, som jeg aldrig fik; så de kunne ikke hjælpe mig.
Det næste jeg hørte fra Sikkenemt - efter en hel måneds venten og holden øje med, var at den nu var blevet sendt væk igen. Det vil sige at jeg fattede intet af deres sidste mail; men kunne se i min bank at jeg havde fået penge retur. Øv øv!

Sikkenemt - Megasvært

10 czerwca 2014

Odpowiedź od Sikkenemt

Hej Christian, du bestilt den vare den 7 maj og den blev afsendt samme dag, varen blev afsendt direkte fra vores leverandør og gls fik dit mobil nr og email adresse, der er afsendt en leveringsmail fra os af den 7 maj med GLS track og trace nr, så man kunne holde øje med den og den var fremme dagen efter.

Hvis man går ind og tjekker t&t nummeret hos gls, står der, at du er blevet kontaktet den 8 maj om morgen, men da den ikke blev afhentet, så blev den returneret til os den 27, derefter bliver pengene refunderet til dig.

Jeg ved ikke hvad vi skulle have gjordt anderledes, du har fået 3 mails fra os om ordren, bestillingsmail, ordrebekræftigelse og leveringsmail med T&T nummer, det er altid muligt og gå ind på vores shop og tjekke ens odre, der står det hele og med T&T, du kunne jo også bare have sendt os en mail eller kontaktet os på vore kontaktformular..

Oceniono na 4 z 5

En god købsoplevelse - alt i alt

Sikkenemt er servicemindede og har en glimrende mail-support. De har et solidt varesortiment, men kan sjældent hamle op med konkurrenterne på prisen.
Men alt i alt havde jeg en god købsoplevelse hos dem. Ingen problemer.

8 czerwca 2014
Oceniono na 5 z 5

Sikke nemt det er at handle med "Sikkenemt".

Jeg havde hørt, at det nok var billigere at handle i udlandet, men når "Sikkenemt" ikke lægger fragt oveni prisen, er der med de varer, jeg købte, stort set intet at hente ved at handle i fx England.

13 maja 2014
Oceniono na 3 z 5

Noget lang leveringstid

Gode priser. Dog ret lang leveringstid. Jeg skulle vente en uge på en lagervare.

13 maja 2014

Odpowiedź od Sikkenemt

Hej, varen blev afsendt efter 3 hverdage og varen havde ca 3 hverdages leveringstid, så den er blevet leveret som lovet.

Update:
Du bestiller torsdag den 1 maj kl ca 15, der stod tydeligt ca 3 hverdageg levering og ved bestilling efter kl 11.00, skal der påregnes en ekstra dags levering, den bliver så sendt tirsdag den 6 maj og du har den om onsdagen den 7 maj. Dette er lige præcis 4 dage og man skal ikke medregne weekender og helligdage.

Leveret som lovet

Kun 4 stjerner fordi man ikke kan få leveret dag-til-dag, men når man ved det kan man jo vælge om man vil handle der eller ej.

9 maja 2014

Odpowiedź od Sikkenemt

Hej Jesper, tak for din anmeldelse, ja vi har ikke dag til dag levering, da vi vægter billige priser til vores kunder, end dag til dag levering, de billige priser kan kun lade sig gøre ved og have ca. 3 hverdages levering på varerne.

Oceniono na 2 z 5

Leverede forkert produk!

Fandt en stor musemåtte på EDBpriser, fulgt link til Sikkenemts hjemmeside, hvor der ikke stor nogen detaljer om måtten. Den leverede musemåtte var en lille måtte, og de nægtede at tage noget ansvar, eller returnere pengene. Og en musemåtte er jo så lidt værd at det ikke engang er besværet værd at prøve at bruge returretten. SÅ det var 39 kr. ud af vinduet, plus besværet med at hente pakken, og skrive og brokke sig :-(

2 maja 2014

Odpowiedź od Sikkenemt

Hej Sune, ja det er ikke vores ansvar når der står forkerte produkinformationer hos edbpriser og der er de rigtige hos os, men jeg kan ikke forstå hvorfor du ikke lige venter, du mailer hos her sent fredag og jeg skrev til dig, at jeg ville se om der var noget jeg kunne gøre, når jeg havde haft fat i min leverandør, jeg vil ikke for egen lomme, bare give dig en anden en, men det kunne være min leverandør kunne hjælpe.

Kan ikke forstå hvorfor Sikkenemt skal hav skylden, da det er edbpriser's skyld og man skal ikke stole blindt på hvad spec siger hos edbpriser, tjek altid hos producenten af det man vil købe, du skulle hellere have brokket dig til edbpriser over de forkerte specs.
Sikkenemt

God nok

God nok, men dokumentation med pakken ville have været velkom.

1 maja 2014

Odpowiedź od Sikkenemt

Hej, vi har valgt ikke og sende følgesedler med pakker, der sendes fra os selv af, dette gøres af miljø hensyn.

returret for erhverv

Virksomheden levere meget dårlig service ved returretten. for erhverv. når man har købt over nettet, og har købt nået kan man ikke sende det retur igen. også selvom man opdager at det er et fejl køb. det hedder bare at det er bare ærgeligt. vil aldrig anbefalde disse til andre.

30 kwietnia 2014

Odpowiedź od Sikkenemt

Hej, ja vi har ikke returret på erhvervs køb, det står tydeligt på vores side og du har accepteret disse betingelser, da du lavede ordren. Det er gens praksis hos webshops, at der ikke er returret ved erhvervs køb og det er meget få der har returret for både privat og erhverv.
Jeg beklagede også i mailen til dig, at det kunne desværre ikke lade sig gøre.

Nemt og hurtigt!

Jeg bestilte en harddisk til min bærbar og den kom få dage efter jeg bestilte den, og så var det også en rigtig god pris. Harddiske er jo ret sårbare så jeg gik også meget op i emballagen, og den var pakket rigtig godt ind. Jeg kan kun anbefale at handle hos dem.

23 kwietnia 2014

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej