Sengekompagniet Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service! Et sengeben brækkede i skruen på vores lidt ældre sovesofa - med en fantastisk hjælpsomhed om type og model, modtog vi hurtigt et nyt ben (alt inklusive) fra fabrikken. TAK!

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt en Nordham sofa i Søborg afd. og lige fra første samtale med Martin fik jeg den bedste behandling jeg kunne ønske mig sofaen kom før tid (super) og da jeg havde problemer med to skruer ,b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Senge kompagniet har de flinkeste medarbejdere. De går lidt længere for kunden. Jeg forstod det sådan at de ville give 2 timers varsel inden levering. De kom dog med 20 minutters varsel. Hvilket gj... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z meblami do sypialni
  2. Sklep meblowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Sengekompagniet har alt til soveværelset. blandt andet senge og madrasser i mærkerne: Tempur, Auping, Dunlopillo, Carpe Diem, Viking, Villy Nørgård, Innovation, Hestbæk, med flere. Vores 4 butikker ligger placeret i Søborg (Gladsaxevej 356), Hillerød (Sigrunsvej 18), København V (Rosenørns Alle 18) og Glostrup (Hovedvejen 135).

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

681 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Auping mattress not working---

Jeg købte en seng under Black Friday i november. Jeg forklarede, at jeg først ville få nøglerne til en lejlighed i februar. Sælgeren var meget ivrig efter at gennemføre salget og sagde, at de kunne levere sengen i februar, selvom jeg påpegede, at tidsplanen var stram. Sengen blev leveret i midten af ​​februar, men jeg flyttede først ind den 1. marts; derefter tilbragte jeg hele april på et retreat i udlandet og var desuden væk i både juli og august. Jeg lagde mærke til, at min eksisterende hofteskade altid var mindre generende, når jeg var væk, end når jeg var hjemme. Jeg kontaktede firmaet for at få ændret sengens fasthed, men de fastholder deres bytteregler med en frist på tre måneder og mener, at jeg skal købe en ny madras. Jeg valgte i sin tid Auping, fordi jeg har brug for en god nattesøvn, men sengen fungerer ikke for mig.

18 sierpnia 2026
Oceniono na 2 z 5

Meget lang leveringstid og dårlig kvalitet

Meget lang leveringstid. 8 uger for en seng og en gavl.
Bulet springmadras, ben der glider rundt på gulvet, topmadras der glider rundt på springmadrassen. For at udbedre fejlen kunne man bare vende den om. Men den var stadig glat og Jeg afventer nu at få en ny der ikke gloder rundt. Men der er leveringstiden også flere uger. Priserne står ikke på varen så det er altid lidt et sats om man tør stole på sælgeren.
Gavlen til 5000 for en 140cm kunne ikke hænges op på væggen på trods af at jeg fik at vide. Mine paneler er meget brede så derfor står den helt skråt.
Jeg ærger mig godt nok over at jeg troede det var kvalitet
Om ikke andet skulle jeg være glad for at jeg så støttede en dansk fabrik fik jeg at vide.

9 lipca 2026

Fantastisk service!

Fantastisk service!

28 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Meget god service og en virkelig lækker…

Meget god service og en virkelig lækker seng. Der var en udfordring med et stykke træ der flækkede under samlingen af sengen. Sengekompagniet var meget hurtige og serviceorienterede og vi fik byttet delen til sengen med det samme.

12 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Når pengene er overført...

Sengen leveres ufuldstændig - det er sjusket, men fejl kan selvfølgelig ske. Sengekompagniet Søborg fejler til gengæld bravt i at håndtere situationen professionelt og nice - de havde mere travlt med at smide producenten under bussen for fejlleverancen, og pointerede at den slags fejl ellers aldrig skete for dem selv, og fralagde sig dermed ansvaret. Søborg lover så ekspresslevering på det sidste indenfor 8-10 dage. Men tre opfølgninger og én måned senere er der stadig ikke kommet noget.

Det kræver en redningsmand fra en anden afdeling, og oven i købet tilfældigvis en jeg kender relativt godt, for at få styr på sagerne i sidste ende.

Jeg oplevede grooming krydret med let arrogance op til købet, og ligeså snart pengene var overført, blev man hurtigt fejet af og mødt med en "ja ja slap nu af" tone.
Jeg tænker at når en kunde vælger at investere et anseeligt beløb hos én og går 2-3 måneder ventetid i møde for et håndlavet, særfremstillet produkt, bør kunden minimum opleve høj service og at det følges til dørs (læs"levering"), uanset udvikling undervejs.
Hvis ikke Søborgafdelingen indser dette og formår at rette op på det, har jeg svært ved at se hvordan det skal gå dem rigtigt godt fremover.

11 marca 2026

Dejlig søvn

Dejligt at få en ny madras , som er af .en virkelig god kvalitet, Jeg sover rigtigt godt på den.
Tak til Rune Thorsen for professionel vejledning og tak for handelen

10 listopada 2025

Sengekøb

Venlig, imødekommende og konstruktiv vejledning ved køb af sovesofa og seng. Levering og opsætning efter aftale fungerede perfekt. Sød og høflig chauffør. Meget tilfreds.

6 listopada 2025

Gode oplevelser

Gode oplevelser :dejlig, rolig butik. Hjælpsom og behagelig assistent. Gode service og højkvalitets produkter.

14 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Dyr sovesofa og elendig kvalitet

Jeg købte en dyr sovesofa hos sengekompagniet, som blev solgt til mig som værende egnet til daglig brug. Efter få måneder knirkede stellet og nu efter et års brug knirker stellet kraftigt, at den ikke kan bruges og nu er et ben også knækket af – det siger en del om kvaliteten. De skifter dog stellet, men der er flere problemer med denne sovesofa end blot det. desuden har der været dobbelt så lang ventetid på leveringen som lovet og samme lange leveringstid gør sig nu gældende for stel og skift af knækket sengeben.
Gennem hele forløbet har kommunikationen været præget af selv selvodsigelser og skiftende argumentationer og forkert fokus.

Jeg finder det uacceptabelt, at en sofa i denne prisklasse efter blot et års normal brug hverken lever op til markedsføringen eller rådgivningen i butikken. forløbet har stået på 9 måneder.

Jeg kan desværre ikke anbefale sengekompagniet.

21 stycznia 2025

Kan ikke anbefale Sengekompagniet

Kan ikke anbefale Sengekompagniet, Rosenørns Alle
Dårlig service de lover noget men holder det ikke.
Skulle have syet et hovedpudebetræk. Men efter måneder var det stadig ikke kommet.
Købte En dyr DONLUPILO SENG HVOR DET ENE BEN VAR GÅET LØS inden for garantien, da det kun er limet på.
Jeg blev lovet at der kom en og ordnede det, men der kom selvfølgelig ikke nogen.
Så udløb garantien og de anbefalede at få sat stålbeslag på alle ben, det ville koste 700, kr
Jeg prøvede om de kunne blive sat på ad anden vej, det lykkedes ikke.
Efter et par mdr. forhørte jeg mig igen i forretningen.
Nu kostede det 1100, kr.
Min datter har en seng fra Jysk som man sover fantastisk i til 8000, kr
Jeg føler det er spild af penge at købe sådan en dyr Dunlupilo med limede ben.
Det bliver ikke i Sengekompagniet vi i familien køber senge fremover

8 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg er yderst tilfreds med opgaven

Jeg er yderst tilfreds med opgaven, der blev løst til min fulde tilfredshed. Tusind tak til Rune, du er godt nok en meget kundevenlig medarbejder. Og Brian og co der kom hjem til os var også et super dejligt bekendtskab. Tak for hjælpen. Venlig hilsen Sonja Wiemann 🌼

27 lipca 2025
Oceniono na 3 z 5

Sengens funktion

Sengen er meget komfortabel og elevationsfunktionerne fungerer fint.
Den er dog lidt for høj til mig, hvad der der er en ulempe, når jeg sætter mig, men en fordel, når jeg rejser mig op.
Når jeg sætter mig, klemmes overmadrassen flad, så jeg risikerer at glide ud af sengen. Desuden ligger overmadrassen ikke fast, sådan at den om morgenen hænger ud over kanten.
Hvordan kan vi kan løse problemet?

21 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

En helt igennem god oplevelse

En helt igennem god oplevelse - fra købet i Holbæk-butikken og til levering af sengen. Seng nr. 380 er nem at samle på trods af en samlevejledning, der kunne være bedre beskrevet. Der var medleveret 8 skruer, som ikke skulle anvendes - og der var skitseret en tværligger som ikke medfulgte. Skruerne til montering af lamelbunden er for korte og jeg måtte bruge af egen beholdning. Alt sammen noget, der ikke ødelagde oplevelsen af kvalitet, men som dog bør korrigeres i efterfølgende leverancer.

25 lipca 2025
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej