Royaleshop Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Har reklameret over en humidor d. 15/7-20 og trods gentagne remindere samt telefon opkald, er der ikke kommet noget svar. Hold jer væk!

Oceniono na 1 z 5

Bestilte manchetknapper og alt burde have været rigtig fint. Jeg fik endda at vide at de nok skulle lave dem så de blev flotte. Men pludselig går det op for firmaet at den eneste mand der kan lave d... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte to par seler, med få dages mellemrum. Leveringen skete hurtigt, og til 5 stjerner MEN, det ene par skulle byttes til et nummer mindre. Jeg oprettede en retursag (som var lidt besværl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Skrev til butikken og forhørt om leveringstider - - skulle bruge en gave til nisseleg på arbejde. De skrev til vil sende så snart ordren var lavet - og så var resten op til PostDK. Lavede mit or... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Elendig og utroværdig service, i forbindelse med returnering af vare

MEN, det ene par skulle byttes til et nummer mindre. Jeg oprettede en retursag (som var lidt besværlig) hvorefter jeg fik svar på hvordan jeg skulle returnere varen.

Derefter har jeg IKKE KUNNE KOMME I KONTAKT med virksomheden. Jeg har lagt flere telefon beskeder, jeg her sendt flere mails, jeg har oprettet ny sag. der er tota. tavshed

ELENDIG service, og har efter to uger endnu ikke modtaget de nye seler....

Min anbefaling er... Hold jer væk fra denne hjemmeside.. Det er useriøst.

16 grudnia 2019
Oceniono na 2 z 5

Hvor er mine to Slipsenåle

Har bestilt to slipsenåle med navn på (Simon og Kasper) pengene er trukket fra min konto, men har intet hørt fra dem ang. ordre. Nu er der gået 10 dage og stadig intet svar fra dem. De kan kun kontaktes på tlf. som aldrig bliver taget. Hmm

28 września 2019

Meget tilfreds!

Jeg bestilte tre læderbælter, og var spændt på kvaliteten grundet den meget lave pris. Min tvivl blev gjort til skamme; super lækre produkter og som skrevet til en rigtig god pris.
Derudover modtog jeg bestillingen efter et par dage. Jeg er meget tilfreds.

6 kwietnia 2019

Odpowiedź od Royaleshop

Hej Kim - tusind tak for din anmeldelse ! Vi er unormalt billige med en masse af vores produkter :-) men hvis vores leverandør er dygtig synes vi også at det skal komme vores kunder tilgode - og vi bliver så glade når det bliver værdsat :-)

Oceniono na 5 z 5

Langt bedre end forventet!

Jeg bestilte en gave til min kæreste, var lidt skepsisk over for selve shoppen, men valgte at stole på dem alligevel. Bestilte en lørdag og modtog min pakke om mandagen, har absolut ingen forbehold om at handle på denne butik igen. Kvaliteten er virkelig god, langt over forventning!

1 grudnia 2017

Odpowiedź od Royaleshop

Tak fordi du tog dig tid til at rose os - vi arbejder på at finde den næste gave til din kæreste ;-)

Perfekt service

Lavede mit ordre onsdag - pakken blev leveret torsdag - helt perfekt.

Varen lever fuld op til min forventning.

18 grudnia 2016

Odpowiedź od Royaleshop

1000 TAK for den fine anmeldelse - jeg vil lade lidt af rosen gå videre til Post Danmark, de trænger nok til den :-) Glædelig Jul !

Perfekt service

Bestilte 5 bandanas i XL søndag aften, mandag eftermiddag fik jeg en ordrebekræftelse og en notits om at mine varer var på vej. VIPS tirsdag morgen lå de i min postboks. Helt perfekt service, fine bandanas og jeg kan sagtens anbefale denne side til andre, uden forbehold

15 lipca 2014
Oceniono na 3 z 5

UPS!

Brug betalingskort - ikke bankoverførsel; en sådan gav en forsinkelse - men i øvrigt var den opfølgende betjening yderst venlig, og problemet med forsinkelsen håndteret hurtigere end hurtigst - varens kvalitet ypperlig!!!!
Handler meget gerne dér igen!!!

25 maja 2014

Helt i top

Meget hurtig ekspedition. Dagen efter jeg havde bestilt var varen i min postkasse.

7 maja 2014

bedre en regnet med

Da jeg bestilte en butterfly var jeg bange for at det var den klassiske kinesiske kvalitet, men blev glædeligt overrasket da den var fin indpakket og bedre kvalitet end regnet med. Dog passer leveringstiden med 1-2 dage ikke, da jeg bestilte lørdag og fik den onsdag

2 maja 2014

Perfekt

Jeg kan godt lige fortælle dig at det er et sted der er værd at handle.
Ham jeg talte med i telefonen ang. det jeg ville købe, var yderst kompetent og forekommende, så der var ikke noget problem. Bestillingen gik som fod i hose, ordrebekræftelsen var der hurtigt, og dagen efter modtog jeg atter en mail om, hvordan det bestilte ville blive sendt.
Dagen efter havde jeg det bestilte. Og aftalen var: fuld tilfredshed eller pengene tilbage.
Så der er en grund til de 5 stjerner

28 kwietnia 2014

Sådan!

Ingen dikkedarer... Bestilte varen og den efterfølgende dag lå den i postkassen.

16 kwietnia 2014
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej