Room Service  Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 1 z 5

Bruger lang tid på at lægge en ordre men bliver så ringet op efter noget tid og de fortæller mig de er nød til at annullere min ordre. Så få dog slettet det nødvendige på jeres hjemmeside. Spild a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fik uheldigvis bestilt hos en restaurant, som Room Service trods utallige forsøg ikke kunne komme i kontakt med. Men med hjælp fra kundeservice kunne vi finde en anden restaurant, som leverede en supe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

"Super god service! Bestilte og 22 minutter senere modtog vi maden. Vi bestilte maden til levering hurtigts mulig og de lovede levering indenfor 25-40 min. Da sulten allerede havde meldt sig da vi bes... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kan levere uanset hvorfra i Kbh. Det koster lidt, men det er ok. Har gode spise steder med varieret udbud. Jeg ender ofte med at vælge roomservice. Feedback: Lidt svært at tyde på bestillingssiden, o... Zobacz więcej

1. Take away

Napisane przez firmę

Room Service tilbyder et godt og bredt udvalg af mad fra restauranter i København. Vi leverer den mad du ønsker direkte til din hoveddør, og i København kan vi levere på kun 1 time.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

967 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Bruger lang tid på at lægge en ordre…

Bruger lang tid på at lægge en ordre men bliver så ringet op efter noget tid og de fortæller mig de er nød til at annullere min ordre. Så få dog slettet det nødvendige på jeres hjemmeside. Spild af tid.

Jeg har været stabil kunde gennem mange år.

Bare ærgeligt blev der sagt - Ring dog til Wolt.

28 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Hurtig ekspedition og smørrebrødet var…

Hurtig ekspedition og smørrebrødet var fremragende!

7 stycznia 2025

Hej Helle,

Dejligt at høre, at det var en udmærket oplevelse, der gav smagsløgene lidt ekstra forkælelse :-)

Oceniono na 5 z 5

God service og lækker mad

God service og lækker mad. Intet at klage over

6 listopada 2024

Hej Maria,

Det er vi glade for at høre! Og tak for ordren. Det var en fornøjelse. Forhåbentlig på gensyn en anden god gang :-)

Oceniono na 5 z 5

Super delikat og lækkert anrettet.

Super delikat og lækkert anrettet.
De til dato bedste Bao jeg har smagt i København
Der var rigelige mængder af mad

22 października 2024

Hej Susanne,

Skønt med en positiv tilbagemelding.

Du ønskes en fantastisk dag!

Mega dårlig service

Vores søn havde bestilt hos jer Room Service som skulle leveres som fødselsdagsgave/overraskelse til min mands fødselsdag, på Livjægergade 41, og vi venter hjemme - intet kommer - jeg prøver at ringe og selv om der står på jeres hjemmeside at der er åbent 10.30 tager I ikke telefonen???
Mega dårlig service øv øv øv
Hos jer skal man ikke bestille noget og slet ikke en
fødselsdagsgave
Hilsener
Helle Selsøe
PS efterfølgende er jeg blevet tilbudt og har accepteret et gavekort til Room Service- det har jeg sagt ja til.

20 października 2024

Hej Helle,

Vi sætter pris på, at vi kunne finde en mindelig løsning på denne misere.

Og vi vil selvfølgelig undskylde for den uheldige oplevelse.

Igen, tak, fordi du har gjort os opmærksomme på jeres oplevelse og for at reagere på vores håndsrækning efterfølgende.

Oceniono na 5 z 5

Alt var perfekt og som *Ønsket

Alt var perfekt og som *Ønsket - Ratsaurant Vita med dansk mad lækkert, søde chauffører og super service - masser af sovs

16 września 2024

Hej Anders,

Det er vi glade for at høre! Du er altid velkommen en anden god gang :-)

Alt ok - moms!!!

Alt ok - fra bestilling til de tomme fade --- bare så godt!!!

13 września 2024

Hej John,

Dejligt at høre, at det levede op til forventningerne :-)

Vi håber på et snarligt gensyn.

Forkert levering

Forkert levering - manglede kylling som var det bestiltes hovedingrediens

26 sierpnia 2024

Hej kunde,

Vi er utroligt kede af, at din ordre ikke forløb som forventet. Vi forstår til fulde, at det er en tillidssag at bestille sin mad hos os, og derfor tager vi altid kritik til os, så vi kan fortsætte med at udvikle os og forbedre os.

Der skal derfor lyde en tak for, at du melder retur til os, så vi kan følge op på det.

Vi har sendt dig en kreditnota på beløbet for din ordre.

God leverandør

God leverandør. Lækker mad

17 sierpnia 2024

Hej Finn,

Sådan! Det er lige, som det bør være :-)

Fortsat god sommer.

Oceniono na 1 z 5

Room Service lyver overfor sine kunder

Bestiller hos Room Service en leverance (#690877) fra Morsel Bao, hvor leveringstidspunktet angives som 18:55. Tidspunktet er valgt af hensyn til aftenens program. Da maden stadigt ikke er dukket op kl. 19:13, så ringer jeg til Room Service for at afbestille leverancen, men får at vide at det ikke kan lade sig gøre og at forsinkelsen skyldes travlhed. Hvis der er travlt så bør det leverancetidspunkt der angives reflekteres når man bestiller. Jeg beder om tlf. nr til Morsel Bao for at kunne afbestille. Ved opkald til Morsel Bao kl. 19:19 er de uforstående overfor problemerne, idet de har fået en mail med en bestillingen, hvor afhentning er angivet til 19:20. Jeg får videresendt denne email, og må konstatere at Room Service lyver overfor sine kunder, idet forsinkelsen ikke skyldes travlhed.
Maden bliver leveret kl 19:43 - hvilket er 23 min for en distance på 2 km. Ikke overraskende er maden lunken.

16 sierpnia 2024

Hej Per,

Vi beklager, at oplevelsen ikke levede op til forventningerne.

Det skal selvfølgelig være en strømlinet oplevelse fra bestilling og til levering.

Vi har taget din kritik til os og vil føre den med videre i de fremtidige overvejelser.

Oceniono na 5 z 5

Teknologisk bagud, men servicen er forud

Room Service leverer mad fra fantastiske restauranter og deres kundeservice er jævnt bedre end andres. Jeg har kun haft enkelte oplevelser der har været ærgerlige, da deres teknologiske platform ikke er den nemmeste, men til gengæld er deres service og estimater rigtig gode. De er bare en kundeorienteret platform. Tak for det.

21 lipca 2024

Hej Max,

Det er en meget fin ros at modtage, det er vi utroligt taknemmelige for, og det giver os blot endnu mere drive til at fortsætte i det rette spor.

Fortsat god sommer.

Oceniono na 2 z 5

Vi havde bestilt frokost til et…

Vi havde bestilt frokost til et bestyrelsesmøde. Vi fik ikke leveret det vi havde bestilt. Det kan jo ske....
Det mest skuffende var dog at vi intet hørte fra Room Service i 7 dage, på trods af 2 henvendelser.
Room Service er netop vendt tilbage med en beklagelse og et forsøg på at rette op på forholdet.

11 czerwca 2024

Hej Lone,

Vi beklager naturligvis for fejlen. Godt, at vi kom i dialog omkring denne uheldige episode.

Forhåbentlig det ikke har afskrækket dig/jer fra et turde benytte os en anden god gang.

Oceniono na 1 z 5

Simpelthen den mest uproffesionelle og…

Simpelthen den mest uproffesionelle og og useriøse WOLT Wannabe forretning jeg har været ude for .

Deres it sejler, deres kundeservice kan intet svare på og deres service tid på mad man sidder og bestiller til aftensmad er flere dage.

Jeg skulle have en rabat kode for noget mad der aldrig dukkede op fra dem uden de gav lyd fra sig, den har jeg rykker for i snart 4 måneder . De prøver at løbe fra den fordi det for tungt for dem kunderservice mæssigt at gå tilbage og se hvad deres fejl var. Også selvom jeg skrev til dem samme dag det skete.

Enten skider de på deres kunder , ellers også er de virkelig bare så lallende elendige til at drive en virksomhed at de ikke kan gøre det bedere.

22 lutego 2024

Hej Alexander,

Vi har forsøgt at få oplysninger på din ordre via Trustpilot, men vi får besked om, at du ikke har vendt retur med oplysninger, der kan kaste lys over, hvilken ordre det drejer sig om.

Vil du ikke skrive til os på kundecenter@roomservice.dk, så vi kan få kigget nærmere på den her sag?

På forhånd tak.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har prøvet flere - Roomservice overrasker.

Jeg har prøvet flere madudbringningstjenester, inklusive Wolt og Just-Eat, men min seneste oplevelse med RoomService.dk har fuldstændig forandret mit syn på, hvad god service virkelig betyder.

Efter en del skuffende oplevelser med tidligere ordre hos andre tjenester, besluttede jeg at give RoomService.dk endnu en chance, og det er jeg glad for, at jeg gjorde. De overgik alle forventninger og genoprettede min tillid til online madbestilling. Ikke alene sikret de maden leveret til tiden, men kvaliteten var også fremragende – varm, frisk og præcis som ønsket.

Det, der virkelig gjorde en forskel, var den personlige opmærksomhed, de viste. De fulgte op efter leveringen for at sikre, at alt var som det skulle være, og deres ægte interesse i min tilfredshed var tydelig. Denne omsorg og opmærksomhed gør, at RoomService.dk skiller sig ud fra mængden og er blevet mit foretrukne valg over både Wolt og Just-Eat.

Til alle derude, der søger efter en pålidelig og kvalitetsbevidst madudbringningstjeneste, kan jeg varmt anbefale RoomService.dk. De viser, at de værdsætter deres kunder og er villige til at gå den ekstra mil for at sikre en positiv oplevelse. Det er beviset på, at alle fortjener en ny chance – og RoomService.dk har helt sikkert fortjent min!

Tak, RoomService.dk, for at bringe glæde og lækker mad lige til min dør.
Jeg ser frem til mange flere bestillinger i fremtiden.

4 maja 2024

Hej Adam,

Du skal også have stor tak for at dele din oplevelse med os - også selvom den indledningsvis bar præg af, at vi kunne have gjort det bedre. Det er i disse situationer, at man vokser og drager ny og brugbar læring til sig. Det er lige præcis et af de vigtige elementer, der har stor værdi i forhold til kundefeedback.

Vi er selvfølgelig også glade for, at det lykkedes at finde fælles fodslag og løse situationen efter bedste formåen.

Tak for den fortsatte tillid.

Du ønskes en dejlig sommer :-)

Smooth service ;-)

Smooth service ;-)
Hhurtigt, nemt og lækkert !

26 kwietnia 2024

Hej Lasse,

Det er lige sådan det skal være :-)

Du er altid velkommen en anden gang.

Rigtig god mad oplevelse

Der var godt udvalg. Kvalitet i top og levering der var lige til tiden

8 marca 2024

Hej Steen,

Vi håber at kunne betjene dig igen en anden dag. Igen, tak for din ordre :-)

Oceniono na 4 z 5

Har brugt dem fire gange nu

Har brugt dem fire gange nu, og de ankommer nærmest på minuttet, med smilende bud og varm mad. So far, so Good. Godt jeg droppede de andre i blåt.

6 października 2023

Hej Dennis,

Det lyder til, at den sidder lige i skabet :-)

Dejligt!

Tak for din ordre, og vi håber at se dig igen.

Alt var perfekt

17 września 2023

Hej Nete,

Dejligt, at det gik godt fra ordre og til levering - og ikke mindst nydelse :-)

Room Service

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej