Awful - felt like the place was held together by sellotape. With so many wonderful museums in Copenhagen this is definitely not one of them. A total rip off.
Jeg var her som barn og husker det som værende utroligt spændende. Har lige været der igen og det virker desværre ret slidt og misvedligeholdt. Tingene er stadig spændende og imponerende, men det... Zobacz więcej
Stuffy, the ventilation should be better. Not scary at all but there r interesting objects. Our kids of 13/14 would recommend this place. We were here for almost 2 hours. Drinks upstairs were welcome... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Super fedt
Har besøgt Ripley’s i København to gange de sidste 30 dage. Jeg er kæmpe fan. Alle de underlige ting der fremvises og skrives om, hele vibet er super nice og min kammerat og jeg er virkelig glade for det stadig findes i Kbh, nu hvor der faktisk kun er 3 tilbage i hele Europa! (Den i Amsterdam er også fed)
Har idag besøgt Ripleys belive it or…
Har idag besøgt Ripleys belive it or not, og kan kun anbefale den. Jeg syntes den var spændende og der var mange ting jeg ikke var klar over var rigtige.
Vreselijke touristtrap
Vreselijke touristtrap. In ieder ruimte geluiden en muziek door elkaar heen schallend en veel te druk .
Awful
Mit barnebarn og jeg havde glædet os…
Mit barnebarn og jeg havde glædet os til at besøge Ripley´s, men var skuffede. Prisen for udstillingen er slet ikke svarende til, hvad man forventer at opleve. Udstillingen er slidt, der er ikke meget at se, og hele den første del virker rodet og ligegyldig.
Jeg besøgte udstillingen første gang, på en anden fysisk placering, for 25 år siden, og her var det langt mere spændende og interessant.
Området med HC Andersens eventur trak dog oplevelsen op fra en til to stjerner.
Samlet set en skuffende oplevelse.
It’s alright
It was alright but nothing really too special - attractions were pretty standard, we used the copenhagen card so for us it was still worth the visit!
Det er nok det mest trist oplevelse i…
Det er nok det mest trist oplevelse i lang tid, totalt uinteressant og under ombygning. Med en entre pris som stikker totalt af. Det gør jeg aldrig igen.
Stuffy
Stuffy, the ventilation should be better. Not scary at all but there r interesting objects. Our kids of 13/14 would recommend this place. We were here for almost 2 hours. Drinks upstairs were welcome. Toilet too.
Så eventyrligt kedeligt og alt alt for…
Så eventyrligt kedeligt og alt alt for dyrt. Det tog os 25 minutter at gå igennem for 450 kr for 2 voksne og et barn. Aldrig har jeg følt jeg har spildt så mange penge på ingenting.
Interessant
Interessant, en leuke feitjes waar je over gaat nadenken. Helaas deden heel veel interactieve onderwerpen het niet.... dus dan voel je je toch bekocht.
TURISTFÆLDE!!!
TURISTFÆLDE!!!
+200 kr for at se en bunke antikvarisk bras. Medmindre man læser alle plancher, er man igennem "udstillingen" i løbet at 15-20 minutter.
Hold jer væk, spar jeres penge og brug dem andetsteds med mere kvalitet.
!!!!! BLIV VÆK !!!!! STAY AWAY !!!!!
Meget kedeligt sted utrolig dyrt for hvad du kommer til at se ikke for gangbesværet eller børn og faldet utrolig meget i kvalitet på det sidste 12 år nu det stort set kun billeder på væggen med tekst til og ikke rigtige udstillinger hvis man kunne gi 0 stjerner fik det det BLIV VÆK var afsted med min mor og søn
Trænger til en kærlig hånd
Jeg var her som barn og husker det som værende utroligt spændende.
Har lige været der igen og det virker desværre ret slidt og misvedligeholdt.
Tingene er stadig spændende og imponerende, men det kunne klart bruge en kærlig hånd.
Jeg havde købt Copenhagen Discover Card, der dækker flere attraktioner og offentlig transport - så pengene føles ikke spildt.
smukt filmet
smukt filmet, ja, men uendelig langtrukken, kunne være kogt ned til 12,5 min.
Dit was mijn tijd en geld waard!
De Ripley's museum was echt een interessante en leuke ervaring, ik heb echt van het tripje genoten en het duurde ook lekker lang, dit was zeker mijn geld waard!
Gammel slidt turistfælde
Ripley's Believe it or not + H.C. Andersen-museet.
IKKE et besøg værd, hold Jer væk. Turistfælde. Kedelige gamle forældede ting (ikke på den gode måde). Flere ting er defekte. Stedet er slidt. Der er beskidt (gulvene, støv, tv-skærmene, plastik-æggene var direkte ulækre/klistrede). Min mor på 93 var med og går dårligt med rollator. Vi fik ingen oplysninger ved indgange om, at der er ca. 20+3 trapper op (samt det samme ned) derinde. Hun skulle "bæres" op, da hun ikke kan gå på så mange trapper.
H.C. Andersen-udstillingen er blot en masse plancher der fortæller om forfatteren og hans eventyr. Pænt kedeligt. Og mørkt, måske der var slukket for meget af lyset pga elpriserne ?
Zeker niet het geld waard
Zeker niet het geld waard, er waren wel een paar interessante dingen te zien. We hadden via actievandedag 4 tickets gekocht, maar waren niet in het systeem, toen wilde het meisje achter de kassa ons helemaal naar de andere kant van Amsterdam sturen om het uit te laten zoeken in het hoofdkantoor. Daar was ik het absoluut niet mee eens.
We mochten uiteindelijk wel.naar binnen via de invalide ingang.
Niemand van Ripley's spreekt Nederlands, echt belachelijk.
Kom hier zeker niet meer terug.
Spild af penge
Vi bestilte pakken Ripleys believe it or not + HC Andersen. Dybt skuffende især HC Andersen.
Slidt og ikke andet end en pengemaskine.
Følte virkelig at det var spild af penge, og vil derfor ikke anbefale det.
Synes måske også, at man skulle gøre opmærksom på, at der er nogle uhyggelig ting, da det for børn godt kan virke meget skræmmende.
Expensive ticket to see a few cheap…
Expensive ticket to see a few cheap mannequins. Temporary exhibit is a dark room with few mannequins. Personnel okayed something that was not for our kids, it was for older kids
Not worth the money
Min 13 årige søn og jeg var i byen sammen for at have en hyggedag. Den afsluttede vi med en tur på Ripley’s
Det var informativt til en vis grad men overhovedet ikke pengene værd. Der var ting der var i stykker og mangelfulde effekter.
Det var slet ikke i nærheden af at være pengene værd.