Redcoon sendte en skrøbelig vare med yderst mangelfuld emballering. Ved første inspektion var varen dog uskadt. Har efterfølgende fundet en skjult defekt, men Redcoon fralægger sig ethvert ansvar un... Zobacz więcej
Super, super flot chat-service (mange smil igennem PCén :-)). Produkt under garanti. Dagen efter stod fragtmand og hentede enheden på mit arbejde. Hele status forløbet kan følges hos reperatøren... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Gigantisk udvalg af (forbruger)elektronik med topmærker, til skarpe priser. Bl.a. LCD/plasma/LED TV, computertilbehør, digitalkameraer, husholdningsapparater og hårde hvidevarer.
Farum Gydevej 64, 3520, Farum
- 70 23 70 39
- info@redcoon.dk
- www.redcoon.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Don't use them - Their customerservice is not existant
I ordered at product on their now closed site recoon.dk and everything was fine - that was till the blender-head broke and I wanted to use my reclamation rights. So I contacted them via their German/Dutch site, which has not been a succes. Their response time has been awful, after 2 months and 5 (!) not upheld appointments for them to the pick-up the faulty part, I am stuck with half of a blender set. Just don't use them.
Babyliss Hår- og skægtrimmer
Rigtig stærk pris. Ca. 100 billigere end den dyreste. Vi taler om en var til blot 415,-. Hurtig levering. Jeg vil helt sikkert anbefale til andre og checke op deres priser næste gang jeg skal købe produkter, som Redcoon tilbyder
Ufattelig dårlig service
Købte en dyr kaffemaskine hos dem, som inden for et år, er gået i stykker 2 gange, det tager mellem 1 - 2 måneder at få den ordnet. Skriver man til dem og spørg omkring status på reparationen, får man ikke noget svar.
Aldrig har jeg fået så ringe en service.
Får aldrig tilbagemelding.
Købte en kaffemaskine sidste år i januar og den stod af inden jul. Maskinen blev returneret den. 7.januar 2015.Har ikke hørt noget fra dem trods mails og telefon opkald. På telefonen kommer man overhoved ikke igennem længere. Mails får man ingen svar på. Er meget skuffet.
Hold jer fra dem
Det er nu fire uger siden, det efter noget besvær lykkedes at få Redcoon til at hente det kamera, der var gået i stykker efter fire måneder. Virksomheden svarer ikke på mail, telefonen er lukket og firmaet findes ikke på den adresse, der ellers opgives i deres meget sjældne mailsvar.
Jeg aner derfor ikke, hvor mit kamera er eller hvornår jeg får det igen. Det lykkedes så med besvær at finde et mobilnummer på en ansat (nok den eneste), der råbte og skreg og truede med politianmeldelse for chikane, fordi jeg tillod mig at ringe med noget arbejdsmæssigt i almindelig arbejdstid.
Redcoon er lukket i DK, men findet fortsat i bl.a. Holland og Tyskland - hvor de også opererer uden telefon og med hemmelige adresser. Mit råd: Hold jer væk!
Dårligt produkt, lang reklamationstid
Købte et varmetæppe, der gik i stykker efter nogle få måneder. Det tog over en måned at få klaret reklamationen. Efter ca. ½ år er det nye tæppe også holdt op med at fungere.
Måske er det lidt synd for Redcoon, da det er tæppet der er et lorteprodukt, men jeg kommer nok ikke til at købe produkter med navnet Medisana.
At handle med så dårlige produkter, flytter også Redcoon langt ned at listen på de leverandører jeg ønsker at bruge fremover. Med mindre de ombytter tæppet til at bedre fabrikat inden for nogle få dage.
Alt perfekt
2 stk dampkoger Philips HD9160/00
Forløb til fuld tilfredshed. Levering som oplyst.
Hurtig levering. Fantastisk side
Jeg bestilte en støvsuger på Redcoon. 3 dages tid senere ankom den med posten. Hurtig levering og billig pris.
Fik desværre besked i dag om at de vælger at lukke deres hjemmeside, men alligevel tak for den hurtige levering, selvom den kommer langvejsfra :)
Hvis ikke siden lukkede ville jeg klart anbefale Redcoon til dem jeg kender
Elendig vejledning, dårlig kundeservice - dyrt bekendtskab
Kan kun tilslutte mig det store kor af utilfredse kunder.
Købte efter telefonisk vejledning 4 stk. vandfiltre til min nye ekspressomaskine.
Efter levering fandt jeg ud af at de alligevel ikke passede. Ringede til kundeservice, der kategorisk afviste at have vejledt mig forkert. " Ingen af mine kolleger erindrer at have vejledt om nogle vandfiltre" var beskeden fra kundeservice. På den baggrund fik jeg besked om at jeg, for egen regning, kunne sende de 3 filtre retur der ikke var afprøvet. Det sidste skulle jeg også selv betale for.
Helt uacceptabel dårlig kundeservice, hvor jeg indirekte bliver beskyldt for at lyve. Et dyrt bekendtskab har det været for at at handle hos Redcoon. Det gør jeg aldrig igen og vil på det kraftigste fraråde andre at gøre det.
Uacceptabel og elendig service
Fandt en Moccamaster kaffemaskine på Redcoons hjemmeside til en god pris. Under info står der at varen forventes på lager om 1 uge og sendes derefter. Det var ok, da det var en god pris. En uge senere når varen skulle være på lager, modtager jeg en mail hvor leveringsdatoen bliver rykket med 1 uge, da varen desværre ikke på lager.. I dag, en uge senere - skulle varen så være på lager og umiddelbart efter sendes til mig.. Jeg skriver en mail og beder om status på min ordre... "varen er desværre ikke på lager - vi håber på at have den på lager om 1 uge"... Hvor mange uger kan I blive ved med at rykke bestillingen?? Jeg skriver tilbage og beklager at min leveringsdato er blevet rykket 1 uge tilbage IGEN - og spørger om jeg kan være sikker på at datoen holder denne gang.. Intet svar..
Jeg har nu annulleret min ordre.. magen til dårlig kundeoplevelse må man lede længe efter.
/ Maria
Falsk leveringstid
Det er en klassiker.. varene står som "på lager" eller "2 dages leveringstid" på websitet. 5 dage efter modtager jeg en mail om at de kan levere om en lille måneds tid. Alt imens varenes leveringstid stadig står uændret på websitet!
Elendigt
Bestilte en Samsung sampakke, hvor jeg spurgte dem, hvad denne indeholdte, da jeg så modtog den langt om længe, var der ikke det i pakken som der skulle være, så nu skal den retur til Tyskland.
Handler aldrig mere der
Fantastisk service.
Mandag d. 14/7 2014 købte jeg et digital kamera. Jeg modtog aldrig en bekræftelsesmail, men dette var min egen skyld, da jeg havde oplyst forkert mailadresse. Jeg fik fat i kundeservice som hurtigt ændrede min mailadresse og fik sendt min faktura til mig.
Jeg modtog i dag tordag d. 17/7 2014 mit kamera, altså 3 dage efter bestilling. Kameraet var forsvarligt pakket i kasse med bobbelplast.
Bedste anbefalinger herfra.
TC 911 P2
Jeg købte en kaffemaskine Porsche Design, der var ikke noget at komme efter, alt gik som det skulle, ingen problemer i det og den har allerede lavet mange kopper kaffe.
Mvh. Vinni
Tja...
Jeg har idag modtaget mit fitnessur, jeg bestilte et polar ft7 men fik et ft4 da det åbenbart var en skrivefejl på hjemmesiden!
For at få det rigtige ur skal jeg så betale differencen på 50kr plus vente op til 10 dage på det rigtige ur som jeg i forvejen har ventet 5 dage på (weekend)!! :-(
Jeg syntes jo man burde sende den rigtige vare med det samme og til samme pris når nu det er deres egen fejl! Havde et supermarked skiltet med den pris ved en fejl havde de jo også solgt til samme pris!
Jeg er klar over at fejl sker og det er helt ok men syntes det er uacceptabelt at skulle vente så længe på den rigtige vare!
På den positive side er at de trods alt henter varen på egen regning, og de 2 medarbejder jeg snakkede med var venlige og hjælpsomme..
Jeg tør nok godt købe der en anden gang hvis alt går vel med returneringen, er bare skuffet fordi jeg sådan havde set frem til at få det ur idag..
Gode priser, frygtelig levering
Redcoon har gode priser, men deres kommunikation er meget lidt tilfredsstillende. Jeg har anmeldt et par af de større udenlandske virksomheder der gerne vil ind på det danske marked for nylig, og må bare konstatere at det står skidt til. I redcoons tilfælde får man først 5 dage efter ordren er lagt, besked om at varen er forsinket og de giver en ny dato, som er 8 dage efter ordredato. Så kan det godt være at varen er billig, men den er tilsyneladende heller ikke til at skaffe til den lovede dato. Det er uacceptabelt for danskerne, som jeg af egen erfaring, ved sætter stor pris på dag til dag levering ved nethandel. Om ikke andet, så kan jeg da glæde mig over at os der driver dansk nethandel, ikke nødvendigvis behøver at frygte de udenlandske mastodonter endnu.
De to stjerner gives for det flotte udvalg og gode priser.
Elendig information, fejl i leveringsbetingelserne og bortforklaringer fra kundeservice...
Efter at have fundet produktet jeg ønsker, læser jeg grundigt forsendelses og leveringsbetingelserne, da det er essentielt for mig, at jeg har modtaget varen inden en bestemt dato. På hjemmesiden står der, at jeg vil modtage produktet indenfor 2 hverdage med Post Danmark. Det er lørdag, da jeg bestiller, så jeg formoder, at leveringen vil ske senest tirsdag. I den bekræftelses e-mail jeg modtager efter godkendelse af bestillingen står der dog, at modtagelse kan forventes indenfor 3-4 hverdage. Da jeg kan se af kontaktoplysningerne, at virksomheden ligger i Farum, satser jeg dog på, at det blot er en helgardering at skrive 3-4 dage.
Dette undrer mig meget, da jeg lige har godkendt nogle generelle betingelser om 2 hverdages levering. Derfor kontakter jeg kundeservice om mandagen for at høre, om pakken er sendt. Hos kundeservice får jeg en lang forklaring om, at der er uoverensstemmelser mellem hjemmesidens information og den reelle virkelighed, og man ved hos redcoon.dk godt, at det ikke er det samme der står. Jeg udtrykker min helt klare irritation over, at en webshop ikke er opdateret i forhold til forsendelse af varer, men får den ene bortforklaring efter den anden.
Mandag aften modtager jeg en mail med et track & trace-nummer, men det er et hollandsk forsendelsesnummer, hvilket undrer mig, da jeg indtil videre har været af den tro, at virksomheden lå i Danmark. I denne mail står der også, at jeg vil modtage pakken indenfor to hverdage, men det er jo så to hverdage fra afsendelse mandag i Holland. Jeg slår nummeret op og kan se, at pakken er på vej.
Tirsdag morgen ser jeg så, at pakken er på et omdelingsdepot i Holland, og det er derfor helt usandsynligt, at jeg når at få pakken indenfor de to hverdage, som jeg har læst det på hjemmesiden. Jeg kontakter igen kundeservice, da jeg håber på, at det er mig der har misforstået beskeden fra T&T, så den måske er til omdeling i Danmark. Det er den desværre ikke, og igen fortæller kundeservice mig, at der skam står på hjemmesiden, at der er flere dages levering, men det står under nogle andre betingelser, end dem jeg ved køb har godkendt. Jeg beder kundeservice om at trække pakken retur, da jeg ikke ønsker den, men det er meget nemmere, hvis jeg bare lige selv afviser den. Det bliver ikke svært, for jeg vil ikke være hjemme, da jeg er ude på det job, hvor jeg skulle have brugt mit produkt fra redcoon.dk.
Overordnet set, så var selve købsoplevelsen indtil modtagelse af information om forsendelse rigtig fin. Problemet med dette er dog, at det vigtigste for mig som kunde er, at jeg modtager min vare indenfor den bekræftede leveringstid, ikke kun at oplevelse under købet var god. Derudover er en kundeservice med for meget snak og for lidt handling fuldstændig ligegyldig, da det ikke er samtaleterapi, jeg efterspurgte.
Det er desværre eneste og sidste gang jeg handler hos redcoon.dk.
God service, billige priser men uacceptabelt indpakning
Købte et canon objektiv fra redcoon Danmark. Alt omkring handlen fungerende til min forventning. Let bestilling og levering inden for den lovede periode. Det er dog lidt irriterende at track and trace ikke er til post danmark men en hollandsk side. Deres info er meget sparsommelig. Blev nød til at ringe til redcoon for at høre precist hvor min pakke var. De var dog meget hjælpsomme.
Eneste egentlige problem var indpakning af objektivet. Det lå løst i en kæmpe papkasse. Den originale Canon kasse var ikke med, kun objektivet. Det var forsøgt pakket ind i bobbleplast, men de var næsten alle sammen punkteret, så det lå og rullede rundt inde i kassen. jeg var utrolig overrasket over at det stadig virkede og det ikke havde nogen skrammer. Hvis det er standardindpakningen vil jeg ikke anbefale nogen at købe skrøbelige vare fra redcoon.
Men jeg er en glad kunde og min vare fungerer upåklageligt selv om det er mere held end forstand, så 4 stjerner her fra.
Super god RMA service.
Jeg har handlet hos redcoon 4 gange. Jeg syntes det er nemt at handle hos dem, og kan overhoved ikke genkende det, som en anden bruger siger, at det popper op med vinduer osv. at han ikke kan overskue det.
3 gang jeg handlede hos dem, fik jeg brug for deres RMA service, da et Polar H6 bluetooth puls belte, ikke ville connecte til værken iPhone eller iPad. Selv om det stod på producentens hjemmeside og på parkningen af produktet. Jeg ringede til deres kundeservice, som jeg kom igennem med det samme (super fedt, at man ikke skulle vente i halve eller hele timer, for at komme igennem). Vi oprettede en sag i gennem telefonen, og aftalte hvornår GLS skulle komme og afhente pakken med det defekte produkt. Jeg kunne vælge at få pengene retur eller ombyttet, jeg valgte ombytning. Inden blev jeg dog gjort opmærksom på, at varen ikke var på lager - jeg havde varen 2 uger efter. Desværre ville det belte heller ikke connecte, så batteriet blev testet, lige som ved første belte, og denne gang prøvede jeg også naboens iPhone, som heller ikke kunne connecte til beltet, der udover havde jeg fat i producenten af belte, som heller ikke kunne afhjælpe problemet. Så jeg ringede til redcoon kundeservice, hvor jeg kom igennem igen, lige med det samme. Vi aftalte afhentning af den defekte pakke, og at jeg kunne få mine penge retur, som jeg så valgte denne gang. Pengene kom ca. 2 uger efter, så jeg er oven ud tilfreds med deres RMA service. Handler der helt sikkert igen, og vil også anbefale det til andre.
Købte et LG 42LE5500 tv hos redcoon.. super behandling fra radcoon
.Købte et LG42le5500 tv hos redcoon.. fik en super behandling fra redcoon... fragtmanden skulle lære at behandle ens varer lidt bedre.. embalgen var mildest talt laset ved ankomst... men indholdet havde ikke lidt skade.. kan varmt anbefale køb hos redcoon, høflig betjening og hurtig svar ved spørgsmål ang varen