Randers Storcenter Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

God Gratis Parkering pladser samt Bus lige til døren Åben i mange timer. flere veje til centeret altid en parkeringsplads uden restriktioner, gode Indløbsvogne os lys på pladsen.Ligger også tæt på and... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vibholm i Randers storcenter. Mega dårlig service. Købte vielsesringe og tre dage efter blev de sat på tilbud 20 %. Hvilket ekspedienten ikke oplyste mig om ved købet. Da jeg ringede og konfronteret... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dom towarowy
  2. Kupony

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Randers Storcenter tilbyder 55 lækre specialbutikker og et stort Kvickly varehus under ét tag. 1800 gratis parkeringspladser. Og så kan vi li’ at se glade børn.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 12

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Har været der ude før og få lavet negle…

Har været der ude før og få lavet negle så var faktisk glad for stedet, men så kom jeg der ud en dag og bestilte tid og spurgte 3 gange om den rigtige dato hvor han sagde ja, så kommer jeg der ud på datoen og så har jeg åbenbart ikke en tid, og at de ikke lige kan gøre noget for mig udover en ny tid som jeg ikke kan nå, og de kunne heller ikke lige flætte mig ind fordi der kommer nogen vigtige kunder.

Så der kommer jeg ikke igen... følte mig godt nok snydt, og ikke på den gode måde....

18 lipca 2026

Mørup guld og sølv

Jeg var i dag hos Mørup guld og sølv i centret med en knækket halskæde, som ikke engang var købt hos dem. Hun sagde at låsen var knækket. En ny lås blev monteret og smykket sat på igen. Det kostede gratis. Se det er kundeservice. De gange jeg har været der er jeg altid blevet mødt med et smil. Der kommer jeg bestemt gerne igen

15 lipca 2026

Nails Gallery - hold jer væk

Nails Gallery: den ringeste pedicure og håbløs attitude! Find en fodterapeut til en fodbehandling istedet! De virker begge irriterede over kunders tilstedeværelse, slår over i vietnamesisk (eller hvad de taler) hver gang en kunde har ringet eller spurgt på behandlinger - ingen smil, ingen kundefokus, en mobil som konstant giver “Messenger-besked-lyde”, kommandotale som “flyt din fod”, “løft din fod”, “vand” - man føler sig faktisk i vejen! Dernæst kvaliteten af behandlingen som er af elendig kvalitet, hun filede mine fødder med noget der lignede et døvt rivejern i sekunder - jeg har ligeså meget hård hud som før behandlingen! Neglelakken blev der givet ét lag af, dvs stribet og halv-gennemsigtigt og en helt anden tone end de CND varianter man kan vælge

22 czerwca 2026
Oceniono na 1 z 5

Meget ubehagelig oplevelse med maskotten

Jeg havde i dag en meget ubehagelig oplevelse da jeg var ude i centret. Jeg gik bare for at skulle hav en ting, og da jeg så er på hen til udgangen så ser jeg maskotten gå rundt og da jeg ikke er så glad for maskotter prøver jeg at gå over på den anden side for at undgå maskotten, men i stedet for at bare lade mig gå videre så griber den først fat i min arm hvor efter den får fat i min jakke, for at hive mig tilbage til den, jeg får dog trukket mig selv væk og går bare videre, men stadig meget ubehagelig oplevelse.

18 kwietnia 2026

Madforgifning

Vi har været på Nok i randers storcenter idag og spise vi alle 3 min mor,far og jeg vi får noget mad og vi går derfra med madforgifning alle 3 så ikke et sted jeg vil anbefale!! Maden smagte også dårligt!

27/02/26

27 lutego 2026

Skuffende

Randers storcenter

Meget skuffende oplevelse.

Alle bordene var meget beskidte, og jeg ventede ca. 40 minutter på min mad. Mens jeg ventede, kunne jeg tydeligt observere personalet arbejde. I hele ventetiden så jeg ikke én eneste medarbejder skifte handsker, selvom de rørte ved mange forskellige ting – bl.a. deres hår, kasseapparatet, mønter og køleskab – og derefter håndterede maden.

Det gav et meget uhygiejnisk indtryk og gjorde oplevelsen ubehagelig. Jeg håber virkelig, at der bliver strammet op på rengøring og hygiejne fremover.

14 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Det var dog den værste oplevelse at…

Det var dog den værste oplevelse at spise på Cafe nok.
Maden var trist og halvkold, og morgenbuffet var stadig ikke taget ud ( KL 17.30 )
Kødet var meget sejt, og til det havde den unge mand blot dette at sige "nogen gange er det okay !! "
Kan altså ikke anbefale nogen at spise der inde.

22 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Smålig oplevelse i Bilka Randers…

Smålig oplevelse i Bilka Randers Storcenter den 31/10-2025 ved scan-selv-kassen med en kvindelig medarbejder omkring kl. 12:30.
Jeg havde scannet en masse varer og betalt – kvitteringen sluttede på 95 kr. Kort efter opdager jeg, at jeg har glemt tre varer, som jeg derefter scanner og betaler for på en ny kvittering på 26 kr. Der er bogstaveligt talt kun få sekunder imellem de to køb – det var blot en forglemmelse, at det ikke blev betalt samlet.

Alligevel nægter den kvindelige medarbejder at udlevere den sidste pakke Valdesjulekort, fordi købet var delt i to omgange, selvom det samlede beløb klart oversteg 100 kr. Det er virkelig småligt og dårlig kundeservice – alt det besvær over en sølle pakke kort.

31 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Et køb blev aflyst og jeg skulle have…

Et køb blev aflyst og jeg skulle have Ca 279 kr tilbage som ville komme i løbet af et par dage.
Nu Ca 14 dage senere er de ikke ko.met og ekspedienten har kun forklaring om hun ikke kan få de rette folk i tale.
Nu er jeg ved at træt af det da ikke en eneste i de 14 dage har kontaktet mig om den manglende tilbagebetaling. Så bliver man ludt mistroisk må jeg sige. 2 dage har jeg igen kontaktet men de kan stadig ikke finde ud af det.

8 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Jeg har aldrig før fået lavet så grimme…

Jeg har aldrig før fået lavet så grimme negle. Ham der lavede mine french negle spurgte ikke ind til noget, han tog det som en selvfølge at bruge de farver, som han fandt pæne. Endvidere da jeg ringede og brokkede mig dagen efter, kunne ham der tig telefonen ikke forstå dansk. Han troede jeg ville bestille ny tid.

5 lipca 2025

Dårlig kundeservice i Imerco

Dårlig kundeservice i Imerco.

Imerco Randers storecenter har jeg handlet i for sidste gang. Ringet og spurgte butikken om de vil bestille en vare hjem fra en anden Imerco til deres butik. Det viste medarbejder ikke, men spurgte en af hendes kollegaer. Der kom så svaret: Der har vi ikke har mandskab til, så det kan vi ikke hjælpe med. Jeg spørger derefter så Imerco i Randers midtbyen, og de svare: Selvfølgelig vil vi gøre det, og allerede dagen efter kunne jeg hente varen.

25 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Har aldrig fået så dårlig mad på café…

Har aldrig fået så dårlig mad på café armlæn. Kold æg, tør kylling, alt i alt en skuffede oplevelse. Så slemt at vi er bange for at om vi for dårlig mave af den smugle vi nåede og spise. Stiller aldrig vores ben der igen. En gang måtte vi tag fat i dem og få noget nyt æg fordi det var is koldt og helt tørt ud 2 gang smagt det er for gammel fløde.

7 marca 2025

matas

jeg kan personligt ikke anbefale at handle i Matas.. de tager ikke imod returneringer, selvom man kommer med kviteringen på den vare, som man har betalt for. de er nogle flabede, utilregnelige møgdyr.

3 lutego 2025

Armlæn cafe i Randers Storcenter

Armlæn cafe i Randers Storcenter
Det ikke er sted jeg anbefaler.

Det var en skuffende oplevelse.

Der var lang vente på få lov bestil mad trods for der stod 4 som snakker med hinanden
Og der var os lang vente tiden på få maden

Maden var slet ikke god
Tør og ingen smag
Eller dressing i burger og bestil så med ost i det fik jeg slet ikke.
Burger brødet var lidt brændt den var meget brun.
Pomfritter er ok men manglede salt
Følte mig slet ikke velkommen eller mødt.

Det var billigt men spild af penge
Så her kommer jeg ik igen

30 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Vibholm i Randers storcenter.

Vibholm i Randers storcenter.
Mega dårlig service. Købte vielsesringe og tre dage efter blev de sat på tilbud 20 %. Hvilket ekspedienten ikke oplyste mig om ved købet. Da jeg ringede og konfronteret butikken var der et værre tov trækkeri for at få tilbudet. Ydermere da jeg skulle hente mine ringe virkede personalet meget uprofessionel og uforskammet. Kommer aldrig til at købe smykker i Vibholm i Randers storcenter.

5 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Datteren var til meet n greet med…

Datteren var til meet n greet med Youtubere. Vi vidste der ville blive mange mennesker og lange køer. Men storcentret havde indført et kø-system på telefonen og det var faneme smart! Vi havde tid til at gå rundt og hygge mens vi var i kø

29 października 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej