Rainbow Trampolines Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben twee items besteld, verzorging van de bestelling werd snel en goed opgenomen en we werden goed geinformeerd omtrent de voortgang.Helaas ging er iets verkeerd, wat men zelf al snel hadden... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zaterdagavond : besteld Dinsdag 8.00 uur: een mail met de mededeling: uw bestelling wordt vanmiddag afgeleverd, Dinsdag 13.00 uur: de bus van Rainbow levert 3 dozen af en zet deze netjes in de... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z zabawkami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Rainbow Trampolines & Outdoor voor verkoop van trampolines en trampoline onderdelen. Maar ook voor skelters, voetbaldoelen, bolderwagens, speelhuisjes, schommels, tafeltennistafels en nog veel meer buitenspeelgoed. Tevens hebben wij zeer uitgebreid assortiment (+ 250) hangmatten, hangstoelen en standaards.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Goede service nadat de bestelling incompleet leek.

Na levering van de door ons bestelde trampoline-onderdelen bleek dat er veel te weinig aangekomen waren (naar alle waarschijnlijkheid is er iets misgegaan tijdens het transport...). Ik heb contact opgenomen met Rainbow Trampolines en er zou gezorgd worden voor een nalevering. Vandaag ontvingen wij de overgebleven onderdelen nogmaals. Topservice!

11 czerwca 2015
Oceniono na 5 z 5

Prima service en product!

Prima service en snelle levering. Heb voor 12.00uur besteld, volgende dag werd geleverd. Hoewel in eerste instantie het verkeerde product geleverd was, is dit direct opgepakt door Rainbowtrampolines. Nog dezelfde dag is het juiste product opgestuurd, zodat wij het de dag erna in huis hadden. De extra verzendkosten voor retournering van het foutieve product hebben wij binnen een week terug ontvangen op onze bankrekening. Zeer tevreden over de service, maar ook over het product. Het voldoet volledig aan onze verwachting.

1 maja 2015
Oceniono na 3 z 5

Randkussen. Kan beter

Drie jaar geleden een trampoline gekocht. Het randkussen was na deze drie jaar zo zeer versleten dat het vervangen moest worden. Dus een nieuw randkussen besteld. Ik had gehoopt dat het een betere kwaliteit zou zijn maar het blijkt dezelfde matige kwaliteit te zijn. Een tegenvaller

13 lutego 2013
Logo Rainbow Trampolines

Odpowiedź od Rainbow Trampolines

Randkussens slijten vooral door invloed van UV-stralen. Als u de rand in Spanje gebruikt zal deze inderdaad snelle "af" zijn door de vele zonneuren. Het gebruik van een afdekhoes kan een oplossing zijn.

Oceniono na 4 z 5

Prima service, goede klantenservice

Makkelijk besteld, redelijk op de hoogte gehouden en keurig bezorgd voor Sint. Er ontbrak een paalhoes maar die werd meteen nabezorgd en is nu ook in huis. Zou het wel aanraden bij vrienden en ook een vervolgaankoop doen als we ooi een grotere tuin krijgen

5 grudnia 2012

Betrouwbare levering

Het betrof hier een nabestelling van een net voor een voetbaldoel. Tot nu toe levert Rainbow Trampolines alles conform afspraak en snel. Ook overzichtelijke bestelsite en geen onaangename verrassingen achteraf. Ook voor onze vervolgbestellingen blijft deze firma voor ons nadrukkelijk in beeld.

4 grudnia 2012
Oceniono na 4 z 5

super goed geregeld snel en in orde

Ik heb een super net gekocht voor mijn zoon nu kan hij zelf voetballen zonder dat eriemand de bal terug moet trappen dit gaan vanzelf we hebben hem achter de trampoline staan dus kan zowel de bal als mijn zoon springen en plezier hebben van deze combinatie
super

22 listopada 2012

supersnelle levering!

Zonder trampoline vangnet mocht er niet gesprongen worden, geen nood 1 dag later was het net al in huis en de springpret kon weer verdergaan!

6 listopada 2012

snelle, betrouwbare levering.

Ik heb bij dit bedrijf slechts een keer wat besteld.
Ze doen wat ze zeggen (terugbellen of mailen) en de
bestelling was de volgende dag al binnen. Netjes verpakt,
geen teleurstelling dus.

26 września 2012

Excellent

We have ordered on-line from this company on 3 occasions. Always very helpful and efficient service . Very quick delivery.

22 września 2012

supersnelle levering

na wat onderdelen opgezocht te hebben op de overzichtelijke site, hebben we ze besteld.
na 1 dag in huis!! dat is toch super

22 września 2012

prima voor elkaar

na he stellen van een vraag op de site binnen een uur antwoord.
Dezelfde avond nog de rand voor de trampoline besteld en betaald via i deal. de dag erna kwam rainbow de rand al brengen.
nu moet ik wel bij vertellen dat we ongeveer 10 km van het bedrijf af wonen

19 września 2012

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej