Purestyleliving Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Bestilte nogle glasskåle om søndagen. Modtog en bekræftelse mandag og modtog min pakke onsdag! Intet var gået i stykker, ville godt kunne finde på at købe derfra igen!

Oceniono na 5 z 5

havde bestilt noget plexiglas " nomess" kontorudstyr (julegave) fra "Purestyleliving" i Aars, d. 26-11-2010, d. 29-11-2010, afleverede postvæsenet pakken på min adresse, i god stand i forsvarlig... Zobacz więcej

1. Projektant wnętrz

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Online webshop med boliginteriør og design fra Rice, House Doctor, Ferm Living, Susanne Schjerning, Bungalow, Nomess, HAY, Medusa, Aspegren, Pip studio og mange flere. Vi har gratis fragt ved køb over 700 kr. Super service - vi hjælper alt det vi kan. Hurtig levering - ordrer sendes om muligt samme dag.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

107 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

17 maja 2017
Oceniono na 1 z 5

Dårligere kundeservice skal man lede længe efter - heldigvis.

Jeg bestilte min vare den 29/12-2016 hos Purestyleliving. De reklamerer med levering indenfor 1-3 dage, det kan selvfølgelig ikke lade sig gøre i forbindelse med nytår etc. Den 4/1-2017 havde jeg ikke fået andet end ordrebekræftelsen fra foretagenet, så jeg efterlyste min pakke via mail, svaret var "at det da var et godt spørgsmål" og at man ville efterlyse ordren og melde tilbage til mig. Herefter har der været total "radiotavshed", jeg har forsøgt med flere mails og telefonopkald, men ingen gider svare. Med den form for uforskammet kundeservice kan jeg virkelig ikke anbefale nogen at handle der - lad være - find nogle seriøse webshops, der er masser af dem.

11 stycznia 2017
Oceniono na 4 z 5

Skøn butik at handle ved

Jeg har for første gang handlet ved PureStyleLiving og jeg kunne sagtens finde på at gøre det igen. Jeg var hele byen (Aalborg) rundt for at finde en varer, hvor det så viste sig at den havde PureStyleLiving. Jeg bestilte min varer, modtager ordrer bekræftelse og næste hverdag får jeg at vide min pakke er klar til at blive sendt med modtagelse 1-2 hverdage senere, jeg får dog først min varer 3 dage senere, men det er hvad det er!
Det eneste jeg kunne savne var et Track and Trace nummer hvorpå jeg kunne følge min pakke!

8 grudnia 2016

Lidt lang levering.

Bestilte d.7/9, skrev en mail d.13/9 da jeg ikke havde fået besked om at varerne var afsendt. Får ikke svar men får en mail d.16/9 fra PostNord at der er en pakke på vej.
Ud over det var alt som det skulle være og jeg kan godt finde på at handle her igen.

20 września 2016
Oceniono na 1 z 5

Har handlet her for sidste gang

Købte en Happy Lights lyskæde i sommers men allerede efter et par dage virkede 4 af pærerne ikke. Jeg skrev til firmaet den 26. august men fik intet svar. Rykkede gentagne gange og fik til sidst lovning på en ny lyskæde men har intet modtaget. Firmaet er utrolig sløvt til at svare på mails. Ville virkelig ønske at jeg havde givet 50 kr mere i en ordentlig butik. Har opgivet at få en ny kæde og handler aldrig mere hos purestyleliving.dk

15 października 2015

skøn side at handle på

En fin side at handle på, godt udvalg. har handlet her flere gange nu, god betjening og lidt personlig hilsen indimellem hyggeligt og det bedste er jeg synes det er tit hun har nogle gode tilbud % på ting som ofte ikke er på bud andre steder som de populære mærker. ikke sidste gang jeg handler her.

24 czerwca 2015

Elendig service!

Den dårligste oplevelse jeg nogensinde har fået hos en webshop!
Manglende produktbeskrivelse, lang leveringstid. De tager ikke telefonen når man ringer og har ikke svaret på min mail. Jeg har pt. opgivet at komme i kontakt med dem. Jeg kan ikke anbefale at man handler her.

13 maja 2015
Oceniono na 4 z 5

Hurtig ekspedition og smukke ting - dog en klage over den smukke babushka-fugle-familie - dårligt håndarbejde

Et dejligt web-sted med mange smukke ting, man ikke vidste, man manglede. Men tjek lige babuschka-fuglefamilien - den var svær at åbne, og den kan ikke lukkes igen - er temmelig skævt sat sammen - der skal vist bruges sandpapir til at slibe den - og de mindre fugle falder fra hinanden - men de er smukke og pynter, og mine oldebørn elsker at lege med dem

18 maja 2014
Oceniono na 5 z 5

Helt igennem fantastisk oplevelse!

Jeg vil varmt anbefale Purestyleliving.dk. Jeg fandt et sæt sengetøj fra Susanne Schjerning til en meget fornuftig pris i webshoppen, som jeg bestilte mandag aften. Allerede efter 2 dage havde jeg modtaget det! Og ikke nok med det; efterfølgende fik jeg også tilsendt en rabatkode. Så der er kun roser herfra.

31 marca 2014

Fantastisk service og hjælpsomhed

Har netop haft en rigtig god oplevelse med Pure Style Living (PSL)
Fik nogle fine ting i julegave, som dog ikke var det helt rigtige.
Der var absolut ingen problemer med PSL ifm. at bytte, så julegaven blev sendt retur lige inden nytår. Små tre uger inde i 2014 undrede det mig lidt, at jeg intet havde hørt, hvorfor jeg tog kontakt til PSL. Mine nye varer måtte være bortkommet med PostDanmark, men vupti; PSL sendte mine varer igen og nu er de netop kommet.
Virkelig super service og stor hjælpsomhed fra PSL.
De bedste anbefalinger fra mig - og helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her.

23 stycznia 2014

Fantastisk og hurtig levering

En lørdag bestilte jeg hos purestyleliving. Fik 10% oveni den i forvejen nedsatte vare, fordi de ikke kunne sende den før mandag. Jeg fik den allerede tirsdag. Super hurtig levering på trods af afslag i prisen grundet forventet langsom levering.
Helt bestemt ikke sidste gang, jeg handler der!

15 stycznia 2014

Skøn webshop

Har lige handlet her for første gang syntes purestyleliving har et super godt og bredt udvalg.
Tak for de fine lyshuse og slikkepindene ;o) Det er sådan en sød lille opmærksomhed der altid varmer

23 listopada 2013
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej