PROSA - din IT-fagforening Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 3 z 5

Kære Prosa, Tak for hjælpen med gennemgangen af min forestående kontrakt. I får denne anmeldelse, fordi jeres første svar på gennemgangen, var helt eller delvist genereret af en chat-bot. Sender... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har udelukkende haft positive oplevelser med PROSA over en periode på 14år. Jeg vil derfor helt klart anbefale PROSA til andre!

Oceniono na 1 z 5

Ikke meget hjælp at hente som studerende.. Ringede ind vedr. en uhensigtsmæssig opsigelse af mit studiejob hvortil jeg bare blev mødt med “du skal være betalende medlem for at kunne få juridisk vejle... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Rigtig positiv oplevelse med deres juridiske afdeling. Siden maj 2024 har jeg, sammen med Prosa, haft en sag kørende om forkert placering (løntrin mv.) med en tidligere arbejdsgiver, og denne sag... Zobacz więcej

1. Związek zawodowy

Napisane przez firmę

PROSA er det eneste fagforbund udelukkende for it-medarbejdere. Derfor har vi ekspertise i de udfordringer, du som it-medarbejder møder i din karriere.

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

52 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7

Napisz recenzję

14år med positive oplevelser

18 czerwca 2026

Odpowiedź od PROSA - din IT-fagforening

Tusind tak for de flotte ord og ikke mindst for din opbakning gennem 14 år.

Det glæder os meget at høre, at du gennem så mange år har haft gode oplevelser med PROSA. Vi arbejder hver dag for at gøre en forskel for vores medlemmer, og derfor betyder det ekstra meget at få sådan en tilbagemelding fra et medlem med lang erfaring hos os.

Tak for anbefalingen og for tilliden. Vi ser frem til mange flere år sammen.

Oceniono na 3 z 5

Semi-personlig rådgivning

Kære Prosa,
Tak for hjælpen med gennemgangen af min forestående kontrakt.
I får denne anmeldelse, fordi jeres første svar på gennemgangen, var helt eller delvist genereret af en chat-bot. Sender det ikke lidt et signal om nødvendigheden for at betale for personlig rådgivning, hvis denne er givet af en maskine?
I så fald vil jeg, nu efter studie, genoverveje genoptagelsen af mit fulde medlemskab, som er planen, når nævnte kontrakt er underskrevet.
Imens kan I måske genoverveje hvordan I vil betjene jeres kunder :)
Martin

17 czerwca 2026

Hej Martin

Tak for din anmeldelse og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for, at du benyttede vores kontraktgennemgang, og ikke mindst for at du valgte at vende tilbage, så vi kunne uddybe vores vurdering.

Vi vil gerne understrege, at vi ikke bruger AI til at gennemgå medlemmers kontrakter. Vores juridiske rådgivning bliver altid udført af vores juridiske team, som forholder sig til både den konkrete kontrakt, medlemmets situation og de spørgsmål, der er stillet.

Når det er sagt, kan vi godt forstå, hvis dele af vores første svar har virket generelle. For at sikre en ensartet og grundig rådgivning benytter vi i nogle tilfælde formuleringer og standardvendinger, som vores juridiske medarbejdere selv har udarbejdet gennem årene.

Det hjælper os med at sikre, at vi kommer omkring de relevante forhold, men det må naturligvis ikke ske på bekostning af oplevelsen af personlig rådgivning.

Derfor er vi også kede af, at vores første svar gav dig indtryk af noget andet. Til gengæld er vi glade for, at den efterfølgende dialog gav mulighed for at få uddybet vurderingen af netop din situation.

Vi sætter pris på din feedback og håber, at vi også fremover får mulighed for at hjælpe dig.

Oceniono na 1 z 5

Ikke meget hjælp at hente som studerende

Ikke meget hjælp at hente som studerende..
Ringede ind vedr. en uhensigtsmæssig opsigelse af mit studiejob hvortil jeg bare blev mødt med “du skal være betalende medlem for at kunne få juridisk vejledning” - jeg har været medlem siden 2021 og vil da helt afgjort afsøge markedet for bedre service end denne til når jeg skal til at være betalende medlem efter endt studie.

30 kwietnia 2026

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi vil meget gerne i dialog med dig om din situation.

Selvom du indtil nu har været på 0 kr. kontingent, er du ikke afskåret fra at få juridisk hjælp. Hvis du melder dig ind som betalende medlem, vil vi meget gerne se nærmere på sagen sammen med dig og undersøge, hvordan vi bedst kan hjælpe.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan tage en snak om dine muligheder.

Hovednummer: 33 36 41 41

Curt Kjærsgaard Raavig
Næstformand i PROSA – din IT-fagforening.

PROSA ? Nok en af de bedste fagforeninger i Danmark

Jeg er biased når jeg anmelder denne her organisation. Jeg har været medlem af PROSA i over 40 år. Og jeg er det stadig. Jeg har netop oplevet - igen-igen - at ledelsen, bestyrelsen, vore tillidspersoner - herunder Niels Berthelsen, Ole Tange, og andre - er skønne, ansvarlige mennesker der gør alt hvad de kan for at gøre samfundet til et bedre sted - de arbejder - knokler - for at anvende deres indflydelse positivt i samfundets - i landets - i befolkningens interesser. Jeg er hamrende stolt af at arbejde sammen med disse brave mennesker. Jeg gør selv en tilsvarende indsats, men jeg har blot ikke så stor indflydelse som de - jeg øver mig stadig - så jeg vælger så i stedet for, som medlem af PROSA - at gøre hvad jeg kan for at bakke disse brave mennesker op med mere praktisk arbejde, ved at tilbyde at de kan uddelegere til mig. Hvem vil ikke være med til at gøre netto godt? Altså - godt på den måde hvor jeg ikke sidder og skal dosere hvad der er godt og skidt - men hvor jeg i samarbejde med andre, og ved at lytte, mærke, føle efter - finder ud af hvad der er godt - under disse brave mennesker's ledelse?

Tak, PROSA, for at have været min base i 40 år++ - og tak for de af jer i vor ledelse, der har taget teten også i mange år - og holdt skansen - og gjort jeres til at vi altid står for hvad der gør godt, hvad der gavner, og altid er klar til at rette ind hvis vi finder ud af at vi har taget fejl.

Tak!

3 marca 2026

Odpowiedź od PROSA - din IT-fagforening

Tusind tak for de meget flotte ord – og ikke mindst for mere end 40 års opbakning til PROSA.

Det betyder utrolig meget at høre fra medlemmer, som ikke bare har været med i mange år, men som også aktivt bidrager med engagement, erfaring og viljen til at løfte fællesskabet sammen med os andre.

Vi er glade for, at du oplever PROSA som et sted med ansvarlige mennesker, der ønsker at gøre en positiv forskel. Det er præcis den slags fællesskab og engagement, der har været med til at forme organisationen gennem årene.

Og tak fordi du selv vælger at bidrage med både tid, energi og praktisk hjælp. Fagforeninger er i sidste ende mennesker, der hjælper mennesker – og medlemmer som dig er en vigtig del af dét fundament.

Tak for tilliden gennem alle årene :)

Oceniono na 1 z 5

Til dig, som er studerende og overvejer Prosa

Jeg blev medlem af Prosa som studerende efter deres oplæg på mit uddannelsessted. Jeg fik på intet tidspunkt indtryk af, at et studiemedlemsskab ikke gav adgang til juridisk rådgivning. Det blev aldrig nævnt som en begrænsning.

I snart to år har jeg troet, at jeg havde gjort det rigtige for at sikre mig selv. Da jeg endelig stod i en situation hvor jeg havde brug for hjælp, fandt jeg ud af at Prosa slet ikke tilbyder juridisk rådgivning til studerende. Det kom fuldstændig bag på mig.

Der har på intet tidspunkt i deres oplæg inkluderet, at man ikke har lov til juridisk rådgivning, så jeg vil bare gerne gøre folk opmærksom på, at hvis du er studerende, findes der andre fagforeninger der tilbyder væsentligt mere for deres studerende.

Jeg skriver dette for at gøre andre studerende opmærksomme på, at der findes fagforeninger som tilbyder langt mere for studerende, og som faktisk hjælper når man har brug for det. Jeg ærgrer mig over, at jeg ikke valgte den samme fagforening som mine venner, for deres fagforening har stået klar for dem.

Jeg forstår godt, at jeg kan skifte til at betale kontigent for at få disse rettigheder, men at det skal ligge så skjult er simpelthen tarveligt.

1 grudnia 2025

Odpowiedź od PROSA - din IT-fagforening

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at høre, at du ikke har fået tydelig information om, hvad et gratis studiemedlemskab dækker – og ikke dækker. Det er en fejl, og vi kan godt forstå, at det har været både overraskende og frustrerende for dig.

Det er korrekt, at vores gratis studiemedlemskab til 0 kr. ikke giver adgang til al juridisk bistand (medmindre man er lærling). Vi har samtidig et studiemedlemskab for studerende med arbejde, som til 143 kr. om måneden inkluderer fuld juridisk hjælp. Den forskel er vigtig, og din oplevelse viser meget tydeligt, at vi ikke har været tydelige nok i vores kommunikation omkring den. Det er vores ansvar, og det beklager vi oprigtigt.

Vores gratis studiemedlemsskab er tænkt som en introduktion til PROSA og giver adgang til en lang række andre fordele, som f.eks. gratis kurser, karriere- og studievejledning, netværk, adgang til aktivitetspuljer på studiestederne, rabatter på bøger og meget andet. Vi mener fortsat, at det er et stærkt tilbud – men det ændrer ikke på, at det skal være fuldstændig klart, hvad medlemskabet indeholder, og hvad det ikke gør.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Din feedback er vigtig for os – også når den er kritisk – og den hjælper os med at blive bedre.

Vi ved, at nogle andre fagforeninger tilbyder studiemedlemskaber mod et mindre beløb, hvor der samtidig følger en form for begrænset juridisk bistand med. Det er en model, vi kigger på med interesse, og vi overvejer, om vi kan udvikle et lignende tilbud hos PROSA – gerne på en måde, der er endnu mere tydelig, gennemskuelig og værdifuld for studerende.

Curt Kjærsgaard Raavig
Næstformand i PROSA – din IT-fagforening.

Oceniono na 5 z 5

Prosa har ydet en indsats til topkarakter i min sag

I november sidste år blev jeg usagligt opsagt af min arbejdsgiver – blot én måned før mit 25-års jubilæum. Jeg blev fritstillet og modtog godtgørelse efter funktionærloven.

Det var første gang, jeg kontaktede Prosa, og jeg blev mødt med stor venlighed, imødekommenhed og en dyb forståelse for min situation. Med solid faglighed og klar rådgivning tog de sagen på sig og kæmpede målrettet for mig – med et meget positivt resultat til følge.

Jeg er dybt taknemmelig for den støtte og professionelle hjælp, jeg har fået. Prosa får mine allerbedste anbefalinger.

12 marca 2025

Odpowiedź od PROSA - din IT-fagforening

Kære Henrik, tak for din flotte anmeldelse og anbefaling. Det betyder meget for os, at vi var en støtte for dig i en svær situation. Tøv ikke med at række ud til os igen, om end vi ønsker, at det bliver på en mere positiv baggrund. Tak igen. Pva. PROSA bh Grith Enemark, kommunikationschef

Oceniono na 1 z 5

Vælg Dansk metal eller HK hvis du vil have en it fagforening.

Lyver, misinformere og generalt virkelig ringe til at vejlede deres medlemmer.
De beskytter ikke medlemmets interesser men derimod staten/kommunens.
Stik mod ideen med en fagforening/akasse.
Tilføj dertil inkompetente medarbejdere der er ekstremt forudindtagen, og ikke lytter til medlemmet.
Og så er de en af de dyreste i landet.
Du får absolut ikke værdi for pengene hos Prosa/min Akasse

30 kwietnia 2025

Odpowiedź od PROSA - din IT-fagforening

Hej! Vi er kede af din anmeldelse og oplevelse af PROSA og min a-kasse, og ønsker dig held og lykke. Med venlig hilsen PROSA - din IT-fagforening

Super karriere samtale

Efter mange år havde jeg brug for en snak om karriere, CV og ansøgning – og det fik jeg til min udelte begejstring.
Jeg blev udfordret på den gode måde og fik værdifulde råd og tips.

Tak, Flemming, for din sparring – den har været til stor gavn for mig.

7 lutego 2025

Hej Lars
1000 tak for de flotte ord - dem giver jeg fluks videre til Flemming.
Held & lykke med det hele.
Grith, kommunikationschef i PROSA - din IT-fagforening

Oceniono na 4 z 5

Rigtig positiv oplevelse med deres…

Rigtig positiv oplevelse med deres juridiske afdeling.

Siden maj 2024 har jeg, sammen med Prosa, haft en sag kørende om forkert placering (løntrin mv.) med en tidligere arbejdsgiver, og denne sag blev håndteret rigtig flot af den juridiske afdeling. Selv efter flere måneder, blev der stadig taget hånd om sagen hos Prosa, for at sikre at sagen ikke var gået i stå hos modpart.
Kan klart anbefales herfra.

16 marca 2025

Odpowiedź od PROSA - din IT-fagforening

1000 tak for de fine ord! Dem giver jeg straks videre til vores dygtige juridiske afdeling :-)

Grith, kommunikationschef i PROSA - din IT-fagforening

Værdifuld rådgivning

Har været medlem i flere år og har kun haft gode oplevelser med Prosa. Jeg har løbende fået hjælp fra deres eksperter til at gennemgå mine kontrakter, hvilket har givet mig tryghed i mine ansættelser.

For nyligt kom jeg også forbi til en snak, hvor jeg fik værdifuld rådgivning om min karriere. Tak til Flemming for god sparring og gode råd!

12 lutego 2025

Odpowiedź od PROSA - din IT-fagforening

Vi er glade for at kunne hjælpe! Tak for den gode anmeldelse :-)

Grith Enemark, PROSA - din IT-fagforening

Effektiv og lynhurtig assistance!😊

Mirza og hans kollega Anas hjalp mig afsindigt hurtigt, selvom jeg var sent ude. Deres indsats var både grundig og effektiv – tusind tak!

25 lutego 2025

Odpowiedź od PROSA - din IT-fagforening

Kæmpe stort tak for din anmeldelse - og en særlig tak fra Mirza og Anas. Vi sætter virkelig pris på, at du tog dig tid til at skrive så flotte ord. Sig endelig til hvis vi skal hjælpe dig en anden gang. Mvh PROSA - din IT-fagforening

Top Jura Afdeling

Jeg kan ikke takke Prosa nok for deres fantastiske hjælp med min sag.

For cirka en måned siden blev jeg usagligt opsagt af min arbejdsgiver. Hvorefter jeg samme dag tog kontakt til Prosa. Fra starten udviste de en dyb forståelse for min situation, gav klar rådgivning og kæmpede for min sag, hvilket resulterede i en fritstilling og godtgørelse for mig i sidste ende.

Jeg har kun de varmeste anbefalinger til Prosa for den fantastiske støtte og professionelle hjælp gennem hele denne udfordrende oplevelse.

22 stycznia 2025

Kære Michael

Tak for de fine ord - det glæder mig, at vi kunne hjælpe dig i en svær situtation. Det er derfor, vi er her.

Jeg er sikker på, at dit næste gode job venter lige om hjørnet, og ønsker dig held og lykke.

Curt Kjærsgaard Raavig, næstformand i PROSA - din IT-fagforening

PS Husk at dit medlemskab inkluderer karriererådgivning, herunder sparring på ansøgninger og CV

Behold jeres penge.

Det ser ud til, at Prosa selv har anmodet om at få fjernet min gamle anmeldelse.
Så her er den igen;

Absolut grinagtig forening. Gik i 7 måneder efter endt uddannelse uden en lyd fra dem. Ingen brugbar vejledning eller det der mindede om det.
Men så snart man får job, så skal de nok kontakte dig, og minde dig om, at nu stiger kontingentet altså.

Jeg har ingen intentioner om, at betale over 400kr månedligt for, hvad der blot er kommunistisk bavl fra en flok smovsere, som proklamerer at de kæmper for arbejderen.

5 stycznia 2025

Hej Kris,

Tak for din anmeldelse, som jeg dog er ked af.

Det er rigtigt, at PROSA tilbyder gratis medlemskab til studerende, og først opkræver kontingent, når medlemmet er færdiguddannet, og dermed har en anden økonomisk situation. Det er også fast procedure i PROSA, at vi kontakter medlemmerne, når de afslutter deres studie. Det gør vi, så medlemmet bliver opmærksomme på de tilbud, vi har, og gerne gør brug af os. Som medlem er man altid velkommen til at kontakte os og gøre brug af os. Det kan være til jobsøgning, vores gratis kurser, kontraktgennemgang mv.

PROSA er en specialiseret IT-fagforening, der altid går den ekstra mil for vores medlemmer. Vi er politisk uafhængige, men deltager aktivt i debatten – både når det handler om at sikre et stærkt og fair arbejdsmarked for IT-ansatte, og når digitaliseringen truer retten til privatliv eller et godt arbejdsmiljø. Eksempler på dette kan være indførelse af algoritmebaseret ledelse og lignende problemstillinger.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at uddybe din oplevelse.

Med venlig hilsen,
Næstformand i PROSA – Din IT-fagforening

Oceniono na 1 z 5

Prosa har ikke styr på deres økonomi

Skriver til Prosa for at finde ud af om der er hjælp til stress igennem dem, mailen jeg fik tilbage handlet kun om hvornår jeg har startet arbejde, intet hjælp eller afslag på spørgsmålet.
De har efter en del måneder fundet ud af de ikke har opkrævet nok kontingent og har lagt en regning på 4000+ dkr uden at kontakte og informere mig omkring dette og jeg har stadig ikke fundet ud af om der er noget hjælp at hente til mit yderliger forhøjet stress.

Brug en anden fagforegning Prosa arbejder ikke for medlemmerne men kun for deres egen løn.

22 marca 2024

Kære James

Tak for din anmeldelse af PROSA, som jeg dog er rigtig ked af. Det er meget vigtigt for os, at vi hjælper vores medlemmer så godt som muligt, og vi går gerne en ekstra mil for hver og en af jer hver dag. Derfor vil jeg opfordre dig til at skrive til faglig@prosa.dk eller ringe på 3336 4141, så vi kan finde ud af om, vi kan hjælpe dig.

Curt Kjærsgaard Raavig, næstformand i PROSA

Oceniono na 1 z 5

Vil ikke bekræfte min udmelding af…

Vil ikke bekræfte min udmelding af fagforening. Bliver ved med at opkræve mig selvom jeg meldte mig ud af den i januar. Lad være at melde dig ind. Megadyrt og ingen hjælp af den juridiske afdeling og umuligt at komme ud af. De sender rigtig snedigt opkrævning for fagforening og akasse i en samlet opkrævning, så du kan ikke afvise den ene betaling via din bank uden at afvise den anden.

1 lutego 2024

Kære Marianne Pedersen

Tak for at bruge tid på at skrive en anmeldelse. Jeg er rigtig ked af, at du har haft en dårlig oplevelse omkring udmeldelse af PROSA. Udmeldelse sker altid efter løbende måned plus en måned. Hvis der er sket fejl i dit tilfælde, tilbagebetaler vi naturligvis eventuelle ekstra omkostninger.

Ja, det er rigtigt, at PROSA opkræver kontingent sammen med vores a-kasse. Det gør vi for af to årsager: Det er lettere for vores medlemmer og vi sparer penge på opkrævningerne.

Lad mig endelig vide, hvis der er sket en fejl, da vi så som nævnt retter op. Du kan skrive til: prosa@prosa.dk eller ringe på 3336 4141.

Curt Kjærsgaard Raavig, næstformand i PROSA

Oceniono na 5 z 5

Varm, personlig og meget grundig rådgivning

Da jeg stod med en personlig udfordring omkring identificering og beskrivelse af kompetencer og generel vejledning omkring talenter og retning, fik jeg simpelthen den grundigste og mest personlige vejledning jeg længe har oplevet.

Prosa tog sig virkelig hånd om mig og min specifikke situation og gik langt over hvad der var forventet ift. at gøre mig klogere på mig selv og mine kompetencer og få gennemarbejdet og grundigt CV.

Kan varmt anbefale at tage en snak med dem, hvis din karriere er gået i stå eller du har brug for vejledning omkring hvilket næste skridt du skal tage.

30 listopada 2023

Odpowiedź od PROSA - din IT-fagforening

Hvor er vi glade for den anmeldelse - den gav vi fluks videre (men glemte at kvittere her, undskyld). Og igen 1000 tak!

Dygtige og engagerede medarbejdere

Fantastisk god hjælp fra to dygtige og engagerede medarbejdere. Jeg fik svar på min email på under ti minutter og opfølgninger både telefonisk og ansigt til ansigt. I har hjulpet mig med at få tre måneders ekstra løn, jeg ikke vidste jeg var berettiget til og hjælpt til at komme videre i mit arbejdsliv. Godt arbejde!

18 września 2023

Odpowiedź od PROSA - din IT-fagforening

Vi er glade for at kunne hjælpe - tak for de gode ord!

Oceniono na 5 z 5

Utrolig imødekommende og højt humør

Utrolig imødekommende og højt humør. Hele snakken var utrolig opløftende og gav mig et bedre syn på hvad jeg kunne forbedre i min jobsøgning. Professionelt og service-minded.

Kan sagtens anbefale!

25 września 2023

Odpowiedź od PROSA - din IT-fagforening

Tak for den flotte anbefaling! Du er altid velkommen en anden gang. Held og lykke med den videre søgning :-)

Oceniono na 5 z 5

Jeg blev mødt i øjenhøjde og høj…

Jeg blev mødt i øjenhøjde og høj professionalisme, som sædvanligt. Der følges op, og kommer hurtigt svar tilbage.

3 sierpnia 2023

Kære Jan,
Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Vi går meget op i at møde vores medlemmer i øjenhøjde og sikre dem hurtig og god betjening.

Curt Kjærsgaard Raavig, næstformand
PROSA

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej