pro.ro

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

am vrut ceva am sunat de mia venit rau,,si sa sun maine,,iar la fel,,tineti lumea asa,,ca pana la urma ca nu mai aveti

Oceniono na 4 z 5

Am achizitionat un laptop dell vostro in decembrie 2009 si au fost foarte promti (produsul a venit repede, m-au anuntat imediat), am si testat laptopul si mi-au dat si informatii despre service si gar... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Am comandat o placa video , si am gasit la pro.ro cel mai mic pret, comanda a fost livrata la timp. Mai au ceva de lucru la partea de personal in privinta interactiunii cu clinetii.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep komputerowy
  2. Sklep z telefonami komórkowymi
  3. Sklep z komputerami i akcesoriami
  4. Sklep RTV
  5. Zakład fotograficzny
  6. Sklep TV

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Magazin online de sisteme multimedia si accesorii IT cu cele mai bune preturi pentru televizoare LCD, laptop-uri, notebook-uri, electronice, camere foto, camere video si accesorii de birotica.

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

(34)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Oferte bune de la oameni buni!

Cred ca firma d-voastra va ajunge una dintre cele mai tari,pretul,calitatea produselor,garantia oferita,modul in care esti tratat ca si client ,sunt atu-urile care va deosebesc de multi,multumesc pt. serviciile oferite!

18 sierpnia 2011

Foarte OK

foarte multumit (luat de la ei proc 2500k + placa de basa MSI)
partea si mai tare e ca poti intreba de produse care nu sunt pe site cum am luat eu placa de baza MSI skt 1155

5 kwietnia 2011
Oceniono na 5 z 5

piese de calitate la pret ft mic

comanda a ajuns bine... a doua zii, sunt multumit de produsele comandate de aici mai ales datorita pretului si a calitatii acestora, o sa mai comand de aici pe viitor :)

23 marca 2011

servicii foarte bune

Comanda a fost livrata in ziua in ziua in care a fost data cu toate ca produsul se afla in stoc la furnizor.
Produsul comandat se comporta excelent (mini tastatura wireless lenovo) si este ideal pt. cei care isi folosesc calculatorul ca media center.

12 lutego 2011

Prompti si eficienti!

Am cautat pe internet un router marca Belkin. Ma interesa sa fie cea mai buna dotare, la un pret in jur de 100 lei. Aici am gasit cel mai mic pret, atat la produs cat si la taxele de livrare. Produsul mi-a fost livrat in 24 ore, la usa. Sint multumit de interfata prietenoasa si atractiva a site-ului web, de serviciile oferite si pret, precum si de calitatea produsului.

7 lutego 2011

printre cei mai buni!

nu numai amabilitatea si respectul cu care am fost tratat, dar si seriozitatea desfasurarii comenzii face ca aceasta firma sa fie printre cele mai bune!

28 stycznia 2011

excelent

cel mai mic pret! comanda a ajuns in 24 de ore, nu am mai intalnit asa ceva la alte site-uri. asa mai departe!

27 stycznia 2011

Cei mai prompti!!!!

Am comandat o placa video care era in stocul furnizorului nu in stocul magazinului si mi-a fost livrata in aceeasi zi. Foarte tare. Pretrurile sunt foarte ok, oameni foarte seriosi.

24 stycznia 2011

O surpriza placuta

cautam un router anume cu price.ro si aici era cel mai ieftin.
in conditiile in care la alte magazine transportul plus eventual taxa de plata ramburs reprezenta 15-25% peste pretul produsului iar pe pro.ro i-am descoperit ca fiind vecini, evident ca am cumparat de la ei.
am comandat dimineata si am ridicat produsul dupa-amiaza, mai repede decit ma asteptam.

24 stycznia 2011

Revin cu mii de scuze!

Ca si in titlu, asta e adevarul! revin cu mii de scuze catre aceasta companie. Crezand ca este o firma ca oricare alta, cu probleme la garantie sau produse cumparate de pe barci, am facut marea greseala de a ma exprima fara sa incerc a rezolva problema!

Nu aveau nicio vina! Se intampla, iar referitor la rezolvare, produsele au fost schimbate pe loc! Impresionant!

Multumesc

20 stycznia 2011

foarte seriosi

am lansat o comanda rapida si dupa numai 5 minute m-au si sunat pentru confirmare, iar dupa aprox. 36 ore aveam comanda la usa. foarte prompti si seriosi, voi mai cumpara de la ei

29 grudnia 2010

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej