Prisjakt.nu Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Prisjakt var superbra förr men nu är det riktigt dåligt, samt uteblivna svar från deras sida varför man inte kan filtrera vilka butiker man vill ha med längre. Jag är inte så insatt i vad som hä... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Länge varit en ambassadör för prisjakt. Det har funnits bra filtrering per egenskap även på väldigt nischade produkter samt bra och uppdaterad prisinformation. Upplever dock att prisjakt genomgå... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

SÄMSTA upplevelsen! Jag fick betala för två månader utan att ha nyttjat deras tjänst eller deras produktflöde! När man kontaktar kundtjänst är de helt nonchalanta och har ingen medgörlighet och t... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 12

Napisz recenzję

VARNING

VARNING – AUTODOC skickar fel vara och låter sedan kunden betala returfrakten

Jag är mycket besviken på AUTODOC sätt att hantera mitt ärende.

Det här handlar inte om att jag bara har valt "fel del" genom deras sökfunktion.

I AUTODOC egen produktbeskrivning stod det att termostaten hade färgkod GRÖN, vilket är den variant jag skulle ha. Trots detta skickade AUTODOC mig en BLÅ termostat.

Detta är inte bara en annan färg. Den blå termostaten har ett annat motstånd än den gröna, vilket innebär att det faktiskt är en annan variant och inte den produkt som angavs i beskrivningen.

När jag påpekade felet och returnerade varan fick jag själv betala 88 kr i returfrakt.

AUTODOC svar är att deras sökning efter bilmärke och modell inte alltid är tillräckligt exakt och att kunden därför ska kontrollera delen med VIN eller OEM-nummer.

Det svaret missar hela poängen.

Jag beställde den variant som var beskriven med rätt färgkod – GRÖN – men fick en BLÅ variant med annat motstånd. Att därefter hänvisa till att kunden borde ha kontrollerat VIN/OEM och låta kunden betala returfrakten är enligt min mening helt orimligt.

Själva varan kostade 58,99 kr, medan jag fick betala 88 kr i returfrakt för att skicka tillbaka en vara som inte överensstämde med beskrivningen.

AUTODOC har återbetalat själva beställningen, men vägrar ersätta mina 88 kr i returfrakt.

Det handlar inte om 88 kronor. Det handlar om ansvar och kundservice. Om ett företag skickar en annan variant än den som anges i produktbeskrivningen borde företaget självklart stå för kostnaden att rätta till sitt misstag.

Jag tycker att AUTODOC agerande är mycket dåligt och att deras kundservice i det här fallet i praktiken går ut på att lägga kostnaden för deras eget fel på kunden.

Jag kommer att tänka mig för mycket noga innan jag handlar från AUTODOC igen och kan inte rekommendera företaget.

⭐ 1/5 – mycket dålig kundservice och dåligt ansvarstagande.

3 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Prisjakt var absolut bättre förr

Jag är inte så insatt i vad som hänt mer än att prisjakt blev sålt och därefter blev det bara sämre och sämre.

Appen fryser när man ska prisbevaka.
De har buntat ihop produkter med olika färger och lagt dem som i en hög så man inte prisbevakar en specifik färg utan alla - är det inte poängen med färger att man oftast vill ha en specifik?

7 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Vad har hänt med fina prisjakt

Vad har hänt med fina prisjakt? Ser numera sorgligt nog ut exakt som Pricerunner och har blivit helt oanvändbart. Stora bildrutor liknar mer produktreklam än seriös prisjämförelse. Tråkigt.

25 czerwca 2026

Ruined by greed

Useless nowadays after their exorbitant service fees scared off several major retailers from the platform.

24 czerwca 2026
Oceniono na 1 z 5

Blivit oduglig som jämförelsesite.

Blivit oduglig som jämförelsesite.

1. Designen och filterfunktioner är långsamma, ej intuitiva och kräver många klick.

2. Egenskaper hos produkter är meningslösa att filtera med, eftersom de oftast inte är ifyllda, eller så står det helt fel. Robotgräsklippare som är för 5000 kvm listas som 3000 kvm.

3. Många företag verkar ha lämnat Prisjakt. Eller så, av okänd anledning, visas t.ex. en fodersort av ett visst märke, men inte de andra. Typ att man hittar torrfodret för valpar eller fodret med lamm, men inte fodret med fisk och inte senior. Ofta ligger utgågna varianter kvar många år efter att de slutat säljas och helt saknar pterförsäljare sedan flera år, samtidigt som de nya inte visas.

4. Felaktiga produkter är länkade. Händer mycket ofta. Man anmäler men inget händer. Kopior på märkesprodukter, eller fel variant av någon solkräm o.s.v.

En sökning på en valfri sökmotor verkar lista billigaste alternativ på ett bättre sätt. Filtrera på egenskaper får man numer göra hos försäljarna direkt.

Jag fick för mig att kolla vad ni har fått för betyg på Trustpilot, och ser att jag verkligen inte är ensam.

16 czerwca 2026
Oceniono na 1 z 5

Länge varit en ambassadör för prisjakt

Upplever dock att prisjakt genomgått enshittification under de senaste åren. Hittar sällan produkter samt att många företag valt att inte synas på prisjakt. Med den vetskapen faller hela poängen. Bästa pris och bra filtrering finner jag lättas via er konkurrent.

11 czerwca 2026

SÄMSTA upplevelsen!

SÄMSTA upplevelsen!

Jag fick betala för två månader utan att ha nyttjat deras tjänst eller deras produktflöde! När man kontaktar kundtjänst är de helt nonchalanta och har ingen medgörlighet och tycker att jag skall betala deras medlemsavgift som företag för 2 månader utan att ha nyttjat deras tjänst!!

SÄMSTA plattformen och sämsta kundservicen! Rekommenderar EJ!

24 marca 2026

Helt hopplöst

Helt hopplöst. Man måste klicka på massor av länkar för att kunna se de butikerna som inte betalar för klicken och vill ha sin logga på deras sida. Prisjakt är inte längre för konsumenterna för att leta billiga priser utan bara en kassako!

24 marca 2026

⚠️ INTE TROVÄRDIG LÄNGRE! ⚠️

Nu när Prisjakt har börjat med skyhöga avgifter för butikerna är det många av butikerna med bäst pris som flyr Prisjakt, vilket resulterar i att endast de butiker som har skyhöga vinstmarginaler (och därmed priser!) blir kvar på Prisjakt. Butikerna med lägst pris tvingas välja mellan att sparka personal eller betala Prisjakts skyhöga avgifter. Därför har många av butikerna med bäst priser, t.ex. Inet & Cyberphoto, nu avlistat sig från Prisjakt. Turligt nog kan man använda alternativ som t.ex. Pricerunner istället, som har en rimlig prissättning för butiker så även lågprisbutikerna har råd att vara listade!

13 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Snacka om att förstöra ett varumärke

Snacka om att förstöra ett varumärke. Förr kunde jag gå in och jämföra produkters pris, egenskaper mm samt se omdömen från experter och använder. Nu är allt sånt borta. Produktegenskaper saknas helt eller felaktiga. Knappt några omdömen... Och prisjämförelserna finns visserligen delvis kvar men det är färre och färre butiker som är anslutna (vilket prisjakt själva har sett till genom hutlösa priser). Appen är numera avinstallerade och jag jämför priserna själv via butikernas hemsidor direkt.

12 marca 2026

Har blivit riktigt dåligt

Ja, Prisjakt har blivit riktigt dåligt, speciellt om man har ett företag. Massor av produkter saknar info och mycket krångligt att ge feedback. Supporten är oftast helt värdelös. Numera får man inget svar. Medarbetarna verkar har blivit väldigt inkompetenta (undantag finns). Man kan tro att det är barn från lågstadiet som jobbar här. Att jämföra priser i kategorier är också helt hopplöst.

15 stycznia 2026

Sämst

Sämst. Gör vad som helst för att hamna först på google. Klicka på länken och "Vi har inga träffar på den produkten". Varför dyker ni då upp? Varför finns ni? Klicka aldrig på prisjakt. Skräpbolag.

26 sierpnia 2025

Odpowiedź od Prisjakt.nu

Våra produktsidor försvinner ett tag efter att vi saknar indexerade priser. Googles resultat uppdateras på deras håll. Tyvärr kan det falla sig så att en av våra produktsidor visas i deras resultat trots att vi inte längre har några indexerade priser kvar.

Oceniono na 1 z 5

Prisjakt har blivit otydlig och missvisande.

Det har blivit svårare att söka, resultaten har blivit mindre klara av det man är ute efter. Känns som man söker efter något - får 25% av det 100% svaret. Dvs det är inte tydligt längre. Jag har länge tänkt att det varit så, men bestämde mig idag för att googla och se om det var sant. Vet i alla fall idag att det är tydligen många som känner likadant så någon sanning kanske ligger i fet ändå. Kommer sluta med prisjakt och köra PriceRunner ett tag och se om det är bra. Den och Google.

11 sierpnia 2025

Odpowiedź od Prisjakt.nu

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Jag förstår att det kan kännas frustrerande om sökresultaten inte matchar det du letar efter. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår sökfunktion och tar gärna emot feedback på hur den kan bli bättre. Om du vill får du gärna skicka exempel på sökningar där du upplever att resultaten inte varit tydliga till support@prisjakt.nu, så tar vi det vidare till vårt produktteam.

Vänliga hälsningar
Prisjakt

Oceniono na 1 z 5

Visar återförsäljare utan lager – mycket frustrerande

Det största problemet med Prisjakt är att de listar butiker som inte ens har varan i lager. Det är otroligt irriterande att klicka sig in på ett erbjudande, bara för att upptäcka att produkten är slutsåld eller inte går att beställa. Ibland står det till och med att den finns i lager, men väl på butikens sida är den borta.

Det här slösar både tid och skapar förvirring. Vad är poängen med en prisjämförelsesida om man inte kan lita på tillgången? Det borde vara en självklarhet att filtrera bort butiker utan faktisk lagerstatus.

7 sierpnia 2025

Hejsan Øyvind,
Tack för ditt omdöme.

Jag förstår absolut att det skapar irritation när det visas fel hos oss. Både lagerstatus och priser visar vi tack vare ett samarbete mellan oss och butikerna som finns med på vår tjänst. Det händer att vi inte får in korrekt information från butikerna och då sker det som du ser. För vårt system "ser" inte att lagerstatus eller liknande har uppdaterats.

Självklart är detta något vi vill undvika, så om du ser detta igen så får du jättegärna skriva in till vår support antingen via vår chatbot på vår hemsida eller via mail till Support@Prisjakt.nu så tar vi kontakt med butiken/erna och löser detta.

Önskar dig en fortsatt fin dag!
Prisjakt

Oceniono na 1 z 5

Prisjakt prioriterar numera endast…

Prisjakt prioriterar numera endast produkter från säljare som betalar för synlighet.
Det innebär att man inte längre ser de billigaste alternativen först, vilket försämrar användarupplevelsen och syftet med tjänsten.

Tyvärr känns det som att Prisjakt har tappat sin ursprungliga funktion – att hjälpa konsumenten hitta det bästa priset, oavsett återförsäljare.

11 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

De har tagit bort omdömmen som jag…

De har tagit bort omdömmen som jag skrivit om butiker. Så nu kan man inte lita på butikers ondömmen längre. Svarar inte på support om varför. Nytt omdömme kan inte läggas för systemet påstår att man redan skrivit ett.

26 czerwca 2025

Förr var dom den bästa.

Förr var dom den bästa.
Nu stämmer priserna aldrig.
Man kan inte sortera saker som är nyttiga för mig aom användare utan bara köpt reklamplats.

Förr var pricerunner den dåliga kopian nu har prisjakt kopierat pricerunner och blivit usel istället.

24 maja 2025
Oceniono na 2 z 5

En tragedi

Vad som har hänt med Prisjakt är en tragedi. Förr i tiden en fantastisk sida för att efterforska produkter och jämföra priser. Det har verkligen kört i diket totalt.

Enormt mycket fel och saknad information i produktinformationen. Förr kunde man helt enkelt skicka in rättningar, ni vet, *skriva* den korrekta informationen i fält och få den införd i artikeln. Wow, vilken grej va? Nu behöver man prata med en avgrundsdjupt hopplös "AI"-agent som matar en med en fråga i taget, för att rapportera fel i produkterna. Det förutsätter att man lyckas övertala den om vad det är man vill göra till att börja med. Jag tror att Prisjakts AI-support är på väg att tortyrklassas av FN faktiskt.

De tog bort länk till tillverkarens produktsida. För jag älskar att copy pasta produktnamnet och Googla en extra gång för var. eviga. produkt. Vilket är ett måste eftersom man inte kan lita på produktinformationen på Prisjakt för fem öre.

De ändrade betygssystem utan synbar anledning så att det är svårare att differentiera mellan produkter med något olika betyg.

16 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Använt prisjakt i 15 år men måste nu…

Använt prisjakt i 15 år men måste nu välja något annat sätt att se vad som passar mina behov bäst.

Det kommer förmodligen aldrig ske men om ´ni tar tillbaka möjligheten att sortera så som det var på classic och söka på exakt den specifikation som jag letar efter så kommer jag återvända.

15 maja 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej