Printmore Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Oceniono na 1 z 5

Har for første og sidste gang handlet hos Printmore. Blækpatroner var bestilt til levering på min bopæl, hvilket også fremgår af ordrebekræftelsen. Alligevel bliver dette bag min ryg ændret til... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Oceniono na 1 z 5

Forlangsom om at sende varerne, derfor blev orderen annulleret, som der faktisk blev kvitteret for, alligevel blev pengene hævet.. Der svares ikke på telefonen, derfor må banken nu tage affære fo... Zobacz więcej

1. Dostawca pojemników z tonerem

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi sælger blækpatroner/printerpatroner til alle de kendte mærker Canon, Brother, Epson, HP og toner/lasertoner til Canon, Brother, HP, Samsung, Dell, Lexmark m.fl. Vi har rigtig gode priser på de originale produkter fra producenter og vi har super konkurrence dygtige priser på de kompatible/ikke orginale blækpatroner som vi selv importerer. Hurtig levering Hurtig bytte ved evt fejllevering/bestilling eller defekt blækpatron/toner God kundeservice.

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1 na 5

77 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

eksisterer firmaet mere

eksisterer firmaet mere, alle anmeldelser gode som dårlige ligger år tilbage, tør ikke bestille på siden selv om prisen er i den gode ende, for hvorfor er der ingen anmeldelser inden for de sidste år ?????

17 lutego 2019

Hurtig handel

Jeg lige kun rosenede ord for at handle her, ældre kvinde så kunde ikke lige finde rundt så de fik mit nummer. I løbet af få timer blev ringet op og ordren efter 1 dags ventetid modtaget. Tak for en dejlig Handel...Kan kun anbefales.

22 lutego 2017
Oceniono na 1 z 5

Dårlig og uacceptabel oplevelse !

Har for første og sidste gang handlet hos Printmore.

Blækpatroner var bestilt til levering på min bopæl, hvilket også fremgår af ordrebekræftelsen. Alligevel bliver dette bag min ryg ændret til en pakkeshop, et pænt stykke fra min bopæl og ikke den nærmeste. Har forgæves forsøgt at få en forklaring, men man kan ikke kontakte firmaet telefonisk og mail besvares åbenbart ikke ?
Som det også er nævnt i anden vurdering er der rod i firmaets fragtpriser. Sidste kritikpunkt er leveringstid, pakken var først fremme efter 2 dage, min normale leverandør, som jeg ikke svigter næste gang, kan altid få pakken frem dagen efter bestilling.

Alt i alt skuffende oplevelse med Printmore !

15 lutego 2017
Oceniono na 2 z 5

Forkerte fragtpriser på hjemmesiden

Jeg havde valgt at ligge en ordre ved Printmore på 2 stk. blækpatroner. På hjemmesiden stod fragtprisen til 29 kr. Efter jeg havde valgt at ligge varen i kurven var fragtprisen pludseligt ændret til 36 kr. Jeg valgte at skrive dette i kommentarfeltet, men firmaet ønskede ikke at sende varen til de 29 kr, hvorfor ordren blev annulleret igen.

12 września 2016

God service-hurtig levering

Hjemmesiden er overskuelig og konkurrencedygtig.
Når jeg bestiller har jeg mine patroner højest 2 dage efter.
Jeg handler altid hos Printmore
Jeg har tidligere haft problemer med en enkelt printerpatron, den sendte jeg retur efter aftale og fik straks en ny - god service

20 września 2015

super god service

Har tit købt blækpatroner ved dette firma og altid oplevet hurtig og god betjening.

Havde lige købt nye patroner hvorefter min printer stod af, købte ny printer et andet sted men fik alligevel firmaet til at tage de ubrugte patroner retur og modregnede bare ved den nye bestilling.

16 września 2015

Rigtig god kunde oplevelse

Bestilling onsdag eftermiddag, tilbagemelding samme dag om at bestillingen er på vej, levering næste formiddag med Post Danmark - det har jeg oplevet flere gange hos Printmore - og så har du super konkurrence dygtige priser - 5 stjerner herfra

5 września 2015
Oceniono na 1 z 5

ekstrem dårlig og useriøst firma

Printmore leverede forkerte toner til min farve laserprinter og de kunne ikke levere de rigtige. Jeg ophævede herefter handlen via mail de det åbenbart ikke er muligt at ringe til deres kundeservice. Hver gang jeg har sendt en mail, går der flere dage, inden der kommer svar som i øvrigt er ganske useriøst og en dårlig undskyldning.
Jeg kunne ikke drømme om at handle ved printmore mere.

19 sierpnia 2015
Oceniono na 4 z 5

Rigtig god og hurtig service :-)

Bestilte 2. påskedag en sort og en kulørt toner til min HP Photosmart printer, allerede tirsdag fik jeg besked om, at min ordre var på vej og onsdag havde posten forsøgt at aflevere en pakke fra Printmore til mig. Idag har jeg fået sat dem i min printer og de virker:-) Da jeg bestilte dem, var jeg inde og tjekke den side jeg var ved at bestille fra. På baggrund af anmeldelserne på Trustpilot, undlod jeg at bestille der og stadig med baggrund i anmeldelserne på Trustpilot valgte jeg at bestille hos Printmore og det har jeg i al fald endnu ikke fortrudt. Jeg tjekkede priserne på tonerne på en nethjemmeside fra en større virksomhed og i forhold til de priser, sparede jeg ca. 150 kr. Det skal dog lige siges, at den anden pris var på originale HP toner, men min pengepung kan godt leve med at spare så mange penge. Årsagen til, at Printmore kun har fået fire stjerner er, at jeg på æskerne kan se at tonerne skulle have været brugt den 2014/07. Umiddelbart er der som skrevet ikke noget i vejen med dem, men jeg tillader mig lige et lille forbehold, da jeg synes, det er meget lang tid siden det var juli 2014 og jeg kan være en smule nervøs for, at der bliver problemer med tonerne henad vejen. Det håber jeg naturligvis ikke, at der bliver :-) Og som det ser ud i skrivende stund, handler jeg gerne hos Printmore igen:-)

11 kwietnia 2015
Oceniono na 4 z 5

hurtig og effektiv

Jeg er imponeret over Printmores effektivitet
Det er lidt svært at finde den rigtige patron, men når det er gjort, er det hu hej
TAK

18 stycznia 2015
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej