Proshopdk

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ønskede at købe et Philips 32PFL7604H tv og søgte på pricerunner. PRC var den billigste, hvis man ser bort fra de firmaer som generelt får dårlig kritik. Bestilte søndag aften, PRC ekspederede or... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hjemmesiden er god, overskuelig og meget oplysende. De overholder fragttiden og sender emails om hvor langt produktet er i pocessen. Fragt gratis og hurtig. Virker troværdig i forhold til hvis evt pro... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den bestilte vare var ca 1000,- billigere end i et af de største computer varehuse, hvilket var min prioritet. Varen kom indenfor forventet tid og der var ingen fejl eller mangler. Informationen via m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kunne nemt få rettet min i første omgang alt for hurtigt afgivne bestilling. Der var hele tiden status tilbagemeldinger. Track&trace fungerede uproblematisk. Pakken ankom som lovet. Nu glæder jeg... Zobacz więcej

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

ingen klager

Har handlet på sitet en enkelt gang, og der var ingenting at klage over. Kan varmt anbefales

11 grudnia 2015

skaffe ting hjem

Jeg spurgte til om de kunne skaffe mig nogen specialle dele hjem og 1 times senere fik jeg svar og det kunne de nemt.

23 września 2014

Bærbar

Hurtig levering men pas på andre produkter på salgs siden som muligvis ikke passer til hovedproduktet

24 października 2012
Oceniono na 3 z 5

Jævn god oplevelse

Der gives 3 stjerne fordi en vare (ASUS bærbar PC) blev lovet og angivet som værende på vej til butikken om efter middagen og så næste formiddag meddeles de at varen er udgået. Butikken blev spurgt om en af de 3 maskiner på forhånd var reserveret, svaret var nej hvorefter vi bestilte en som belv lovet kalr til afhentelse sidst på ugen.

27 lutego 2012

Fint

Jeg har købt en PC ved dem, og nogle andre ting, og de har altid leveret til tiden og uden nogle problemer.

29 marca 2010

Gode priser

Næsten altid ret gode priser og godt udvalg.
Næsten altid super service ved fejl/mangler, har kun en enkelt gang haft et problem med returnering - normalt overraskende gode ved returnering!

25 listopada 2009

PRC Data / SHG

Har købt PC dele / computor og Fladskærms TV.
Levering har altid været tilfredsstillende og med rigtigt vare.
Måtte retunerer TV da det havde en fejl og fik et nyt efter 3 uger.
Super service via mail og Tlf.

23 listopada 2009
Oceniono na 1 z 5

Sender vare selv om ordre er annuleret

Der gik rigtig lang tid på en levering jeg var lovet jeg kunne få inden for 1-2 dag. men da der var gået over en uge annulerede jeg ordren. men PRCdata sendte min aligevel ordren!! og trak pengene. der er nu gået over en uge og jeg har stadig ikke fået pengene retur.... deres kunde "servis" er utrolig langsom og de ignorere åbentbart nomal forretnings sans.

9 listopada 2009

Hurtig ekspedition

Købte en Philips vågn-op lampe via nettet d. 3 nov, fik faktura d. 4 og lampen d.5. Hurtigere kan det vist ikke gøres...Sådan! har tidligere handlet her med gode erfaringer og vil gøre det igen.

5 listopada 2009

Fuld tilfredshed

Bestilte min fladskærm om eftermiddagen og fik den aftenen efter leveret til døren. Helt som lovet og forventet. Fin information gennem hele forløbey og nemt at foretage købet.

5 listopada 2009

Super service!

Købte et nyt gafikkort, alt virker perfekt/er fejlfrit.
Pris/leverance var som beskrevet på hjemmesiden.

3 listopada 2009

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej