Prank
Jeg foretager et køb, modtager en mail fra en helt anden virksomhed (dreamparty.dk), som skriver at de har modtaget ordren, men at de ikke har noget med prank.dk at gøre og derfor har videresendt mai... Zobacz więcej
Jeg købte et australsk flag. Inden jeg lagde ordren ville jeg gerne have mere info om varen end det der allerede stod på hjemmesiden og skrev derfor en mail. Allerede dagen efter havde jeg fået udtø... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Betalt, men ingen vare modtaget.
Jeg foretager et køb, modtager en mail fra en helt anden virksomhed (dreamparty.dk), som skriver at de har modtaget ordren, men at de ikke har noget med prank.dk at gøre og derfor har videresendt mailen.
Pengene er trukket, men jeg har intet hørt eller modtaget. Det er jo svindel.
Ærgerlig oplevelse
Pengene er trukket, men får ingen varer, rigtig ærgerlig oplevelse og et meget skuffet barn!
OPDATERING:
Prank.dk har efterfølgende henvendt sig og jeg fik en lille godtgørelse for mit tab samt selvfølgelig mine penge retur, men jeg vil stadig ikke anbefale siden.
Udebleven levering!
Jeg mangler nogle varer, som jeg skulle have brugt i morgen. De tager ikke telefonen og det er ikke muligt at skrive en mail :-( Jeg handler ALDRIG mere hos Prank.dk!
Dårlig levering.
Bestilte mine varer d. 30 august. Nu har vi d. 8 september. Jeg har skrevet til dem uden de har svaret. Synes godt nok det skidt.
hurtig levering mm.
bestilte nogle masker, havde dem dagen efter. Det er som det bør være, hurtigt og nemt
Uacceptabelt
Jeg bestilte 2 briller hjem, en af parene manglede der et glas i - det var et par juletræs briller. Det er simpelthen for dårligt når man giver penge for et produkt, at det så ikke er i orden. Det eneste jeg vil sige som var positivt, var at det kom frem meget hurtigt!
Hurtig og effektiv levering
Forvent ikke mirakler af de billige produkter. Det er spøg og skæmt, der giver gode grin - men kvaliteten af produkterne er ikke særlig høj.
Jeg købte ca. 15 varer, og kun halvdelen virkede efter hensigten. De 7,5 var dog sjove.
Vil helt sikkert bruge Prank igen
Jeg bestilte en ting hos prank.dk. Det kom meget hurtigt og alt fungerede godt. Jeg vil helt sikkert bruge prank igen.
Overraskende hurtigt men lugtede af tobak
Fik leveret allerede dagen efter hvilket var rigtig dejligt, men begge varer lugter langt væk af tobaksrøg - lidt ulækkert.
Dejligt at handle med jer!
Hurtig leverance. Det jeg bestilte, var udsolgt alle andre steder på nettet, men her fandt jeg det!
Fair priser og hurtig levering
Det har været en fornøjelse at handle hos Prank.dk fordi at allerede dagen efter kom varen og fordi i har et godt udvalg til fair priser.
Kan godt anbefales
Varen kom til aftalt tid, hvad mere kan man forlange :-)
Intet kunne gøres bedre!
Alt gik som smurt, lige fra betaling og leveringsmuligheder til levering og varer!
Fed hjemmeside!
Jeg syntes helt klart du skal tjekke den her hjemmeside ud. Der er en masse fede ting, så du kan lave en prank på folk. Det er mega sjovt! :-D