Tog lige nogle få dage at få hjem, men det var også annonceret, så stadig 5 stjerner for ellers gik alt nemt og uden problemer og til rimelige priser. Men står du og skal bruge noget til levering dage... Zobacz więcej
Købte tandtråd. (Mit ynglings mærke). Alt har været perfekt. Fra bestilling til levering, Prisen og selve varen. (Som jeg kendte i forvejen) Vil helt klart bruge PostMeDental igen. Kan klart anbef... Zobacz więcej
Som altid en god oplevelse at handle hos PostMeDental. Mulighed for at hente ordren i butik er et ekstra plus. Godt sortiment, gode priser og hjælpsomt personale. Hvad mere kan man ønske sig.
Svært at finde Oral B Tri-zone i butikkerne men så fandt jeg dem på postmedental til en god pris. Jeg kunne også vælge hvilken fragt jeg ønskede mig fra almindelig brev, til hurtig levering
- Klinika stomatologiczna
PostMe driver p.t. butikkerne:
www.postmedental.dk
- Danmarks billigste dentalleverandør
www.postmeshave.dk
- alt til barbering og kropspleje
www.postmeunderwear.dk
- Bjørn Borg, Calvin Klein og JBS undertøj til ham og hende
www.postmeshirts.dk
- Designerskjorter til kvalitetsbevidste mænd
www.postmebeauty.dk
- Kæmpe udvalg af specialparfumer og skønhedspleje
www.postme.com
- Det hele samlet et sted
Kig forbi en af vores butikker, få en kyndig vejledning og bedst af alt gør en god handel.
Vi ses
Herlev Hovedgade 15B, 2730, Herlev, Dania
- 32 10 97 21
- info@postme.com
- www.postmedental.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Meget langsom reklamations tid!
Meget langsom reklamations tid. Jeg har købt en dyr sensitiv oral B eltandbørster der ikke kan holde strøm, i modtag den, den 1 april . Må sige det går langsomt.

Odpowiedź od PostMeDental
Altid en god oplevelse at handle hos…
Altid en god oplevelse at handle hos postmester
Meget hurtig levering og god service
Meget hurtig levering og god service, let hjemmeside og mange produkter
Billigt og hurtig levering
Billigt og hurtig levering. Vil købe der igen næste gang der skal fyldes op på hjemmelageret.
Hurtig levering og gode priser
Godt sted at handle
De bestilte varer blev leveret som lovet. Hurtigt og til en meget fordelagtig pris
Hurtig levering og gode priser
God oplevelse
Hurtig levering super god
Lang leveringstid
Lang leveringstid
Har før købt samme produkt i en helt anden kvalitet

Lang ventetid
Jeg oplever ofte lang ventetid på levering af pakker. Denne gang kom jeg til at købe en forkert vare. Ikke nok med at man selv skal betale for at returnere, så oplever jeg lang ventetid i forbindelse med at få pengene retur. De har lang svartid på mail og korte telefontider, hvor man ligeledes venter længe i kø for at snakke med en ansat. Ærgerligt.

Hvor er mine varer?
For 4 dagens siden lagde jeg en ordre i webshoppen og jeg modtog en ordrebekræftelse, hvori der stod at varen ville blive sendt samme dag, og senest dagen efter.
Her 4 dage senere har jeg hverken modtaget mine varer, ej heller modtaget besked om at de skulle være afsendt.
Til gengæld er beløbet trukket på min konto i går!!!
Jeg har lige talt med kundeservice, som end ikke kan oplyse hvor mine varer er i systemet.

Særdeles ringe service
Særdeles ringe service.
Onsdag d. 22 september aflægger jeg ordre på deres hjemmeside, det er idag 12 dage siden. Intet er endnu sket, og har stadig ikke modtaget pakken - som jeg ovenikøbet nu i flere dage har skullet bruge til noget forholdsvist vigtigt.
Onsdag d. 29 september ringer jeg til kundeservice vedr. status af forsendelsen, uden at blive særlig meget klogere på hvornår jeg kan forvente min pakke fremme.
I tilfælde af forsinkelser og problemer med overflytning til et nyt system, som de påstår, bør man desuden altid meddele dette til kunden. Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at man lader kunder vente uvidende i så lang tid, før de selv tager kontakt, uden at man som virksomhed giver besked om situationen.
De meddeler desuden, at pakken kun mangler sidste scan, og forventer, at den afsendes samme dag. Denne meddelse er fra onsdag, d. 22.
Idag d. 4 oktober har jeg endnu endnu ikke modtaget den pakke jeg bestilte for næsten to uger siden. Endvidere har jeg fortsat stadig ikke modtaget information omkring at pakken er afsendt fra deres lager, hvilket betyder at jeg desværre, angiveligt, kommer til at vente endnu længere. Dette til trods for, at de for fem dage siden meddelte, at pakken stod til at blive afsendt samme dag.
Burde ikke give mere end en stjerne, men vurderer, på baggrund af jeres ellers mange flotte anmeldelser, at jeg desværre må have været særdeles uheldig med min købsoplevelse hos jer.

Meget hurtig bare så OK 🙏👍💪
Hurtig levering kunne ikke være bedre
Dejligt hurtig forsendelse
Hurtig service som altid
Hurtig service som altid. Jeg bestilte til afhentning i Herlev og de nye lokaler var svære at finde og dårlig skiltet.