Plakatforretningen.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Kundeservice var utrolig hjælpsomme over mail og svarede inden for 30 min på min henvendelse og spørgsmål. De skar min plakat og rammede den ind for mig uden ekstra betaling, virkelig en fantastis... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fuldt ud tilfreds med både varen, men bestemt også indpakningen til fragten. Vi bestilte 2 rammer i A3 str, da ingen fysiske butikker lå inde med de mål. Da vi modtager pakken er rammer pakket... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service De var kommet til at sende en ramme i forkert størrelse allerede 2 dage efter kom der en ny

1. Galeria sztuki
  2. Projektant wnętrz

Napisane przez firmę

Plakatforretningen.dk har et stort og varieret udvalg af de skønneste Billedrammer og plakater. Køb dem on-line og få dem med posten få dage senere. Jeg sender plakaterne alle hverdage, så hvis du bestiller inden kl. 14.00 er der god chance for at du har dine plakater allerede næste dag.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Kæmpe udvalg og super professionel kundeservice!

Jeg oplevede en helt utrolig venlig og hjælpsom kundeservice, da jeg kontaktede Plakatforretningen med en række spørgsmål om deres forskellige plakatrammer samt professionel indramning. Jeg følte mig super godt orienteret og tryg ved min bestilling derefter og er fuldt ud tilfreds med den hurtige leveringstid, jeg har oplevet ved alle leverancer.

Da jeg opdagede en fejl på to af de rammer, jeg havde bestilt (fejlene var delvist skjult før udpakning, så ingen kritik af Plakatforretningen) kontaktede jeg kundeservice, der også her var i top og hurtigt kom med en løsning på problemet.

Jeg synes, det er så ærgerligt, at Plakatforretningen lukker. Ikke mindst da jeg netop havde fundet en så fin butik med så stort et udvalg og en så behagelig kundebetjening.

Man kan tydeligt mærke, at medarbejderne har hjertet på rette sted. Tak for nu, jeg håber, vi mødes en anden gang. :)

27 listopada 2022
Oceniono na 1 z 5

Dårlige store rammer

Dårlige store rammer, ikke til at samle uden plexiglasset ryger ud. Rammen er løs og skæv !! Iøvrigt høre aldrig noget fram dem når man kontakter kundeservice.. find et andet sted at handle!!

17 lutego 2023
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej