Ostenskonge

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

"Farveløs" oplevelse

Halv tom, kold og trist buffet, manglede hele tiden service, og der blev ikke samlet brugt service sammen, så det stod og flød rundt omkring på bordene også et trist syn, og personalet var ikke særlig smilende og imødekommende - kan ikke anbefale stedet.

14 lutego 2019

Generelt har det været ok

Generelt har det været ok. Har været tilfreds når jeg har været der indtil i aften. Buffet lukker kl 21 står der. Vi kommer 1920. Får af vide der ikk er så
Meget i buffeten. Hvilket er rigtigt. Men vi kan bestille. I tager noget. Spørger efter mere. Hvad ønsker vi. Lidt blandet sushi. Crispy laks rejer. Får 8 stykker med crispy rejer med laks på. Efter 5 min. Så skal vi bestille igen. Vi vælger at opgi. Betaler fuldpris. Næste gang skal vi spørge for mere. Havde vi nu fået et menu kort at vælge fra. El blandet stykker. Så havde det været godt. Vi gik 30 min før buffeten lukkede. Men sød betjening af den unge pige.

23 lipca 2017

Dejlig mad og fint sted, kan varmt anbefales

Når man passerer det lidt triste indgangsparti mødes man af et dejligt stort, pænt og rent lokale med en super buffet. Flere klassiske sushi, mongolian barbecue-stegested og buffet med friske og veltillavede østasiatiske retter samt en salatbar med frisk grønt. Stedet kan varmt anbefales, særlig til børnefamilier, da børn under 12 år spiser til halv pris.

14 lipca 2013

et besøg værd

pragtfuld mad og pænt stort udvalg til super pris, meget venlig betjening pænt og rent, der mangler lige lidt mere intimitet, lidt adskildelse fra andre borde, så havde den sidste stjerne været der, men absolut et besøg værd

22 marca 2012

Lækker mad til den rigtige pris

Frisk mad til den rette pris. Har spist buffet til aften og der var kinesisk, mongolian og sushi buffet til 148 kr spis alt det du kan. Det var lækkert anrettet med masser af smag. Blæksprutte ringe var ikke nogen dybfrost ringe men frisk og fuld af smag. Sushi var fortrinligt.

Spisestedet var rent med venlig betjening i en dejlig atmosfære.

Helt klart et sted jeg besøger igen. Tak for mad.

1 grudnia 2011