Only4kids.dk
Super service Var blevet brændt af ved andet firma som ikke leverede som lovet dette problem løste only4kids.dk så en lille pige kunne få sin trampolin til sin fødselsdag .. Modtog varen dagen eft... Zobacz więcej
Bestilte fredag en lille 3 hjulet batteri mc, da de var billigst incl fragt. Fin track&trace hos GLS og levering efterfølgende mandag. Jeg tror det et standard kineser produkt. Ingen problemer i ekspe... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Siden 2007 har www.only4kids.dk solgt legetøj til børn i alle aldre. Vi fører alle de store kendte mærker som Lego, Brio, Puky, Jungle Gym, PegPerego, Braun Legetøj, Miele Legetøj, Scalextric etc og forhandler alt fra legetøj, EL ATVs til børnemøbler. Ingen betalingsgebyrer på danske kort, altid gratis fragt og 24 timers email support. Service, gennemskuelighed og fair priser er i højsædet hos www.only4kids.dk. Vi har 24 timers email support i hverdagene, så vi altid kan hjælpe dig med spørgsmål og sørge for, at du har dine varer inden for 1-2 hverdage. Selv i weekenderne har vi bemanding på email supporten. Vores hovedfokus er at give dig den bedste oplevelse og support, så du føler dig tryg omkring dit køb. Vi sætter kunderne i højsædet og ønsker at være gennemskuelige, så du skal aldrig bekymre dig om betalingsgebyrer eller fragtpriser. Prisen der står på siden svarer til det du skal betale! Det synes vi er fair og gennemskueligt! Only4kids.dk er e-handels godkendt, hvilket er din sikkerhed for en god handel på internettet.
Tyvdalen 10, 8940, Randers SV, Dania
- info@only4kids.dk
- www.only4kids.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Fup firma som ignorere en hold jer væk!!!
Jeg købte en renegade 49cc atv til min søn i julegave. Den ankom og blev samlet af en uddannet motorcykel mekaniker, hvor efter vi slet ikke kunne få liv i maskinen, der kommer en ny karburator på hvor maskinen så vælger at køre men slet slet ikke optimalt. Enten gav den fuld gas eller også så kunne den ikke stå i tomgang, vi får den så til at kunne begge dele nogenlunde og efterfølgende får min søn på 3.5 år lov til at køre på den imens den er droslet ned på knappen efter 20 minutter går den ud og man kan ikke hive motoren rundt i snor trækket! Jeg kontakter firmaet her og bliver sendt videre til jkz trading ApS som fortæller mig at jeg skal få mekanikeren til at tjekke koblingen og sende billeder da den kan være brændt af hvilket er normalt på disse maskiner. Jeg kontakter dem så efter den er skilt ad og sender billeder og med en forklaring om at min mekaniker mener, at motoren har sat sig!
Får så ikke svar efter første mail og efter 3 mail er jeg stadigvæk ignoreret!!
Og de nægter at svare mig og man kan heller ikke ringe til dem det er et rigtig fusker firma så hold jer langt væk med at køb noget for det lever bestemt ikke op til forventningerne og jeg står nu med en meget ulykkelig dreng som ikke kan bruge sin julegave !!!!!
FUP OG SVINDEL
Desværre ikke muligt ikke at give nogen stjerner. Kan kun sige KØB IKKE VED DETTE FIRMA!! Det er FUP OG SVINDEL!!! Læs andre anmeldelser…. Der er nogle få gode, der er flere år gamle. De de hæver pengene med det samme, varen udebliver. Mail svarer de ikke på og telefonisk kontakt er ikke muligt 😡🤬 Utroligt at man ikke kan stoppe den slags “forretninger”!!
HOLD JER VÆK!!!!!
Vil egentlig give 0 stjerner, hvis muligt.
Min søn fik en ATV i julegave i 2020 (kostede ca 2500 kr). Den begyndte at opfører sig mærkelig efter 3 måneder, hvor den ikke kunne kører ordentlig.
Vi kontaktede only4kids, som ikke var til meget hjælp. De ville sende et nyt batteri, men da vi ikke er de store teknikker ville vi ikke selv rode med det. Only4kods bad os undersøge om batteriet var synligt på ATV'en så de kunne sende det rigtige batteri. Og det skal lige siges at de overhovedet ikke var sikker på at det var batteriet det var galt med. Men vi undersøger ATV'en og der er ingen synlig batteri og vi vil derfor ikke begynde at skille den ad, da det er uden for vores kompetencer. Her begynder only4kids at blive flabet, og siger det er den mulighed der er, ellers ingenting. De skriver sætninger som 'nu må i altså stoppe' og ' i skal ikke skrive flere mails angående denne sag'.
Vi har nu længe stået med en dyr ATV, som min søn ikke kunne bruge, lige til at smide ud.
Det er simpelthen ubeskrivelig dårlig service med flabet kundeservice.
Man kan sgu ikke bede sine kunder om at selv reparere på noget i dette omfang, og uden at være sikker på fejlen. Hvordan kan man lade en kunde med et produkt i denne prisklasse stå med et produkt der ikke kan bruges når den kun er 3 måneder gammel?
HOLD JER VÆK FRA ONLY4KIDS!!!!
Simpelthen for ringe kundeservice.
Efter min bestilling bliver der trukket penge og jeg modtager en mail fra jkz-trading hvilken hverken min pc eller telefon har lyst til, alle advarsler om virus der kan lyse lyser, derfor vælger jeg selvfølgelig at slette den. Jeg bruger lang tid på at få kontakt til deres “kundeservice” og får bare besked om at pengene er trukket samt at jeg har modtaget en mail om at pakken er sendt fra mange.dk. Jeg tager chancen og åbner den skule mail fra jkz-trading, og her kan jeg se at label er oprettet hos gls men ikke registreret modtaget sådan har pakken stået i næsten 2 uger trods kontakt af flere omgange. Nu er der sendt en ny pakke, efter jeg bad om at mine penge tilbage, så den håber jeg kommer frem.
Manglende kundeservice og manglende besked om hvem der håndterer varerne, den skumle virksomhedsprofil gør at det var første og sidste gang jeg handler der.
Jeg har handlet hos only4kids.dk, så hvem pokker er mange.dk og jkz-trading.com? Det er lidt info jeg gerne ville have haft, så jeg havde haft en ide om hvem de mails kom fra.
Meget skuffende oplevelse.
Modtog i tirsdags et sæt sengetøj til…
Modtog i tirsdags et sæt sengetøj til mit barnebarn med Paw control men desværre viste det sig at pudebetrækket var 70•90 😬men ingen problem da jeg skrev til dem ang fejlen 💪🏻Fik alle penge retur 3 dage efter ogggg fik samtidig lov at beholde det de havde sendt til mig 💪🏻Det er sg service i min verden 👏🏻👏🏻
Langt levering tid
Langt levering tid, ingen kundeservice og ingen tel. Mail bliver ikke besvaret, venter en uge min pakke og har ikke fået endnu 🙃
Manglende vare
Har lige modtaget en pakke der skulle indeholde en oppustelig kano til 2 pers. og en elektrisk pumpe, tak for pumpen, men hvor er kanoen, pengene har I hapset, pakken måler 27x27x15 cm, hvor er kanoen, og I har ovenikøbet skrevet at tingene er sendt, og ringe til jer, nææ kan man ikke, gad vide hvorfor
Kan ikke kontakte firmaet telefonisk
Kan ikke kontakte firmaet telefonisk, men KUN via mail som ikke besvares.
Fejlpakket hønsehus til haven to gange
Jeg har købt et hønsehus til haven, til 1895, og første forsendelse var fejlpakket med to gange tag og manglende gavldele.
Ved reklamation skulle der komme de manglende dele.
Da den nye forsendelse kom, var også denne fejlpakket, og huset kan ikke samles.
Der er gået 1,5 måned siden bestilling, og jeg reklamerer nu den hele vare. Det er godt nok for dårligt.
Frustrerende, at al kontakt til only4kids kun kan foregår per mail.
Jeg ønsker ikke at handle der mere.
Vi købte en gåvogns traktor med…
Vi købte en gåvogns traktor med anhænger til min 2 årig søn, der var endevild med at hans far skulle samle den.
1) Problem 1: Traktor og vognen var på ingen måde det billede der var af varen eller uden på kassen, men derimod både grimmere og billigt udseende model.
2) Problem 2: hjulene skulle ikke spændes på som i brugsanvisning, hvilket resultere i at de falder af ved brug.
3) Problem 3: Klistermærkerne er af så ringe kvalitet, at de stort set alle er faldet af.
Svar fra Only4kids: de har bekræftet at det er en forkert model, men vil ikke tage den retur, da min 2 årig dreng selvfølgelig ville prøve den traktor hans far havde samlet til ham.
De ville give et afslag på kr. 100,-.
Jeg har svært ved at se at dette retfærdiggøre et ubrugeligt produkt.
Skod service.
Hurtig levering og god service!
Havde spørgsmål på mail, og fik et dejligt behjælpeligt svar samme dag, og modtog min vare et par dage efter. Super fantastisk service!
Kundeservice uden service
Købte en stjernekikkert, som vi på ingen måde kunne se på stjerner i. Sendt retur hvor et andet firma på rekorttid kan konkluderer at den virker.
Svar tilbage fra kundeservice er bare at den virker, intet om hvad der skal er af muligheder, det skal man selv spørge om!
Får pengene retur, men kundeservice er min. 1 uge om at besvare mail og der skal rykkes for svar flere gange, og man får meget kortfattet og ikke servicemindet svar. Hele processen tog næsten 2 måneder.
Do NOT shop here
I bought an expensive electric car for my sons birthday from megaleg/only4kids. It was a great item however after less than 1 year it broke down. Now after more than 1 year of emails back and fourth making me test tons of stuff they just continue this game of emails back and fourth just trying to make me tired. At one point Therese she promised to take it back and look at it, but then someone else took over and started again wanting me to solve their problem. I have now given up and will have to discard the car.
I do not recommend anyone to shop here.
Free delivery but not to your house!
I ordered a sandkasse a few days back. They sent it really fast but they didn’t deliver it at home... I have to pick it up at Silvan. I would have rather payed for delivery to have it home!
Virkelig dårlig kundeservice
Virkelig dårlig kundeservice. Har nu skrevet flere gange vedr. En ordre som jeg ønsker at returnere, men de vender ikke tilbage. Handler ikke der igen
Hurtig levering bare ærgerligt at…
Hurtig levering bare ærgerligt at pakken bliver sendt til Skibby. Jeg bor i 4040 Jyllinge og havde angivet at pakken skulle afleveres på min bolig.
Jeg har GLS til hjemmelevering.
Det kostede 44 km og 28 kr til broen over Roskilde Fjord. Så det går et stykke tid før jeg handler der igen.
Købte en el-bil
Købte en el-bil, den havde buler og ridser, og kan læse der er flere med samme problem, mega dårligt at de bare sælger videre af produktet istedet for at tage dem ud af sortiment og vente med at sælge til bilerne er iorden...
deres telefon er lukket så man kan kun kontakte dem på mail. Handler aldrig der igen og vil også fraråde andre til det, så hellere evt betale fragt eller 100kr mere for samme varer et andet sted....
jeg købte julegave
jeg købte julegave, hurtig ekspedition og varen var 100%, så fuldt ud tilfreds
Vi købte en elbil til vores datter i…
Vi købte en elbil til vores datter i julegave, da vi modtog den var hjulet skævt og der var masser af ridser på den. Vi skrev ind til kundeservice, hvor vi fik svaret at det skulle vi forvente når den var sendt med gls. Øhh okay?
Nå efter 5 ture i den, gik speederen i stykker, vi skrev d 7 januar igen til kundeservice og han ville vende tilbage. Vi har ingenting hørt siden, så jeg skriver til dem i dag hvor jeg får en auto svare at de har blokeret min mailadresse!
Handel ALDRIG ved det firma, de snyder deres kunder!!!
Dårlig service,
Dårlig service,
Vi købte en elbil til vores dreng i julegave. Han er lige er blevet 7 år. Han er lille af sin alder både vægt mæssigt og i højden. I varebeskrivelsen står der at den kan bruges af børn i alderen 3-8 år. Vi samler bilen, så han kan blive overrasket og bruge den med det samme. Sikke en skuffelse, han var alt for stor til bilen. Vi tænker ok, vi leverer bare varen tilbage......det kan man så ikke få lov til, da varen er samlet. Øvøvøv 2000 kr. ud af vinduet. Handler ikke der mere.
Marie-Line