sendte hurtigt, og kom helt og tæt, så rimelig god oplevelse. det eneste trælse var at de måtte fjerne en vare da den ikke var på lager, selvom der stod den var.
God kunde service, der var et par problemer, men de hjalp hurtig med og få det løst. Det ene problem var en ting jeg havde glemt og tilføje til kurven før jeg betalte og det var ikk et problem og få... Zobacz więcej
Jeg er meget tilfreds.Jeg bestilte varen en formiddag og den blev leveret 24 timer efter ved lejlighedsdøren;de’r blev jeg notificeret på sms om leveringen kort tid efter.Måske vil jeg være mere forsi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
ordrenr 2000063119. Dejlig nem side at finde rundt på. Det var tydeligt mærket, hvis noget var som datovare. Min mysteriekasse var dog fyldt med rigeligt af det syrlige, men man bestemmer jo ikke se... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Online-Kiosken.dk er en spændende online butik, der specialiserer sig i at bringe det bedste af amerikansk slik til Danmark! 🍭🇺🇸 Uanset om du er en fan af klassiske godbidder eller gerne vil prøve noget nyt, har de et imponerende udvalg, der vil tilfredsstille enhver slikelskers smag.Hos Online-Kiosken.dk finder du alt fra de velkendte Reese's Peanut Butter Cups og M&M's til mere unikke og sjældne slikvarer som forskellige smagsvarianter af Skittles og farverige Pop-Tarts. 🍬✨ Det er en fryd at udforske deres sortiment, og du kan nemt finde dine favoritter eller opdage nye lækkerier, som du aldrig har prøvet før!Bestillingsprocessen er hurtig og brugervenlig. Du kan nemt navigere på deres hjemmeside og lægge de ønskede varer i kurven. Når du er klar til at betale, går det hurtigt, og du kan forvente hurtig levering direkte til din dør. 📦🚚 Slikket ankommer altid godt pakket, så du kan være sikker på, at alt er i perfekt stand ved ankomsten. En anden stor fordel ved Online-Kiosken.dk er deres fremragende kundeservice. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er de altid klar til at assistere dig med et smil. 😊 Deres engagement i at give kunderne en god oplevelse skinner igennem i alt, hvad de gør. Priserne er også rimelige, især når man tager i betragtning, at produkterne importeres fra USA. Der er ofte gode tilbud og kampagner, så det er værd at holde øje med deres hjemmeside for at finde de bedste priser!Alt i alt er Online-Kiosken.dk det perfekte sted for alle, der elsker amerikansk slik. 🥳 Det er en sjov og lækker måde at forkæle sig selv eller finde en unik gave til en ven. Så hvis du er på udkig efter noget sødt, så tøv ikke med at besøge Online-Kiosken.dk – du vil ikke blive skuffet!
Jernbanegade 26 st, 5000, Odense, Dania
- online-kiosken@online-kiosken.dk
- www.online-kiosken.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 31% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
rimelig god
Manglende varer og manglende information
De havde åbenbart ikke den varer jeg bestilte. Og derfor manglede jeg den da jeg skulle bruge den. Kunne have bestilt andetsteds fra, hvis de bare havde gjort mig opmærksom på, at de ikke havde varen, i stedet for at oplyse at den var pakket og klar til afsendelse.
Købte en puffbar den 17 juli og den var…
Købte en puffbar den 17 juli og den var defekt og ikke virket. Var inde for at få en ny da en ansat havde sat jeg skulle tage der ind i hverdagen mellem 12.00-15.00 og fik ikke en ny og skulle betale for en helt ny, selvom den puffbar jeg havde købt var defekt. Fi det videre
Kom relativt hurtigt. Lækkert udvalg af snacks. De havde dog glemt at pakke en ekstra cutie cake (havde bestilt 2, men fik 1 🥲).
Perfekte vare
Dejlig hurtig levering, og alle vare var perfekt pakket ind. Ikke sidste gang jeg handler her 😊
Gode produkter og eneste sted
Gode produkter og eneste sted, hvor jeg kan købe Root Beer - amerikansk limonade. Derudover hurtig levering lige til døren.
Gode produkter og god kundeservice samt…
Gode produkter og god kundeservice samt hurtig levering.
4 måneder for gammel varer
Jeg købte dubai chokolade på tilbud, hvor den var markeret diskret som en datovare. Min forventning var derfor, at den havde kort restholdbarhed – ikke at den allerede var 4 måneder over “bedst før”-datoen..
Da jeg kontaktede kundeservice, var de ikke interesserede i at finde en tilfredsstillende løsning. De ville have jeg selv skulle betale for at sende chokoladen retur - hvilket jeg SLET ikke mener er fair. Nu har jeg åbnet en af chokoladerne for at teste, og det smager virkeligt grynet og klamt. Lige til skraldespanden. Jeg oplevede derfor både produktbeskrivelsen og håndteringen af min henvendelse som skuffende.
Jeg synes, det burde fremgå meget tydeligt, hvis en vare allerede er overskredet “bedst før”-datoen, så kunderne ved, hvad de køber. Det andet er totalt misvisende. På baggrund af denne oplevelse kan jeg desværre ikke anbefale at handle her.
Rettelse..
De har nu valgt at sende pengene retur kan jeg se, hvilket jeg synes er fair.
Men det ændrer ikke på, at jeg synes det er ekstremt dårlig stil at sende så gamle varer afsted, uden at informere køber ordentligt om det. Og det er de bare ikke enige i.
God kunde service
Det ene problem var en ting jeg havde glemt og tilføje til kurven før jeg betalte og det var ikk et problem og få det tilføjet, levering tog næsten 3 dage men jeg opdaget jeg havde givet min nabos nr så det kan jeg ikk en gang give dem skylden for!
Service
Jeg købe en masse slik og Mystery Box dem købe jeg 2 af og jeg synes alt det som der er i de 2 kasser kun jeg godt lide og der var rigtig meget i
Jeg købte nogle vandpiber til en god…
Jeg købte nogle vandpiber til en god pris og de kom meget hurtigt. Servicen og prisen er i top, og når man skriver en mail, får man svar med det samme.
Mvh
Mikail
hey online kiosken.
hey online kiosken.
tusind tak for amerikanske sodavand.
dejligt.
vi ses