Update. Efter 14 dage og 3 mail til dem, har jeg modtaget en kreditnota, og pengene er gået ind på kontoen Købte en Jabra øresnegl for under 1 år siden, nu er den gået i stykker, og jeg har skreve... Zobacz więcej
Nemoware
Sendte efter aftale en vare til reparation. Nu 4 mdr. senere har jeg ikke modtaget den tilbage. Der svares ikke på henvendelser. Totalt uhæderlig virksomhed. En stjerne er nok i overkanten
Køb aldrig, aldrig noget i dette foretagende, hvis der er den mindste fare for , at varen skal returneres. Selv returnering af en vare til 40 kr. kræver forud godkendelse af en sælger.Har man ikke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hurtig levering - JA. Modtager et produkt, der ikke virker (ikke Nemoware's fejl - men en produkt fejl) - MEN efterfølgende er Nemoware helt umulige at komme i kontakt med. Har sendt 5 mails til sup... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
NemoWare.dk - Mobiltilbehør med op til 60% rabat og prisgaranti. Salg af mobil tilbehør til Nokia og mobiltilbehør til SonyEricsson, tilbehør til Siemens, tilbehør til Samsung, tilbehør til Motorolla og LG mv. Headsets fra Nokia, Jabra, Plantronics mv.
Lindegaards Allé 10, 5220, Odense SØ, Dania
- nemoware@nemoware.dk
- www.nemoware.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Opdateret til 2½ stjerner
Update.
Købte en Jabra øresnegl for under 1 år siden, nu er den gået i stykker, og jeg har skrevet og reklameret til firmaet, men de gider overhovedet ikke svare mig.
Hold jer langt væk
Sendte efter aftale en vare til reparation.
En stjerne er nok i overkanten
FORFÆRDELG SERVICE
Det er nu 3 uger siden jeg bestilte en iphone-holder til cyklen. Jeg har ringet flere gange og mailet flere gange. Der er aldrig noget svar.
Køb ikke fra Nemoware!
BONDEFANGERI
Stadig inge nvare leveret, og stadig ingen kontakt med firmaet selvom der er prøvet pr mail,Facebook og telefon, HOLD JER HERFRA
KØB UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER DERFRA..
Jeg har simpelthen ikke haft andet end dårlige erfaringer derinde fra.
Jeg har igennem 4 mdr haft en proces kørende.
Jeg har tidligere købt 2 headsæts derfra, de gik i stykker og jeg modtog 2 nye. (det tager en evighed før de overhovedet kommer, da de 2 gange bliver sendt til en forkert adresse).
Da jeg så endelig modtager dem, er de i stykker.!.
Jeg aftaler efter LANG tids manglende svar, at jeg får mine penge retur. Det er så 25 dage siden de lovede mig det. og jeg har stadig hverken hørt fra dem eller modtaget mine penge.!!!!!!
Når jeg prøver at ringe til dem tager de ikke telefonen, og jeg har skrevet utallige mails som de ikke har svaret på.
ELENDIG SERVICE!
Virkelig dårlig stil !
I ugen efter nytår fandt jeg, og bestilte, et batteri til en ældre B&O telefon.
I webshoppen stod varen til kr 75,- og i hht leveringsbetingelserne har forretningen "Danmarks laveste fragtpris" på kr 16,75 for ordrer under kr 499,-
Ved opdatering af ordren til betaling var vareprisen nu kr 88,- og fragttillægget kr 35,- !
(varen blev leveret i en kuvert med frankering kr 14,-! )
Jeg kunne blot have anulleret ordren, men skulle bruge varen og købte - det lille beløb taget i betragtning.
Efterfølgende (inden levering) gjorde jeg pr mail Nemoware pænt opmærksom på misforholdet mellem det annoncerede og det oplevede.
Man takkede i et hurtigt mailsvar for "min information, som man vil tage til efterretning" - ingen beklagelse eller rettelse af ordre. Det skyldtes "pris og vilkårsopdateringer over nytår som ikke var slået i gennem i webshoppen" !?!
Jeg var målløs!
Jeg er ikke blevet fattigere af oplevelsen, men mon firmaet har fattet hvordan man driver en webshop på troværdig vis?
- ingen anbefaling fra min side, og jeg finder mine varer andetsteds i fremtiden.
Hurtig lev. og god service
Det må jeg sige, bestiller fredag lidt sent men allerede efter 1½ time for jeg mail med tracking nummer og det hele, pakker er hos mig mandag
ikke sidste gang jeg handler her :)
Umulig at komme i kontakt med
Jeg bestilte et læder cover til en iPhone 6 og modtog et billigt gennemsigtigt plastik cover til en iPhone 5. Beløbet der blev trukket svarer til læder cover. Jeg har efterfølgende forgæves forsøgt at komme i kontakt med Nemoware.dk, både via mail og opkald til dem. Når man ringer er det en telefonsvarer man kommer igennem til, selv om jeg har indtalt besked er der ingen tilbagemeldning fra Nemoware.
Kan kun opfordre til at finde sine varer et andet sted.
Skod firma
Har inden for 14 dage købt 2 iphone 4 batterier. Begge batterier er defekte. Når man så skriver mail til dem bliver der aldrig svaret. Så nu har jeg besluttet at besøge den adresse der står at firmaet hører til på. Så må jeg jo råbe af dem indtil jeg får mine penge tilbage!
Modtog ingen vare, og umuligt at komme i kontakt med firma.
Bestilte et batteri til min samsung galaxy s3 mini, som jeg skulle bruge med det samme, valgte NemoWare grundet den korte leveringstid de reklamerede med. Ja hip hurra. Der er nu gået over 1 uge og jeg har hverken modtaget batteriet eller en mail om at det overhovedet er blevet sendt.
Har forsøgt at skrive mails og ringe stort set hver dag (Hvilket for i øvrigt er svært UDEN telefon) men har hidtil ikke kunne komme i kontakt med dem.
Kan se på de andre anmeldelser at jeg bestemt ikke er den eneste, så mit råd er bare; LAD VÆRE MED AT HANDLE HER, brug hellere den 50'er ekstra på at handle et andet sted hvor man rent faktisk får sin vare.
Uoriginalt Nokia batteri
Hej igen. Det batteri som jeg modtog 10/8 og alligevel besluttede at anvende, viste sig at være defekt. Ingen opladning. Sendte det retur d. 14/8. Den 31/8 fik jeg så en mail og en kreditnota på beløbet. Nemoware er ikke hurtige, men handelen har trods alt fået er god afslutning for mig.
Får ikke penge retur!
Jeg modtog (Monster Beats by Dr. Dre iBeats Sort BULK), men da det viser sig at være dårlig kvalitet, sender jeg det retur.
Nu har jeg skrevet ind til dem, og de svarer ikke, og nu er der gået over en måned, og ingen kontakt på telefon eller mail, og stadig ingen penge retur. (400 kr)!!
Kan ikke anbefales, skal bare lukkes!
Holder ikke hvad de lover
Jeg bestilte en A.R Drone 2,0 til min søns fødselsdag om Onsdagen. Og ifølge Nemoware website sender de samme dag hvis man bestiller inden kl.17 når varen er på lager. Men men nemoware sendte ikke min vare før Fredag, så jeg fik den ikke til min søns fødselsdag. Den kom Mandag. De gider heller ikke svare på mail. Dårlig service og virker ligeglade med deres kunder. KAN IKKE ANBEFALES.
Bestilling af mobilbatterier
Bestilte 2 batterier til ældre SoniEriccson mobil. Der blev oplyst både Faktura nummer og Transaktionnummer på varerne pr. mail men der blev aldrig afsendt noget. Efterfølgende sendte jeg en mail med spørgsmål om den manglende levering men har ikke hørt noget svar fra firmaet.
Intet svar på reklamation
Har oplevet at mit Nokia Headset blev defekt og skulle returneres. NemoWare svarer hverken på mails eller telefonisk henvendelse - selv efter gentagne forsøg.
Vare på lager ikke sendt efter 3 arbejdsdage
Bestilte et batteri til min mobil onsdag morgen kl 8.45. Den stod til at være på lager. I forretningsbetingelser lover de forsendelse samme dag hvis den er på lager og bestilt inden kl. 12.
I dag fredag er den stadig ikke kommet. Skrev til deres mail torsdag eftermiddag om status og den er efter 24 timer heller ikke blive besvaret.
Har nu skrevet til samme mail at ordren annulleres - så må jeg se om de så sender den eller faktisk læser min mail.
Gode priser og hurtig levering
Fandt Nemoware via pricerunner hvor de havde absolut bedste pris. Bestilte lørdag og fik leveret mandag. Det kan simpelthen ikke gøres bedre.
PAS PÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hold fingrene væk!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sender ikke varen. Rykker for varen, men de svarer hverken på mail, sms og tlf. Svarer så 9 dage efter, at ordren var slettet og skal bestilles igen. Super professionelt. Ret skal være ret, de hævede ikke pengene men det skyldes nok også en fejl.
Overholder IKKE Købeloven!
Hvad nytter det, at de er hurtige til at levere, MEN når man reklamerer et produkt, så overholder de IKKE Købelovens bestemmelser omkring 2 års reklamationsret!
De svarer simpelthen ikke på ens henvendelser! Ganske uacceptabelt!
Så har du købt et produkt, der senere går i stykker, skal du IKKE forvente hjælp til at få bragt det i orden. Du står herefter med et ubrugeligt produkt!
SÅ DET KAN BLIVE DYRT, AT HANDLE MED DETTE FIRMA!!!
Utrolig hurtig levering
Absolut omtalesesværdig hjemmeside, med utrolig hurtig levering. Selv når man på mail gør opmærksom på, at man har glemt at bestille de gratise tilbud, får man også de vare tilsendt, med den hurtige levering:) 5 store stjerner herfra:)