After the on line purchase of a camera, they disappeared. I haven't received the product, and the contact form is not working.
Zobacz, co mówią recenzenci
Samsung laptop 3 jaar oud. Juli 2015 dcjack laten repareren. 3 x terug deksel sloot niet. Draad los. Uiteindelijk januari 2016 wederom dcjack los. 14 dagen in behandeling zelf blijven bellen .Na 14 da... Zobacz więcej
Beste MyCom, kunt u mij uitleggen hoe het mogelijk is dat als ik 28 september een bestelling plaats ik hierover tot heden (4 dagen later) nog geen enkel bericht (email oid) ontvangen heb? Uiteraar... Zobacz więcej
Volgens de site waren er van een bepaald produkt nog 2 items in stock. Bij bestelling liep alles vlot alsook de betaling. 2 dagen later zelf contact opgenomen omdat er nog niets werd geleverd.... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
De vriendelijke geek met passie voor techniek die ondersteunt op het gebied van hardware, software en componenten. Alle 17 winkels hebben een open technische dienst waar je wordt geholpen met al je computer problemen.oblemen.
Dane kontaktowe
Zijlweg 26, 2013DH, Haarlem, Holandia
- 036 - 7676575
- info@mycom.nl
- www.mycom.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
After the on line purchase of a camera
Unsatisfied customer!!
My phone has been is this shop well over a year now.. coming up to 2 years.. not happy at all.. i do not recommend this place at all.
Nu is MyCom failliet
Nu is MyCom failliet.
En mijn laptop stuk.
En hoe zit het nu met mijn garantie?
Waar moet ik nu naar toe?
Niet werkende laptop ontvangen
Net voor dat de winkel gesloten werd heb ik mijn laptop met heel veel moeite opgehaald in het filiaal in amstelveen. Nu zit ik met een niet werkende laptop omdat dit een showroom model blijkt te zijn. Ik kan nu nergens heen om van dit probleem af te komen. Althans niet naar de winkels zelf daar ze allemaal zijn gesloten.
Het is maar goed dat deze tent gesloten is en hoop dat ze nooit meer de deuren openen. Wat een waardeloze zaak is dit!
zondag 20-1-19
zondag 20-1-19, een bestelling gedaan volgend dag nog een mail ontvangen met een track en tras, dinsdag gebeld iemand aan de lijn met het verhaal er was maandag een storing vanavond krijgt u een mail met de track en trace (nooit gehad) het is nu volgend dag (woensdag) gebeld meerden meeren over der dag, krijg steeds de zelfde melding( dit filiaal is gesloten) mail gestuurd moet nog steeds terug hoorn. ondertussen moet ik mijn bestelling nog steeds krijgen en zijn zij er met mijn geld vandoor. nooit van je leven hier iets bestellen ten zijn je van je geld af wilt!!!!
Bestelling nooit meer wat van gehoord
Ballentent, had een bestelling geplaatst voor 1300 euro en zou in de winkel betalen. Er stond 2 dagen levertijd op de site en ik ben nu 16 dagen verder en er is nog niks. Ik heb al 6x gebeld en Mycom heeft mij nooit gebeld of gemailed. Heb mn bestelling bij een ander bedrijf gedaan. Ik bestel nooit meer wat bij Mycom. En ik raadt het je ook af om daar wat te bestellen
Afrader
-klantenservice heel slecht bereikbaar.
-bedrijf overgenomen, na overname geen goede rating. 3.4 klopt niks van.
-komen hun afspraken niet na.
-maken reclame met "voor 22:00 besteld volgende dag in huis" maar komen dit niet na.
-geen contract met postnl waardoor afleveren op een afhaal locatie niet mogelijk is.
Toelichting:
Inmiddels twee dagen geleden heb ik via de site een grafische kaart besteld. Deze stond op @tweakers bovenaan. Nadat ik de bestelling geplaatst had heb ik nog telefonisch contact gezocht om te vragen of zij het pakketje bij het postkantoor konden leveren aangezien postnl de flat niet meer in komt (ik denk door de drukte). Marcel van de klantenservice vertelde mij dat dit niet mogelijk was aangezien de leverancier geen contract heeft met postnl. Heel vreemd maar oké. Wel vertelde hij dat het pakketje de zelfde dag nog de deur uit zou gaan (een van de usp's van deze winkel is voor 22:00 besteld morgen in huis). De volgende dag kijk ik op de website en staat er nogsteeds in behandeling bij mijn bestelling, dit desondanks mij de dag daarvoor is toegezegd dat dit verstuurd zou worden. Direct weer de klantenservice gebeld om te vragen hoe dit zit. Weer dezelfde medewerker, Marcel, aan de telefoon die zich hierover verbaasde en intern ging uitzoeken hoe dit kwam. Hij zou mij hier in de loop van de middag over terug bellen met een status update. Nu is het na 6e en is de klantenservice dicht, heb ik niks van Marcel gehoord en staat de status van de bestelling van de grafische kaart nogsteeds op in behandeling.
bieden producten aan die ze niet eens hebben...
bieden producten aan die ze niet eens op voorraad hebben. Zojuist een annulering gekregen omdat ze er maar één op voorraad hadden maar wel gewoon werd aangeboden op de site.
Levertijd klopt niet
Levertijd klopt niet. Zou volgende dag geleverd worden, maar is nu op zijn vroegst 3 dagen later.
Er wordt wel snel gereageerd op mijn vraag.
Geen aanrader om hier je product te…
Geen aanrader om hier je product te bestellen. Nieuwe computer besteld, totaal €800,00 betaald. Door allerlei problemen daar nu nog niet de computer die we wilden en besteld hadden, maar ze willen ook ons geld niet terugstorten. Grote schande, dus blijf aub ver weg van My com.
Mycom Waardeloos
Waardeloos. Product besteld, een dell dock station. Zou volgens de website binnen 2 dagen worden geleverd. Ineens wordt de aflevering met bijna 2 weken verlengd. Een aantal dagen later staat het product weer op de website met als levering de volgende dag. Weer contact opgenomen. Oh ja ik zie het ook zal echter toch nog wel een aantal dagen duren. Order blijft in behandeling. Prijs van product is inmiddels omhoog aangepast. Telkens krijg ik als commentaar dat ik de order ook kan annuleren. Ik denk dat dat ook de bedoeling is van Mycom. Die willen niet leveren tegen de prijs die ik heb betaald. Dit is nu de 2e keer in een half jaar dat ik dit meemaak bij mycom. Voor mij is dit de allerlaatste keer.
Onbereikbaar
Onbereikbaar. Bestelling geplaatst. Je kiest voor voorraad en leveringsverwachting. Verwachting wordt niet nagekomen. Telefonisch niet bereikbaar.
Levertijden fout! Trage/Onbereikbare klantenservice. Geen aanrader!
Ik had een nieuwe pc (in losse onderdelen) besteld bij MyCom vanwege de snelle levertijd. Althans... dat dacht ik. Levertijden op de website klopten niet. Volgende werkdag in huis? Nee, volgende werkdag een e-mail dat mijn bestelling vertraging had opgelopen en het nog bij de leverancier besteld moest worden. Geen indicatie van levertijd. Klantenservice traag en slecht bereikbaar. Wel netjes mijn geld teruggekregen na 3 dagen. De prijs kan ook lager. Ik had een CPU koeler voor 10 euro goedkoper bij een andere webwinkel (zie mijn andere reviews). Geen aanrader!
Slechte website, betere klantenservice.
Van de week mijn eerste bestelling gedaan. Een kabelkit voor mijn computer. Nergens op de pagina stond iets van informatie dus heb ik het maar besteld denkende dat het goed was.
Vervolgens klopt de kabel niet met de connectoren op de voeding. Vervolgens 10 minuten met de klantenservice aan de telefoon gehangen die mij vervolgens een andere serie aanbevolen.
Deze gekocht en bleek nadat ik hem ontvangen was ten eerste een compleet andere kit te zijn dan ik gekocht had (bleek een foute foto te zijn) en ten tweede weer de verkeerde serie.
Vervolgens wordt mij verteld dat ze helemaal geen kabels hebben voor mijn voeding.
Dat is dus een week verspilt en voor 120 euro aan nutteloze kabels die ik weer moet retouren.
Te late levering en slechte klantenservice
Product besteld welke volgens de website op voorraad was.
De dag erna (waarop het eigenlijk bezorgt zou worden) een email ontvangen dat de order niet compleet is en het dus de dag erna op gestuurd zou worden. Hierbij stond ook vermeld dat ik de volgende ochtend een Track&Trace zou ontvangen.
Niets ontvangen en de klantenservice is ook niet bereikbaar. Je krijgt gewoon te horen dat er niemand beschikbaar is en dat je de verbinding kunt verbreken.. heel slecht hoor!
De klantenservice is belachelijk
De klantenservice is belachelijk. Pas na 3 maanden een inhoudelijke reactie, en dan luisteren ze niet eens! Bij mijn laptop gaan de accu's steeds kapot, dus of de laptop is niet goed, of de accu's zijn niet goed ontworpen. Ze willen er niet eens naar luisteren en vallen je steeds in de reden. Zeer onprofessioneel gedrag.
NIETS KOPEN BIJ MYCOM
De garanties zijn niks waard, ivm de doorstart, en vanwege laksheid in de klantenservice.
Manco uitstekend opgelost!
Op vrijdag voor 16.00 besteld en op zaterdag geleverd. Maar helaas een manco. Een voor mij belangrijk product ivm Sinterklaas zat er niet bij terwijl het op voorraad was. Op maandag gebeld en een prima oplossing want een dag later werd het ontbrekende product alsnog en dus op tijd geleverd!
MyCom slechste klanten service ooit EN levert product niet
Op black friday een beeldscherm besteld (voor 16:00 besteld, morgen in huis - heb om 11:00 besteld), uiteindelijk maandag een mail gekregen:
"Door black friday drukte is er wat vertraging, je krijg later deze dag een mail met je factuur of order status"
Hele dag niks ontvangen, op dinsdag avond een mail gestuurd dat ik steeds geen informatie van mijn bestelling had. Uiteraard nooit antwoord op gekregen.
Vandaag (donderdag) krijg ik rond 2 uur een mail:
"Uw product zal niet geleverd worden, je geld wordt terug gestort"
Schande, ik ga nooit weer bij deze winkel iets bestellen en ik zal er ook alles aan doen dat iedereen die ik ken nooit bij deze rampzalige winkel terecht komt.
Het geld is nog niet terug gestort op dit moment.
offline met deze winkel aub
De webshop zelf ziet er prima uit en is overzichtelijk maar als je iets besteld dan merk je pas echt hoe goed ze het voor elkaar hebben. Iets wat op voorraad is kost ze nog steeds 3-4 dagen om te verzenden. Een mail verzenden doen ze op deze manier:
Beste (voornaam)
bla bla bla
m.v.g
voornaam
Naar mijn mening onbeleefd als winkel naar de klant.
Kortom: koop hier nooit iets zodat ze zo snel mogelijk uit de lucht gaan en al hun winkels sluiten.
Product gekocht, maar MyCom kan niet leveren
Op 12 november had ik een Edifier M1380 bij MyCom besteld. Op de website werd aangegeven dat hier nog meerdere van beschikbaar waren. De Edifier zou de volgende dag geleverd kunnen worden, mits je voor 16:00 besteld. Twee dagen later (14 november) wordt ik gebeld met de mededeling dat ze niet kunnen leveren. Naar hun zeggen hadden ze maar één product op voorraad en deze was al verkocht. MyCom kon alleen maar speakers van slechtere kwaliteit aanbieden of het geld terug storten. Waardoor je geen andere keus hebt dan het bedrag weer terug te krijgen.
Enorm slechte winkel, dat producten aanbiedt die ze niet hebben en je tegemoet willen komen met producten waarmee je slechter uit bent.
Bestel hier niet!!
Doświadczenie Trustpilot