Best Music Recenzje

2054
Wynik TrustScore: 1 na 5

Oceniono na 1 z 5

De sender ikke varen inden for leverings tid og svare ikke telefonen, find et andet sted ellers venter man en år række på varende

Oceniono na 1 z 5

Fredag eftermiddag var afsat til et besøg i jeres showroom - beskrevet som "nabo til spangsbergs udsalg". På forsiden på jeres hjemmeside skriver I: "Besøg os gerne i vores showroom i Herlev, Stor... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte en vare på under 2 kg. aftalte flyfragtprisen - over 900 kr. med firmaet, nu efter 10 dage er den kommet fra lageret til Billund. Det har taget 10 dage for at aflevere den til forsendelse - d... Zobacz więcej

1. Sklep z instrumentami muzycznymi
  2. Sklep Hi-fi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Best Music sælger med stor passion for musik et bredt udvalg af musikinstrumenter og tilbehør. Vi brænder for at dele vores glæde mig dig, og står gerne til rådighed for at svare på spørgsmål, give råd og vejledning. Vi forsøger, at have kvalitetsvarer i alle prisklasser - både til begynderen og til dig som er kommet videre. Skulle der alligevel være noget du synes at vi mangler eller noget vi kan gøre bedre, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontakt oplysnings på www.musikinstrumenter.net Du kan også besøge os i vores showroom i Herlev. Vi glæder os til at handle med dig. Music - Passion - Life.

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

(2054)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Hvor er forretningen - intet skilt og ingen naboer kender jer?

På forsiden på jeres hjemmeside skriver I: "Besøg os gerne i vores showroom i Herlev, StorKøbenhavn og få en snak med en af vores kompentente medarbejdere. Her kan du "se med fingrene" og teste dit instrument. Vi ligger inde med en masse "Tilbehør".
Vi søger efter nr. 17C. I lejemålet har ingen hørt om jer, og selvom vi går hele vejen rundt om bygningen, er der intet skilt, intet forretningsnavn. Hjemmesiden efterlader ingen mulighed for hurtig kontakt via telefon i åbningstiden, så vi må køre igen.
Naturligvis giver det efterfølgende køb i andre forretninger efterfølgende..

28 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Kunne jeg give 0 stjerne havde jeg…

Kunne jeg give 0 stjerne havde jeg gjort det. Har nu vender i 3 måneder på min vare. De først 4 gange jeg skrev til dem. Fik jeg af vide der nu var en ny mand på sagen. Nu gider de ikke svare på min mails mere.

Jeg har aldrig oplevet så dårlig service før. Og at man hele tiden siger nu der en ny mand på opgaven. Viger som man bare taler en efter munden.

Ny opdatering. 1.
Så hørte man fra dem. Og fik 10 % rabat. Og de har skaffet min vare skriver de. De har også trukket penge. Men efter 10 dage endnu ikke modtaget min vare.
Hold jer meget langt væk fra det firma.
Ny opdatering. 2.
Min vare kom efter 4 måneder. Men de prøvet først at skaffe den andet sted fra. Da jeg skrev her inde. Det skulle havde været sket da jeg kontaktet firmaet 1. Gang.

6 lipca 2023
Logo Best Music

Odpowiedź od Best Music

Undskyldninger er der mange af - men du har været rigtig uheldig og oplevet en dårlig service fra vores side, som du rigtigt nok ikke kan være tilfreds med.
Omstruktureringer på vores og leverandørens side har besværliggjort kommunikationen, og helt uacceptabelt forlænget behandlingen af din ordre.
Vi oplever desværre stadigt store forsinkelser på meget eletronik fra blandt andre mærker som Korg og Marshall. Og i dit tilfælde har vi fortsat her 3½ måned efter din bestilling end ikke en fast dato for nye leverancer fra importøren. Det er beklageligt.
Jeg er derfor glad ved, at vi har fundet din varer andetsteds. Og naturligvis tilbudt dig den til en helt særlig pris, som en undskyldning fra vores side over den dårlige behandling af din sag.
Vi arbejder løbende på at forbedre vores kundeservice og optimere vores lager, så du og vores andre kunder fremover ikke oplever unødvendige forsinkelser i at modtage varer fra os.

Oceniono na 1 z 5

Bestilte en vare som stod til at være…

Bestilte en vare som stod til at være på lager med leveringstid 3-5 dage. Efter 2 uger ringede jeg og fik at vide at de ville sende en mail som jeg aldrig fik. Måtte ringe yderligere to gange for endeligt at få at vide at de først kunne skaffe varen om halvanden måned. De skyldte skylden på Corona, men havde jo tydeligvis ikke varen på lager.

9 czerwca 2021

Fantastisk service.

Fantastisk service.

Havde bestilt en guitar som var i restordre, men stod til at skulle leveres indenfor et par få dage. Da jeg intet havde hørt måtte jeg skrive til dem, det viste sig der var sket en fejl og deres e-mail ikke var nået frem til mig.

Claus fra Best Music var hurtig til at vende tilbage og tilbød endda kompensation for den forlængede ventetid, selvom denne er grundet Covid19.

Alt i alt en rigtig god oplevelse og med god kommunikation. Nu ser jeg bare frem til at guitaren endelig lander hos mig. :-)

30 marca 2021

Har handlet flere gange

Har handlet flere gange, og har hver gang fået fremragende service og rådgivning. Claus er altid klar med en personlig og kreativ rådgivning der passer individuelt til dine behov. Dette er helt sikkert en forretning som jeg "bliver" hos, såvel online som personligt når Corona tiden er overstået.

23 lutego 2021

Bedre end julemanden

I december bestilte jeg en USB kondensator mikrofon som jeg modtog telefon opkald om desværre ikke kunne leveres og om jeg ønskede at annullere ordren.

Allerede der var kundeservicen i top med personlig orientering om ordren som jeg valgte at annullere, det viste sig så at min bank trods Best Music korrekte håndtering havde beløbet som reserveret og ikke frigivet.

Da jeg så for nogle dage siden igen kontakter Best Music i frustration over dette ender det med at de ikke blot sender dokumentation for at de for længst har frigivet beløbet men at jeg også bliver tilbudt en væsentlig højere prissat USB mikrofon men til samme pris hvorved jeg sparede et stort beløb og samtidig fik et produkt af bedre kvalitet i en ellers højere prisklasse.

Som rosinen i pølseenden modtog jeg pakken allerede dagen efter, så stor ros og anbefaling herfra det mærkes tydeligt at det er engagerede mennesker der ønsker at give kunden en god oplevelse og gode produkter, så ja selv julemanden må være misunderlig

20 stycznia 2021

Personlig og professionel service

Jeg bestilte en el bas, men fik dagen efter at vide pr mail at der var sket en fejl, og de ikke havde den på lager alligevel. Da jeg ringede til butikken forklarede de situationen, og jeg fik i stedet en god pris på en bedre model, de havde på lager. Yderst tilfredsstillende service!

15 września 2020
Oceniono na 5 z 5

De fixede min fars gamle guitar for mig, gav den nye strenge og mindre reparationer og tog ikke særligt mange penge for det. Super god og hjælpsom service, kan klart anbefales.

9 września 2020
Oceniono na 1 z 5

Forsinket levering og ingen kontakt

Bestilte en mikrofon, som skulle være på lager med 2-5 dages leveringstid. Efter 5 hverdage uden at have hørt noget, skrev jeg til dem for at høre, hvor pakken blev af. Der er nu gået yderligere 6 dage uden svar. Det kan derfor ikke blive mere end 1 stjerne.

30 sierpnia 2020

Super god service!

Ville købe et keyboard til min søn i fødselsdagsgave, men det var desværre udsolgt, så ringede til butikken for at høre, hvornår det komme på lager igen. Butikken ringede tilbage, da de fik et par keyboars på lager igen, så jeg kunne nå at bestille det. Også rigtig fin service ved afhentning i butikken. God sted at handle.

6 czerwca 2020
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej