BHS Invest I ApS

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Defekt vare søgt rettet hos producent men forgæves. J... hos Multikøb tog ansvar for en ombytning og kontaktede virksomheden. Herefter mig igen for sikring af at opgaven blev løst. Kontaktede igen p... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte i juni - fik besked om forsinket levering dvs i august. Stadig ikke leveret. Ikke muligt at komme i kontakt med dem - er firmaet lukket..?

Oceniono na 3 z 5

Dårligt emballeret. Jeg har i dag modtaget et pakke med 4 sortimentsreoler, hvoraf 2 af dem måtte rettes ud, på grund af hårdhændet behandling, hvilket tydeligt kunne ses på kassen. Der var ingen emba... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ufuldstændig leverance - dårlig logistik Jeg bestilte 4 artikler. De 3 blev leveret separat ad 3 gange, så jeg måtte 3 gange til pakkeshoppen. Den 4. artikel er aldrig dukket op. Smart nok at l... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Bestilte i juni

Bestilte i juni - fik besked om forsinket levering dvs i august.
Stadig ikke leveret.
Ikke muligt at komme i kontakt med dem - er firmaet lukket..?

27 września 2021
Oceniono na 1 z 5

Firmaet er under tvangsopløsning har…

Firmaet er under tvangsopløsning har jeg fundet ud af den 18.8.2021.Bestilte træ hegn i juli mnd, fik besked på 7 ugers leveringstid efter et par dage. Da der ingenting skete efter 7 uger skrev jeg mail den 17.8 fik jeg svar det nok kom i ugen efter. Der efter er intet sket.
Svarer ikke på mail, tlf svarer på i åbningstiden og hjemme siden er under servicering står der. Men ved lidt undersøgning på nettet fandt jeg ud af at den 18.8.2021 er blevet sat til tvangsopløsning. Heldigvis er der ikke hævet penge for træhegnet, men oplysning med de er under tvangslukning og ikke kan levere kunne have været en rar ting at vide så man kan finde hegnet et andet sted 😞

13 września 2021
Oceniono na 1 z 5

Ordre bestilt 15 August har gentagne…

Ordre bestilt 15 August har gentagne gange bedt om status da der stod 5-10 dage. Dog er jeg oplyst om at leveringstiden kan forekomme længere ved skaffe vare. Men at jeg hverken kan få svar på mail eller tlf mener jeg ikke er ok derfor denne 1 stjerne. Når man ringer på jeres nr for jeg oplyst et eller andet via noget autosvar, med en svag stemme, men den er så lav at man ikke kan høre hvad der bliver sagt. Afventer stadig en status på min ordre !!!

11 września 2021
Oceniono na 2 z 5

Købte en portåbner boxer 3000

Købte en portåbner boxer 3000
Den drillede en del efter et par måneder. Ringede og blev stillet om til deres leverandør. Han vil ikke kendes ved problemet og gav alt andet skylden.

Er så nået frem til det var printet der er total iret.
Vil aldrig anbefale nogen købe boxer portåbner

19 lipca 2021

Hej Rune

Tak for din anmeldelse
Det lyder da helt forkert at den er afvist af Millarco med de info du kommer frem med her, vil du ikke kontakte os med info om ordrenummer og gerne en reference til denne anmeldelse så vi kan se nærmere på sagen. Skriv til os på ticket@multikoeb.dk så vender vi tilbage så hurtigt som muligt med en løsning

Mvh Anja Multikøb.dk

Rigtig god service

Bestilte en vare med en forventet leveringstid på ca 18 dage. (En spa der var og stadig er totalt udsolgt i hele DK)
Da de 18 dage var gået fik jeg en mail om at varen desværre var et par uger yderligere forsinket.
Sendte en mail retur om at jeg gerne ville ophæve købet.
Fik samme dag en bekræftigelse på at købet var annulleret fra en Anja.
Øv de ikke kunne levere, men helt fair, de skrev en FORVENTET leveringsdato.
Absolut ikke sidste gang de har mig som kunde, når de følger op på den her måde.

9 czerwca 2021
Oceniono na 4 z 5

Jeg købte et produkt der var i…

Jeg købte et produkt der var i restordre.
Da jeg så fik bekræftigelsen på købet stod der levering over 100 dage.
Jeg tænkte øv bare ærgerligt men så sendte de selv en mail om jeg havde set den lange leveringstid og jeg fik købet annulleret blot ved at besvare den mail.
Det syntes jeg er god service 👍

2 maja 2021
Oceniono na 5 z 5

Bestilte en vare 10/4 med 2-4 dages…

Bestilte en vare 10/4 med 2-4 dages leverings tid, desværre blev mail fra dem om forsinkelse desværre aldrig modtaget, men efter behagelig telefonisk samtale med kundesupport (som ringede mig op) har jeg ingen grund til at tro at den ikke er blevet sendt, derfor ændrer jeg min oprindelige dårlige anmeldelse til en absolut positiv i stedet. :-)

15 kwietnia 2021

Hej Jim

Kundeservice har lige prøvet at ringe til dig da vi har sendt en mail til dig i tirsdag kl. 11.32 med info om at pakke desværre er blevet forsinket (står lidt mere i mailen om hvorfor) men afsendes fredag til levering i pakkeshoppen Dagli´Brugsen Stokkemarke lørdag.

Ud over det kan du altid besvare din bekræftelse og slette ordren, du er ikke forpligtet til at beholde din ordre, så det vi oplyser om man kan afmelde sin ordre er korrekt, vi har bare ikke fået en henvendelse fra dig, eller hørt på en mail vi sendte i tirsdags.

Vi prøver at ringe igen fredag

Mvh Anja Multikøb

Oceniono na 1 z 5

Bestilte en vare og fortrød da jeg så…

Bestilte en vare og fortrød da jeg så det ikke var en Black & decker. Jeg kunne ikke gå fat i dem end på e-mail. Skrev til dem jeg ville annullere ordren 5 min efter jeg har bestilt. Hører fra dem 3 uger efter at nu kan min ordre blive sendt. Bare ikke iorden

6 kwietnia 2021

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse og samtale i telefon.

Desværre, som vi talte om, var din mail ikke modtaget og vi havde derfor ikke slettet din ordre, som var en skaffevare via Varo i Belgien som laver Powerplus, men vi fik din mail som svar på den servicemeddelelse vi sendte ud i forbindelse med en forsinkelse på ordren.

Hvis mailen var modtaget i første omgang havde vi slettet ordren, som vi bla. talte om, da der ikke er meget ide i at bruge til på at følge op mv på en ordre der skulle slettes. Som så skete i forbindelse med modtagelse af dit tilbagesvar.

MvH Hilsen
Anja Multikøb

Ufuldstændig leverance

Ufuldstændig leverance - dårlig logistik
Smart nok at lade den enkelte leverandør sende varen direkte, men det virker ikke helt som man har styr på logistikken?

Efterfølgende er jeg blevet ringet op af firmaet med en forklaring: nogle info-mails er gået tabt og fragtfirmaet har forsinket delleverancer, hvorefter de ankom successivt.

Fordi man giver sig tid til at følge op med et personligt opkald, giver jeg et par stjerner mere.

16 marca 2021
Oceniono na 1 z 5

Købt en kælk over deres hjemmeside for…

Købt en kælk over deres hjemmeside for snart en uge siden og den skulle sende med gls har intet hørt fra dem så min pakke er ikke sendt afsted i nu selvom der står på deres side 1-2 dage til man har sine vare så hvis det er noget du skal bruge hurtigt og forventet et svar fra dem så er det ikke her du skal ligge din bestilling

8 lutego 2021

Hej Pernille Nielsen

Tak for din anmeldelse og mailsvar mandag samt behagelig samtale i telefon tirsdag formiddag.

Som vil talte om var kælken udsolgt ved bestilling, den blev udsolgt kl. 10.36 samme dag som du bestilte kl. 16.31, dette er også oplyst online med lang leveringstid og derfor stod der også lang leveringstid på den bekræftelse vi sender til dig da du bestiller, så 1-2 dage i levering er ikke oplyst på siden ved bestilling da den er gået på udsolgt visning, som du også medgav du godt kunne se ud fra din bekræftelse og de oplysninger vi skrev på siden da vi talte, det naturligvis ærgerligt at kælke bliver udsolgt i denne vintertid.

Håber at du vil revurdere din anmelde her på Trustpilot, så den svare til det vi talte om i telefonen

Mvh Hilsen Anja Multikøb

Oceniono na 1 z 5

Ingen respekt for transport af varer.

De sender dine tynde genstande med skrald som buffer, istedet for sammenkrøllet avis eller andet lettere genbrugelige materialer, så tingene rigtig kan svømme rundt i æsken og lave ridser i hinanden, eller i værste tilfælde gå helt i stykker.

Jeg fandt personligt en itureven papkasse fra et salatbestik, der var fyldt med plastik og så var den ikke engang stabil til at passe på tingene. Basisk set bare skrald nogen skulle have smidt ud, men røg ned i pakken istedet.

4 lutego 2021

Hej Kristoffer,

Tak for din anmeldelse
Du skriver både på Google, trustpilot og på mail, vi har forsøgt at komme i kontakt med dig ved at svare den mail du har sendt , men du har ikke svaret endnu. Men kan forstå at varerne ikke er ødelagt eller beskadiget eller tager vi fejl her?

Det naturligvis ikke i orden hvis vores leverandør har pakket varen med noget uhensigtsmæssigt pakkefyld og det skal vi til bunds i, da mange af vores vare i Corona tiden går direkte fra leverandøren og ikke kommer omkring vores lager er det vigtigt at alt er som vi og vores kunder forventer.

Vi imødeser gerne du besvare vores mail eller ringer til os
Mhv Multikøb, kundeservice

Oceniono na 1 z 5

de snyder med falsk rabat

Jeg købte løbebånd til omkring 3000 +450 kr forsendelse. og de skrev på deres hjemmeside, der er 2200 kr rabat, og de forklarede ikke, hvilken model. Jeg bestilte, som mange mennesker gjorde, og da jeg fik det, fandt jeg ud af, at modellen er inshape 500s. og prisen på Harald Nyborg hjemmeside 2999 kr og forsendelse er gratis. så de snydte, når de siger 2200 rabat, mens du betaler 450 ekstra for forsendelse

26 stycznia 2021

Hej Ahmad Kheder

Det er ikke korrekt at vi snyder med rabatpriserne og varen var oplyst som RB500, det ikke Harald Nyborgs priser som er rettelinjer for rabatpriser i Danmark, vi solgte den til 4999 frem til og med oktober og fik den på tilbud i november, december og Januar, dvs vi mindst i en periode på 6 uger før produktet sættes ned i pris har vi solgt den til 4999 dermed er det en besparelse på det oplyste du har fået og vi overholder dermed Danske lovgivning. .

Mvh Multikøb.dk.

tysk

Varen blev leveret med tysk stik og brugsanvisning på tysk
Der stod i beskrivelsen tysk model, men ikke noget om, at den ikke passede til danmark

17 stycznia 2021

Ølglas

Jeg bestilte nogle ølglas der skulle bruges til julegave. De 2 stjerne gives pga knuste glas, heldigvis kun et. Hvis mulig gav jeg gerne 5 stjerner for bruger oplevelse af købs processen og fragt tid. Alt i alt et godt sted at handle.

Har modtaget et nyt glas, super service, så 5 stjerner

23 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

God service og vare til tiden.

Bestilte en enkelt Vare.

Blev efter 2 dage i tvivl om levering, og sendte en mail.
Blev ringet op af super hjælpsom kundeservice.
Fik min vare inden for oplyst leveringstid,
Og alt i orden.

9 grudnia 2020

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej