Togcenter

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

LE MAGASIN EXISTE VRAIMENT

LE MAGASIN EXISTE VRAIMENT ? OU C EST UNE ARNAQUE UNE ESCROQUERIE ! AUCUN SERVICE NE REPONDS JAMAIS AU MAILS NE REPONDS JAMAIS AU TELEPHONE ! JE PREFERE ACHETER SUR EBAY OU AILLEURS QUE D ACHETER CHEZ TOGCENTER ! CELA RESSEMBLE A UNE ESCROQUERIE ....DE PLUS ILS ACCEPTENT TOUJOURS LES CARTES VISAS AUTRES !! CE MAGASIN N EXISTE PAS !

27 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

God betjening

God betjening. Det kan dog tage lidt tid, da kunderne også skal betjennes. Togcenter er underlagt levering fra Marklin, der godt kan tage flere måneder, men det skal man jo ikke skyde dem i skoene. Vi vil som kunder gerne have løsning her og nu. . . . -men det kan jo ikke altid lade sig gøre. De er her for vores skyld, og ikke deres egen (så'en cirka). De driver jo en forretning.

11 marca 2022
Oceniono na 1 z 5

Webshoppen burde meldes til…

Webshoppen burde meldes til politiet.Har virkelig været tålmodig, købte i juni måned varer, som stod aktiv beholdning, men fik ikke nogen produkter , pengene havde de fået, ringede skrev mails , omsider fik jeg forbindelse varer ikke på lager , fik halvdelen af en ny bestilling, måtte rykke for en kredit nota , der blev lovet tilbage betaling, nu her i august har jeg ingen penge fået , jeg er ikke blev tilbudt alternative produkter.fraråder at handele med Deres webshop.

16 sierpnia 2020
Oceniono na 1 z 5

bestilte nogle figure der var på lager…

bestilte nogle figure der var på lager den 21/9 men nu 14 dage efter har ikke set skyggen af dem. og firmaet svare ikke på mail. de har modtaget mine penge men sender intet. det synes jeg ikke om. når jeg handler med udlandet får jeg hurtigt det jeg bestiller, men her i landet er det som en by i Rusland. man ved aldrig om det kommer eller hvad der sker. er små sur

7 października 2018

Hører intet

Bestilte en masse kataloger på deres webside, alle sammen på lager.
Der er nu gået en måned og intet er sket. Har mailet 2 gange uden at få svar. Sjældent har jeg oplevet noget lignende. Ikke et sted jeg kan anbefale nogen at handle

17 października 2016

Arrived broken

Poor and spotty communication, doesn't respond to mails, shipped item badly packed (not enough bubble wrap) - it arrived completely smashed and broken.
Very unprofessional service, horrible experience.

1 czerwca 2016

Betal selv for returvarer

Jeg har købt nogle sporskiftedrev hos Togcenter Gentofte. Det er almindelig viden, at Märklin har haft kvalitetsproblemer med en sending af disse, og derfor var det ikke en overraskelse at mit gik i stykker. Jeg sendte drevet til Togcenter Gentofte i febuar 2015, jeg rykker for svar 6. marts hvor de skriver at det er sendt til Marklin og de afventer at høre fra dem (utroligt nok at de ikke bare ombytter en generisk vare til 100 kr!). D. 8. april rykker jeg igen (der kommer intet fra Togcenter Gentofte), og her beder de så om at jeg overfører kr. 40,- for at få mit drev retur. Det vil med andre ord sige, at hvis der er GARANTIREPARATIONER på noget du har købt hos Togcenter Gentofte, så skal du bare vide at risikoen inkl. ventetid og fragt frem/tilbage er dit ansvar og din omkostning. Det er meget ringe og jeg kender ingen andre der handler på den måde.

20 kwietnia 2015
Oceniono na 5 z 5

God oplevelse - Hver gang

Har handlet hos Gentofte Togcenter / Modeltog.nu mere end 5 gange nu.
Det har altid været i orden. Gode info vedr. forsendelse og Post Danmark kommer jo altid frem med Post Pakkerne i god behold.
Fast kunde fremover.

6 kwietnia 2013

Dårlig service i webshoppen

Bestilte nogle varer, der kom efter et stykke tid, MEN der manglede en Zeute skorsten (ca. 70,-). Jeg har rykket for den manglende vare 3 gange, men intet sker, så PAS PÅ hvis du handler på deres webshop. Hvis de laver en fejl i leveringen, får du aldrig den manglende vare.

5 stycznia 2012
Oceniono na 4 z 5

Fin service

Har aldrig haft problemer med butikken, dog kan det godt tage nogle dage inden varerne bliver afsendt.

Der er heller ingen Dankort betaling

15 grudnia 2008

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej