Melorm

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

God kvalitet og service

Har før købt pinkys til min slange hos melorm.dk, dog på messe. Bestilte levering på varetur og det virkede upåklageligt. Musene er rigtig flotte og til en god pris. Jeg vil ikke købe andre steder

5 czerwca 2023

Det bedste sted at købe foderdyr

Har handlet med Rob der ejer melorm.dk i 5år og jeg har altid været super tilfreds.
Der har et par gange været lidt bøvl med postnord men Rob løser det lyn hurtigt hver gang... Helt klart 5 stjerner fra mit pindsvin og mig ⭐
Jeg har desværre ikke været opmærksom på muligheden for at gi en anmeldelse her, før nu..

14 października 2022

Fantastisk service!

Fantastisk service!! Lyn hurtig levering, tingene er pakket godt ind og man får meget for pengene, ikke nok med at jeg fik en masse melorme til en fantastisk pris, så fik jeg også et flot krus med i min bestilling - det er service der vil noget! Her vil jeg fortsat købe mine melorme fremadrettet! Kan kun anbefales til alle. Det er luksus service og gode varer 😁 en varm anbefaling herfra! 🐓

29 grudnia 2021

Jeg har lige modtaget 100 blaptica …

Jeg har lige modtaget 100 blaptica dubiaer, 10 mellem og 10 store locusta migratoria med posten. Aldrig har jeg set så flotte og velnærede insekter. Og så var priserne yderst fordelagtige. Jeg bestiller helt sikkert insekter hos Rob igen. Min skægagame vil elske det!

2 czerwca 2017

melorm

det er et rigtigt godt sted at bestille melorm de er flotte og gode og billige jeg har nu handlet der 2 gange og vil fortsat handle der

3 maja 2011