Bestilte mine varer mandag. Ordre blev afsendt samme dag (kun 29,- kr til erhverv adresse). Næste dag kunne jeg ikke opspore min forsendelse ved postdanmark, og henvendte mig derfor til malou4u, svarm... Zobacz więcej
malou4u.com
Thumbs up til malou4u. Hurtig og korrekt levering. God mail orientering omkring pakkeafsendelse. Resultat: 1 styks glad kunde
Oplevede at min ordre blev annulleret, uden jeg fik en årsag til det. Og selvom jeg har henvendt mig op til flere gange til virksomheden har jeg endnu ikke fået et svar... Det vil jeg kalde dårlig... Zobacz więcej
Jeg købte et par G-Star jeans sidst på eftermiddagen. Og fik dem allerede dagen efter. Hurtig og god handel. Kan virkelig anbefale det til andre.
O malou4u.com
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hurtig Levering |
Vi leverer inden for 1-3 dage. |
KUNDESERVICE |
| Spørgsmål til tøjet? Vores supportteam er klar.. telefon supporten 39 97 29 09 Mail supporten |
Dania
- www.malou4u.com
Inni użytkownicy przeglądali również
God og hurtig handel
Jeg modtog mine varer 2 dage efter at jeg havde bestil dem. God service.
hurtig levering ingen restordre
dejligt med løfter der holdes fra start til slut.. flot indpakning. virker meget persoligt
god og smidig håndtering
Træls oplevelse
Oplevede at min ordre blev annulleret, uden jeg fik en årsag til det.
Og selvom jeg har henvendt mig op til flere gange til virksomheden har jeg endnu ikke fået et svar... Det vil jeg kalde dårlig service.
total i orden :)
et perfekt sted at handle på nettet.
Nemt at bestille, hurtig levering, hurtig returnering og uden nogle former for bøvl....
Perfekt service
Første gang jeg handlede hos Malou4u men bestemt ikke sidste gang. - fedt tøj jeg fik. Og super service da jeg blev ringet op ang. Et par bukser
Perfekt og jeg sparede penge
Handlen var perfekt og jeg sparede penge - Malou4u.com var billigst!
Hurtig levering og fin indpakning
Hurtig levering med god info om levering. Tøjet kom i fin indpakning.
Lynhurtig handel og forsendelse
Super service...
Super service, fik varen leveret dagen efter jeg havde bestilt..
Der var et lille kort med en sød hilsen fra sælger... :-)
fantastisk handelsoplevelse
Super service, hurtig levering af varerne, som var fint indpakket og der var en personlig hilsen vedlagt - det er helt perfekt kundeservice.
Fantastisk hurtig og personlig behandling
Super hurtig levering - og oveni købet med en lille personlig hilsen i pakken... Dér handler jeg gerne igen.
fantastisk oplevelse
Super hurtig levering. Har handler der to gange og fået varen dagen efter bestilling begge gange.
Super
Virkelig hurtig og god service. varen kom dagen efter. kan anbefales.
Perfekt
Pakken kom hurtigt og tøjet var som beskrevet i str. og kvalitet.
Nemt at bestille og hurtig levering.
Lækre varer, hurtigt leveret selv under udsalg.