LJS Den Haag

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

GA NIET NAAR LJS APPLE in DEN HAAG! Horkerig gedrag van een onbeschofte medewerker. Het gaat om een Air ipad 2, heeft reparatie nodig, er is in telefoongesprek afgesproken deze naar LJS Apple in de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gisteren bij LJS een Macbook besteld, die bij hun niet voorradig was. Vandaag kon ik hem al ophalen. Goed ingelicht over diverse veranderingen, harde schijf vlot uit mijn oude laptop verwijderd en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Afgelopen zaterdag waren wij in de winkel met een iMac die niet snel meer afsloot en een vreemde streep over het scherm liet zien. Na langdurig testen bleek onze zorgen niet gegrond, de iMac bleek nog... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep komputerowy
  2. Sklep z komputerami i akcesoriami
  3. Serwis komputerów
  4. Naprawa sprzętu elektronicznego
  5. Naprawa telefonów

O LJS Den Haag

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Bij uw aankopen krijgt u gedegen en duidelijk advies, toegespitst op uw specifieke Apple wensen. Er wordt bij LJS gekeken wat u daadwerkelijk nodig heeft om het door u beoogde doel te bereiken en wat het beste bij uw specifieke situatie past.

LJS heeft als een van de weinige Apple Dealers in Nederland een eigen technische dienst. U kunt als klant van LJS altijd gebruik maken van de gratis helpdesk. En mocht er een defect ontstaan aan uw product, wordt er een korte reparatieduur gewaarborgd en worden zeer flexibele reparatiemogelijkheden geboden.

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Horkerig gedrag LJS in Den Haag

GA NIET NAAR LJS APPLE in DEN HAAG!
Horkerig gedrag van een onbeschofte medewerker. Het gaat om een Air ipad 2, heeft reparatie nodig, er is in telefoongesprek afgesproken deze naar LJS Apple in de stad Den Haag voor reparatie te brengen.Omdat het een ipad betreft van een overleden persoon waar de mevrouw waarvan het apparaat is er erg waarde aan hecht, zijn we vol verwachting. Zo aardig als men ad telefoon tegen haar was, zo slecht is het contact in de zaak. Meneer begin al op een toon van Ja...ik zeg (als verzorgster van mevrouw) pardon? Hij pakt het apparaat, begint meteen te foeteren, dat er wat in zit,
de bus om op te laden is iets verbogen, zeg ik. Ik geef aan dat er niets inzit. Nou ik moest maar wieberen. Pardon, onthutst door deze grove arrogante behandeling, een zaak waar wij met drie personen, al meer dan 30 jaar klant zijn, vele duizenden euro's aan spullen hebben gekocht, behandelt je zo? In een tijd dat de regering aangeeft dat meer gerepareerd dient te worden om de afvalberg te verminderen?
LJS evenzo Apple stellen zich zo arrogant op, dat je ter plekke misselijk wordt. Gelukkig zijn er nog wel beleefde mensen in de wereld, na een belletje naar mijn vaste adresje, de telecombinatie winkel, op de leyweg werd ik met open armen ontvangen, zéér ter zake kundig geholpen, wat een feest, dat dit soort mensen nog bestaan, zij maken de wereld lichter. Apple raast met hun arrogantie rechtstreeks op hun eigen afgrond af. Bah ze moesten zich schamen, door zich zo op te stellen, daar waar burgers hun jarenlang rijk hebben gemaakt. Chapeau Telecombinatie leyweg Den Haag, jullie zijn mijn helden, jullie team verricht wonderen. Het apparaat kan gewoon wel degelijk gemaakt worden! Al die arrogantie,mij als verzorgster,onnodig vroeg laten opdraven, omdat anders de ipad niet bekeken zou kunnen worden door LJS, ten spijt. LJS schaam je. Nu 9 november 2024, ontvangen wij als vaste klant de bevestiging van het faillissement van Ljs.Terecht dat jullie dan nu door jullie horkerige arrigante opstelling naar de trouwe klanten, de boel in het slob hebben gedraaid, met een faillissement tot gevolg, het was duidelijk de weg die jullie zelf insloegen, met dit als resultaat. Treurig.

19 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

TOP winkel met de echte specialisten.

Wat een superfine winkel toch. Nieuwe iPad voor mijn vrouw gekocht. Gegevens van de oude iPad werden overgezet naar de nieuwe. Voor een leek toch lastig. Top gedaan.
Verder de oude iMac van mijn vrouw laten schonen. Terug laten zetten naar de fabrieksstand en het laatste operating system laten installeren. Voor een leek niet te doen. Ook dit top gedaan. Zo blij mee.
Overigens liggen de prijzen voor Apple artikelen vast. Dus waarom naar een andere winkel gaan? Bij LJS zitten de echte specialisten.
Dus voor mijn eerdaags aan te schaffen iMac 28" opnieuw naar LJS. Ik kom hier al jaren en voor mij blijft dit DE Applewinkel.
Michael bedankt voor al je hulp, de koffie en je goede adviezen. TOPTOP

4 maja 2023

Heel fijne service

Gisteren bij LJS een Macbook besteld, die bij hun niet voorradig was.
Vandaag kon ik hem al ophalen. Goed ingelicht over diverse veranderingen, harde schijf vlot uit mijn oude laptop verwijderd en meegegeven. Als altijd vlotte en prettige service van onze favoriete Apple winkel!
(Mijn oude laptop werd drie weken geleden nog heel vlot en voor een klein bedrag gerepareerd , maar de bijna 9 jaar oude Macbook was hij toch niet meer te redden). Wij blijven trouw aan deze prettige zaak.

26 kwietnia 2023

Beste LJS mensen

Beste LJS mensen, ben voor de zoveelste keer op een zeer vriendelijke wijze geholpen aan mijn I-mac deze was ( bleek bij onderzoek ) door een virus besmet.
Ik kom al vele jaren en de service is snel en perfect.
Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de accurate en snelle service.
En een hele eerlijke reparatie kosten nota, stond versteld van het lage bedrag dat ik moest betalen.
Bedankt Ton Kellner

3 marca 2021

Ben ruim 20 jaar klant bij LJS, weet weer waarom

Ben ruim 20 jaar klant bij LJS, en weet na vandaag weer waarom. Ben vandaag snel, vakkundig en relaxt geholpen, kwam om 11 uur binnen met crashed MacBook en om 16.00 gebeld dat nieuwe laptop plug and play met overgezette data klaarlag in de winkel. No nonsense service. Ze begrijpen de klant.
Roel alias Ronteltap

16 października 2020
Oceniono na 5 z 5

Veel kennis in huis voor een reële prijs.

In tegenstelling tot de Appleresellers die beweren een genius te zijn, zitten op de Lutherse Burgwal de ECHTE geniale Appleverkopers. Lossen echt alles op en hebben briljante oplossingen voor de problemen. Wij zitten in Leiderdorp, en hebben na lang zoeken eindelijk een bedrijf gevonden dat daadwerkelijk goede service levert tegen reële prijzen. Ik ben fan geworden. Vriendelijk personeel, goed advies en niet alleen het doel zo duur mogelijk te verkopen.

27 sierpnia 2020

I-Mac toetsenbord kapot

Los Apple toetsenbord kapot; van een op andere moment geen connectie meer met de I-Mac. PC gekocht 5 jaar geleden bij LJS, daar terug en gevraagd om reparatie. Antwoord LJS: "nee daar doen wij niets meer aan, alles gaat een keer kapot, oplossing koop maar een nieuwe". Bijzonder beroerde service!

26 sierpnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Heb een tijd geleden terug een visite…

Heb een tijd geleden terug een visite gebracht bij deze winkel omdat ik een probleem had met de onderkant van me laptop, de laptop is een macbook pro 15 inch model. De onderkant heeft twee fan uitlaten waar een soort kopere heatsink materiaal uitstak, dit was erg vreemd dus ben maar langs de reseller gegaan omdat de apple store geen tijd had zonder afspraak.
Wordt er me vervolgens verteld dat het probleem aan de onderkant van de laptop ligt en ze het aanraden om een nieuwe backplate te kopen wat ongeveer 10 dagen gaat duren met een kostenplaatje van 500 euro... Ik ben het daar natuurlijk niet mee eens dus was naar de officiele reseller gegaan in ijsland waar ik de laptop heb aangeschaft, die hadden het kostenloos binnen 15 minuten opgelost.
ongelofelijk hoe jullie mensen zo oplichten en zonder kennis een diagnose stellen voor die laptop.
Bespaar je geld en zoek een andere oplossing voor je hardware/software problemen want LJS wilt je liever van je geld beroven dan je daadwerkelijk met je problemen helpen.

En als reactie op jouw antwoord, jullie hebben wel de laptop geïnspecteerd en het staat niet in het systeem omdat jullie geen volledige diagnose hebben gedaan.

Maar hey, de profesionele wijze waarop jullie mijn review beantwoorden laat al genoeg zien wat voor bedrijf jullie zijn. Ik wens jullie allemaal veel succes!

14 lutego 2020
Logo LJS Den Haag

Odpowiedź od LJS Den Haag

Hebben wij de machine ingenomen voor onderzoek? Nee, want het staat niet in ons systeem. De kans is groot dat we een worst-case kostenplaatje hebben vermeld. En een bodemplaat incl. arbeidsloon is idd zo duur. Oplichten is als we je 500 euro rekenen voor iets wat ook wij in 15 minuten hadden kunnen fixen. We geven pas een prijsopgave af NADAT we een machine hebben onderzocht.

Uistekende reparatie service

In tegenstelling or Apple Centre kon ik hier zonder afspraak direct terecht en kon mijn MacBook direct ingenomen worden voor reparatie onder garantie. Binnen een paar dagen klaar. Uitstekende service!

23 listopada 2019
Oceniono na 5 z 5

LJS Den Haag, ENORM bedankt!

LJS Den Haag heeft de schade aan mijn MacBook supersnel en deskundig verholpen. En veel meer dan dat. Mijn 'mobiele apparatuur verzekering' liet het afweten. LJS heeft mij supergoed en zeer klantvriendelijk geholpen. LJS-ers enorm bedankt!

25 października 2019
Logo LJS Den Haag

Odpowiedź od LJS Den Haag

Beste Jan Willem,

Goed om te horen & graag gedaan!

Super service!

Super service! In een paar minuten was mijn 'E' vervangen van mijn toestenbord op mijn MacBook.

Ik was daarvoor bij de MacStore geweest. Hier heb ik drie kwartier in de winkel gestaan, maar ze kregen het niet voor elkaar.

O en ik kreeg de 'E' ook nog eens gratis.

Toppers!

12 sierpnia 2019
Oceniono na 5 z 5

Het wordt saai maar in 1 dag scherm van…

Het wordt saai maar in 1 dag scherm van mijn 3 jaar oude macbook pro vervangen (productfout). Bij ophalen werd ik ook nog even geholpen met een paar andere vraagjes.
Bij Amac duurt zoiets een week of 3 weet ik uit ervaring. Bij de Apple store niet eens geprobeerd.
Ik moet best een stukje rijden voor LJS maar ik heb het er graag voor over.

10 października 2018

Betrouwbare winkel

Snelle service, duidelijk advies bij probleem met internet op macbookpro. Ik ben eerder in deze zaak geweest voor inbouwen SSD, ook toen een snelle en goede service.

18 sierpnia 2018

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej